Напрежение по оста Крим-Киев

Ще стане ли районът част от Руската Федерация?
9 мар 2014 13:00,
101
Напрежение по оста Крим-Киев

Лидерът на проруския регионален парламент на Крим се зарече районът да стане част от Руската Федерация до края на месеца, предаде ДПА.

Володимир Константинов призна, че преходният процес е сложен, но изрази надежда, че всичко в легален аспект ще бъде приключено до края на месеца.

Още по темата

По-рано тази седмица кримското ръководство заяви, че на 16 март ще се допита чрез референдум до населението на района дали да се присъедини към Руската Федерация.

Константинов обеща, че учителите, лекарите, военните, милиционерите и други правителствени чиновници ще получават четири пъти по-големи заплати, ако Крим стане част от Русия.

По думите му ръководството на Крим е готово на диалог с Украйна единствено в случай на смяната на действащите власти в Киев.

"Настоящата власт е абсолютно нелегитимна, тя дойде на власт с насилие. Докато тя не си отиде, никакви диалози няма да има не само с властта, но въобще с цялата страна", категоричен бе Константинов.

Той каза още, че трябва да се проведат нормални, честни и открити избори и да се разоръжат бандите, преди Крим да влезе в диалог с Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
2
 
! Отговори
ludwig преди 10 години
Da zhivee zapada.da zhivee amerika.smart na komunizma.
73
1
 
3
 
! Отговори
st преди 10 години
путин ще дава руски паспорти на желаещите ако крим се присъедини към русията,тук има много кандидати гледам ама пак няма да заминат да му се невиди тук в ЕС то ще стоят офффффф защо така моля ви ако толкова харесвате русията ето паспроти ще дава човека отивайте.
72
2
 
8
 
! Отговори
Мемет преди 10 години
Скоро руския аскер ще си плакне ботушите от Босфора до Атлантическия океан.
71
0
 
11
 
! Отговори
ттт преди 10 години
До НайденовАз даже сьм почти в епицентьра, ще ти кажа, Донецк, Луганск, Днепропетровск, Одеса, Харков сьщо искат референдум, дори в Луганск изгониха един назначен от очиларковците в Киев
70
2
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Odesa Къде си живял, бе теле? Живял бил в Одеса, ти не можеш да спрегнеш две думи на руски. И ако беше виждал през плет Одеса, щеше да знаеш, че се казва одесит, а не одесчанин.
69
6
 
3
 
! Отговори
SS преди 10 години
Бандера, сега повече от всякога си нужен на родината си!
68
1
 
15
 
! Отговори
Крим преди 10 години
Русия има право и Русия е длъжна да защити своите национални интереси и интересите на руския народ в Украйна. Русия вече прави така и ще направя в бъдеще независимо от продажната позицията на САЩ и ЕС. Нашата кауза е справедлива , ние ще спечелим! Наше дело правое, мы победим! Фашизмът няма на мине в Украйна!
67
1
 
11
 
! Отговори
Odesa преди 10 години
след Крим сме ние одесчани,и да се напъват много,много в Киев ,в Еуропата и Америката,няма да стане нищо най много да нацапат нацапаните си ***.Значи могат да се месят навсякъде ,а когато братя искат да станат едно не може .Аз съм българин ,но и одесчанин,там съм живял и знам ,че ние сме с братушките.Кръвта която са проляли за нас говори сама за себе си.Патили сме от комунистите,но не можем да отречем доброто заради лошото.Слава България,победа за Русия ,свободна Одеса
66
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европейският съюз трябва да стори всичко по силите си за да защити Украйна. Браво на г-н Станишев за моралната подкрепа, която открито оказва на Украинската страна. Винаги съм знаел, че той е най-достойният български и европейски политик!
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро въоръжените милиции ще се разпореждат и в украйна.По-рано представители на въоръжените милиции, които в момента контролират петролните пристанища в Източна Либия, заявиха, че започват износ на нефт, заобикаляйки централните власти.
64
4
 
5
 
! Отговори
Володимир Ленин преди 10 години
..."ще получават четири пъти по-големи заплати, ако Крим стане част от Русия"...и по едно колело, ама друг път !
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки един *** може да погледне картите във викито и ще разбере що за окрайнци има там и как Сталин се хили във гроба в момента>Като комисар по репуликите той ги е размесел така нарочно.Умен е бил сина на бога Джугашвилито гении
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Окрайна няма вокраината има всякакви други ноне и окрайнци,Украйнците са словаци и са точно до границарассъс словакия.Всичко останало е черта оседласти.Там романови са държали дегенератите на Мойсей и са им забранявали да прекрачват границите на матушката.А защо са католици испански маранос и хазари от крим
61
2
 
12
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
Преди секунди прочетох,че чешкия министър на отбраната е заявил ,че операция на НАТО в Крим е изключена. Нещо дадоха на заден от Чехия що така?
60
4
 
27
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 10 години
Уважаеми г-н (др.) администратор, дори и да сте преценил че имате право да изтриете коментарите ми, поне не го правете мълчаливо.Не е лошо да се знае, че ако някой подпали Европа от четерите й края това ще са безумците от Киев с одобрението на демократите зад океана.
59
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Китайците са помолили Путин да не изтрива от лицето на земята днешната "римска империя", щото им дължали много пари и искали да им станат роби, така че краварландците трябва да са благодарни че са затънали в заеми!
58
1
 
28
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Аспарух Армията ни през Първата световна е била наистина много добра.По нищо не е отстъпвала на великите сили,а даже напротив Наште политици са се ос*али тотално и цялата държава си е патила от това.
57
1
 
19
 
! Отговори
Аспарух преди 10 години
До Анонимен 58То защото ни е била мощна царската армия(според теб) след Дойран дойде и Ньой и ни орезаха на парчета.А сърбите и гърците,голем праз като сме ги драли и два три техни парцала(знамена)стоят у нашия музей-те са ни взели всички територии и са ни обрали до шушка.И какво като генерал Колев е изгонил руснаците,фактите говорят- Русия бълха я ухапала-пак е велика.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да. Вече е.
55
0
 
30
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Анонимен 68 Кой бе? Хамериканците ли? Украинците ли? хахахахахахахахахахахаха Туй да не тия Кримската война от 1856,когато Великобритания и Франция са били колониални империи. Забрави да стане същия сценарии.Тоя път руснаците са въоръжени до зъби