Обама плаши Русия със санкции, които ще я изолират

"Ще разгледаме редица икономически и дипломатически санкции“
Обновена: 4 мар 2014 14:56 | 3 мар 2014 22:45,
426
Обама плаши Русия със санкции, които ще я изолират

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че Русия е от погрешната страна на историята в Украйна и увери, че
международната общност е единна в отхвърлянето на намесата на Москва в Украйна, предадоха световните агенции.

Съществува консенсус да се каже, че Русия е нарушила международното право и суверенитета на Украйна, заяви Обама преди срещата си с израелския премиер Бенямин Нетаняху в Белия дом.

Още по темата
 "Ако продължат в тази посока, ще разгледаме редица икономически и дипломатически санкции, които ще изолират Русия. Продължаването на военните действия в Украйна ще струва скъпо на Русия", предупреди Обама.

Той призова Конгреса спешно да приеме отпускането на помощ на Украйна и заяви, че руският президент Владимир Путин трябва да разреши на международни наблюдатели да посредничат за споразумение в Украйна, което да е приемливо за всички украинци.

САЩ готвят санкции срещу Русия заради действията й в Украйна, предадоха Франс прес и Ройтерс. Говорителката на Държавния департамент Джен Псаки спомена възможността за наказателни мерки срещу руски физически и юридически лица.

"На този етап ние не просто обмисляме санкции заради действията на Русия, а вероятно ще ги приложим. Разполагаме с широка гама от варианти", посочи Псаки, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


426
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
3
 
16
 
! Отговори
ОБЯЗАНА преди 10 години
погледни глобуса *** и след първата ядрена ракета няма да има Американци другото е история
297
0
 
9
 
! Отговори
на уолстрийт преди 10 години
ще работят в Бункер
296
0
 
9
 
! Отговори
Демокрация преди 10 години
Днес, парламентът на Либия - Генералният национален конгрес е бил нападнат и запален от "мирни, красиви и интелигентни" протестъри. Няколко конгресмена са предали богу дух, други са инвалидизирани. Колите им малце са изгорели...
295
0
 
11
 
! Отговори
ОБЯЗАНА преди 10 години
ме се прави на МЪЖ ОТИВАЙ ДА СЕ разбереш и да искаш прошка от Руснаците . ,че ще има ядрена война .
294
0
 
31
 
! Отговори
стенку преди 10 години
хаха е по-голяма глупост от това не съм чувал -Обама ще плаши Путин с санции :):Д:Д:Д
293
0
 
22
 
! Отговори
негъра преди 10 години
да не забравя ,че Аляска е Руска и там .ще има освободителни войни
292
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименхубаво е и да се знае годината един век преди това е май или бъркам ама все си мислех, че е 1878
291
0
 
33
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 10 години
Е, да де ама русия е жизнено важна за Обама , а русия спокойно може да мине без Обама! Така ,че странно .Това е като да се наредят Янките срещу Путин и да викат -пу,пу ти си лош!И що за нахалство що щяха Янките в Ирак, Сърбия, Либия , Сирия и др.А тук Русия не можела да се оправя с терористите в собствениет си бази ?!?!
290
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 344Хубаво е да се знае също че през 1978 година НИКОЙ не е проливал кръв срещу османците за нашата свобода. И ти като един друг мишок чийто коментар преди няколко дни беше че ,,КЕНЕДИ още през 60-те години заплашил ГОРБАЧОВ'' и Горбачов едва ли не се насрал от страх.
289
0
 
17
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До АнонименДО АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИПАРИТЕ ВИ ВИНАГИ МОГАТ ДА БЪДАТ БЛОКИРАНИ В АМЕРИКАНСКИТЕ И ЗАПАДНИТЕ БАНКИ..ТАМ ТЕ НЕ СА НА СИГУРНОМЯСТО ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ПОВОД ДА ВИ БЛОКИРАТ ПАРИТЕ
288
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие внимавайте Русия на вас да не наложи санкции, че тогава става интересно! И какво западните марионетни правителства ще спрат вноса от "Газпром" в името на американските геополитически интереси и ще преминат на зелена икономика на дърва и въглища?
287
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русия не е освобождавала България, а американските бонкери сса се били на Шипка и при Плевен - преоблечени с руска униформа, разбира се. Американските банкери са наши братя, те ни обичат много, дават от залъка си за бедния народец. Затова ще ми е искрено жал, когато матросите от Крим ги насметат. Но добро ненаказано няма!
286
0
 
12
 
! Отговори
Уточнение преди 10 години
По вероятно е да е убит от руски агент, чрез извиване на врата. КГБ е имало основание за това, защото самият Бандера е организирал убийства на руски дипломати в Украйна. Странно е терорист-убиец да се оплаква от терорсти-убийци.
285
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тези които не знаят кой е Степан Бандера...Бандера е украински националист, извършвал терористични убийства срещу руснаци и поляци. За убийството на полски министър е осъден на дмърт през 30-те години. Смъртта му през 1959 е следствие на счупен прешлен в основата на черепа, след падане. Мит е , че е застрелян с отровен патрон - отровата би просто изгоряла при изстрел. Огнестрелните рани са чисти, не носят зараза. Друга версия е, че е отровен с цианкалийй и затова е паднал. По вероятно е да е
284
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oбама е въшка.Няма кой да уплаши Русия.Русия е сила.
283
0
 
23
 
! Отговори
Барах и Обрама преди 10 години
...международната общност е единна...Според Барах и Обрама и еврогейският банкеро-лихварски съюз Китай, Русия, Бразилия, Виетнам, КНДР, Индия и въобще 2/3 от населението на земята са извън международната общност
282
0
 
34
 
! Отговори
Нфб преди 10 години
СЪС ЗЕЛЕНА ТОЛЕТНА ХАРТИЯ ПРЯСНО НАПЕЧАТЕНА АМЕРИКАНЦИТЕ КУПУВАТ СУРОВИНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И ОБРИЧАТ НАРОДИТЕ НА БЕДНОСТ
281
25
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Русия не е освобождавала България, просто защото България тогава не е съществувала. Много е просто. Стига с това идолопоклонство!
280
3
 
35
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Не мога да ви разбера какво толкова сте го налапали на САЩ. Тази икономическа стагнация да не дойде от Тринидат и Тобаго случайно. Вътрешния и външен дълг на щатите е 70 трилиона долара. Пари, които няма как да се върнат дори и да спрат да печатат. И тактиката е да удушат Русия преди да са рухнали....Ама тука разни знайковци...вива Лас Вегас, а? Ако не беше Русия на турски щяхте да пишете сега бе, ***. От айфоните си.
279
17
 
6
 
! Отговори
пламен преди 10 години
На тези които не знаят кой е Степан Бандера! Бандеровците са борци за независимост на Украйна от 40 години на миналия век, а техния лидер Бандера е убит с отровен патрон в Мюнхен през 1959 г. от КГБ. Вие българските комунисти как ще отговорите на въпроса за изкуствено предизвикания глад от червените комисари в Западна Украйна през 30 - те години, когато са умрели от глад няколко милиона украинци.