Напрежение по оста Крим-Киев

Ще стане ли районът част от Руската Федерация?
9 мар 2014 13:00,
101
Напрежение по оста Крим-Киев

Лидерът на проруския регионален парламент на Крим се зарече районът да стане част от Руската Федерация до края на месеца, предаде ДПА.

Володимир Константинов призна, че преходният процес е сложен, но изрази надежда, че всичко в легален аспект ще бъде приключено до края на месеца.

Още по темата

По-рано тази седмица кримското ръководство заяви, че на 16 март ще се допита чрез референдум до населението на района дали да се присъедини към Руската Федерация.

Константинов обеща, че учителите, лекарите, военните, милиционерите и други правителствени чиновници ще получават четири пъти по-големи заплати, ако Крим стане част от Русия.

По думите му ръководството на Крим е готово на диалог с Украйна единствено в случай на смяната на действащите власти в Киев.

"Настоящата власт е абсолютно нелегитимна, тя дойде на власт с насилие. Докато тя не си отиде, никакви диалози няма да има не само с властта, но въобще с цялата страна", категоричен бе Константинов.

Той каза още, че трябва да се проведат нормални, честни и открити избори и да се разоръжат бандите, преди Крим да влезе в диалог с Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние сме си катастрофирали от 44 година до ден днешен. Още не мога да проумея как може да съществуват в 21 век комунистически партии като БСП ,Юруш и ДПС.
33
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега прочетох, че новата власт в Украйна иска да се откаже от кирилицата. Някакви въпроси относно това кой режисира ситуацията? Запада на всяка цена иска да унищожи славянски народи - или поне да им набие в главите, че не са братя по кръв. Проклети да сте, които сте се вмключили за пари или по глупост в хора на америка-европа.
32
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДАВАЙ, ОБАМА...Смело сваляй гащите! Кръгом и пак напред! Началото на края за демокрадцията. САЩ не са хитлеристка Германия - армията им е основно от латиноси и ***. Но война не бива да се изключва за в бъдеще. Кризите на капитализма завършват с военни действия за спасяването на властта на банкерите. Тях въобще не ги интересува населението на земята. Те дълбоко презират човечеството.
31
3
 
6
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Анонимен 37 Абе стига с тоя Рейгън бе? То си е било ясно още преди да влязат а Афганистан,че СССР ще се разпадне. Обаче сега нещата са коренно различни. Стига сте живели в 80-те ,крайно време е да си пренастроите останалите мозъчни клетки на вълна 2014 а не 1984 Да се пробват бе,като са толкова силни и вилни.Ще стане истинско шоу Но тоя път няма да им хареса резултата
30
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болшевишките *** се надяват че само ще има студена война и ще се перчат пред запада с паради и манифестации. Да ама не ! Този път може да се запознаят и с истинската война.
29
3
 
18
 
! Отговори
БРАВО! преди 10 години
Барак Хюсеин, да - това е истинското име на африканеца, просто няма полезен хода. Путин изигра блестяща политическа шахматна партия и присъедини Крим и Източна Украйна към Русия!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Война?Войната е и ще си остане само в сферата на пропагандата!Тъкмо някои ще заработят кинти, че съвсем са го закъсали завалиите!
27
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно путин е решил да вдигне стандарта на живот в русия като го изравни с Американския. Трябва единствено САЩ да нагазят Русия и да я завладеят.
26
3
 
22
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Анонимен 31 Ахахахах,падение на Путин,ти си ***. Падението беше пълно обаче за САЩ и ЕС. Оср*аха се яко,завоня из целия свят,ся си ,мълчат. Нали бяха силни вилни,що не кажат официално че ще игнорират Русия във всички сфери а? Явно днеска са се активизирали USA писачите не само в коментарите а и самия сайт.
25
7
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
до 33 Анонимен: Крим не е руски и никога не е бил. Крим е украински !А пък Луната е македонска, а Сатурн - на *** :)
24
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крим не е руски и никога не е бил. Крим е украински !
23
6
 
37
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Какво чета тук, САЩ и НАТО ще изпратят войски в Крим?ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ ЩЕ ВОЮВАТ ЗА КРИМ ДО ПОСЛЕДНИЯ НЕГЪРБратушките като издавят *** да не забравят да изсипят в морето няколко самосвала хлорна вар за дезинфекция, че тия *** ще еват майката на морската екология.Иначе да питате дали Русия ще вземе Крим е все едно да питате дали България ще вземе Стара Планина.КРИМ Е РУСИЯ, УДАЧА БРАТУШКИ !!!
22
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е това вече е тотално падение за Путин. Пуснали са компютърен вирус срещу Украйна. Това е обявяване на война.
21
0
 
32
 
! Отговори
Даноески преди 10 години
На днешният ден, преди 80 години е роден един обикновен руски човек. Обикновен и в същото време изключително узнаваем най-популярния на планетата Земя, истинска непреходна звезда. След 12.04.1961 година нямаше човек, който да не беше виждал, да не беше се възхищавал, да не беше очарован от обаянието на това открито, честно, усмихнато и излъчващо дълбока душевност лице Юрий Алексеевич Гагарин.
20
12
 
2
 
! Отговори
Евреите преди 10 години
не са казали думата си.Мълчат и кроят.....Адолф Хитлер не го спряха в Мюнхен,***-лер?
19
26
 
4
 
! Отговори
Босфора преди 10 години
руснаците ще гледат през крив макарон.НАТО го взема.Руския черноморски флот в Черно море.Таке ще е,като комунисто-фашистите изграждат минни полета срещу гражданите на Крим.
18
5
 
4
 
! Отговори
Пигмея преди 10 години
нещо се скри.
17
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук доста *** се представят ядрената война като игра на Плейстешън или РС!Прости им Господи, те не знаят какво мислят и какво пишат!
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прочетете малко преди да пишете глупостиРусия е доминираща сила в Крим в последните 200 години. Тя стъпва трайно на полуострова през 1783, отвоювайки го от Османската империя. Екатерина Велика обявява, че "оттук нататък и за всички времена" Крим остава руска земя. Следващите царе изграждат руския Черноморски флот в Севастопол.
15
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да те американците изобщо не знаят за какво става дума. Те ядат доматите с колците. Абе *** болшевишки само с пропаганда не става трябва и акъл.