Украинските въоръжени сили са в пълна бойна готовност

Президентът Турчинов заяви това, след като присъства на военни учения
Обновена: 14 мар 2014 17:15 | 14 мар 2014 17:13, Елка Василева
86
Украинските въоръжени сили са в пълна бойна готовност
Снимка: Reuters

Украинските въоръжени сили са приведени в пълна бойна готовност и са готови да защитават страната, заяви пресслужбата на изпълняващия длъжността президент на Украйна Олександър Турчинов, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"В армията има боен дух", е заявил Турчинов, след като присъствал на тактически учения на сухопътните сили.

По думите му това са били "истински учения с участието на танкови, въздушнодесантни части и артилерийски части, отработващи взаимодействието си", посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И това на снимката ако са въоръжените сили на Украйна мале, мале на какво разчитат и те и тези които са зад тях. По добре да отидат да копаят окопите на руската армия.
45
27
 
4
 
! Отговори
Пеньо Сачмата преди 10 години
До Анонимен 52,и как ги попиляха? 3-мата руснаци се посраха от страх и започнаха да стрелят във въздуха, да плашат невъоръжени тяхни "братя" уж! То много лесно така да плашиш невъоръжен човек като държиш автомат. Тея мужици ги биха и е.б.а.х.а. в последните им войни бая, от Афганистан до Чечня. Какъв позор, човека дето се хвали, че на 16 години е убил първия си руски войник да е президент на Чечня сега и пръв приятел на ЛилиПутина. Алкашка им работа.
44
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно пък тази "армия" на снимката беше попиляна от 5-6 руски войници и един офицер. Има видео в тубата, много интересно! Повече от 200 украински военни, под строй, с песни и знамена отиват да си приберат авиобаза, от която са изгонени. Пред портала ги чакат няколко руски войника, които с изстрели във въздуха и абсолютна непоколебимост и хладнокръвия ги спряха и пръснаха като пилци! Ето видеото:youtube/watch?v=KNFj5fsEbHA
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
комедианти
42
2
 
36
 
! Отговори
Вирджиния преди 10 години
Гледам ги тези млади момчета и ми е жал за тях...надявам се украинсктата армия да не бъде въвлечена в кървавата интрига на неонацистите.
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комедианти...
40
2
 
33
 
! Отговори
Украинка в България преди 10 години
От два дена в източните райони на Крим възникнаха два палаткови лагера, в които се настаняват украински войници,които не признават заповедите на терористичното украинско военно министерство и бягатт в източната част на полуострова,Така е и на северната граница с Русия,където се обличат с цивилно облекло и потъват във вътрешноста на работа в Русия,
39
2
 
11
 
! Отговори
СТАЛИН преди 10 години
Ха,ха,ха!
38
1
 
10
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
МОГАТ ДА СЕ РАЗРЕШАТ ПО МИРЕН ПЪТ С ПОМОЩА НА СПОРТА.ОТБОРЪТ ,,АРСЕНАЛ'' Е ТРЕНИРАН ОТ ЗАМЕСТНИК КОМАНДИРЪТ НА ЧАСТТА -РОМАН МЕЛНИЧУК.КЕРЧЕНСКИТЕ МОРПЕХИ СА РАДОСТНИ ОТ ПОБЕДАТА А КОМАНДИРЪТ ИМ ОБЕЩА ДА ГИ ПООЩРИ.>> НЕЗАВИСИМОЕ БЮРО НОВОСТЕЙ|В КЕРЧИ УКРАИНСКИЕ МОРПЕХИ ОБЬИГРАЛИ РОССИЙСКИХ СОЛДАТ В ФУТБОЛЕ. МНОГО ГОЛЯМА ПОБЕДА ЗА УКРАИНСКАТА АРМИЯ ТУРЧИНОВ ИМА ПРАВО .ЛОШОТО ЗА НЕГО Е ЧЕ СЛЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ПОДОБНИ ,,БИТКИ'' МЕЖДУ ,,ПРОТИВНИЦИТЕ'' НИЩО ЧУДНО ДА СЕ НАСОЧАТ ОТБОРИТЕ ЗАЕДНО КЪМ КИЕВ
37
1
 
3
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ИНФОТО Е ТОЧНО ДАЖЕ ДНЕС УКРАИНСКАТА МОРСКА ПЕХОТА НАСМЕТЕ РУСКИТЕ ВОЕННИ СЪС........РЕЗУЛТАТ 4-0 ??!!: <<В КЕРЧ ОТРЯД ОТ МОРСКАТА ПЕХОТА ИГРАХА ФУТБОЛ СЪС РУСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИРАНИ ОКОЛО ЧАСТ НА СТРОЙГОРОДКЕ.КЕРЧЕНСКИЯТ ОТБОР ,,АРСЕНАЛ'' ПОБЕДИ СЪС РЕЗУЛТАТ 4-0 ПРЕДАДЕ ,,СЛУЖБА НОВОСТЕЙ КЕРЧ ФМ''.КОМАНДИРЪТ НА ЧАСТТА ЗА РАБОТА СЪС ЛИЧНИЯТ СЪСТАВ АЛЕКСЕЙ НИКИФОВОВ /ЕСТЕСТВЕНО УКРАИНЕЦ/ РАЗКАЗА ЧЕ МАЧЪТ Е БИЛ ПРИЯТЕЛСКИ.ЦЕЛТА НА ИГРАТА Е БИЛА ДА ВДИГНАТ БОЙНИЯТ ДУХ И ДА ПОКАЖАТ ЧЕ ВСИЧКИ КОНФЛИКТИ
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прочетох защо Арсеника са го приели така щастливо в щатите - доставил им е злато на стойност 20 милярда плюс скитско златно съкровище
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другари, един наш българин Атил, така ги е насмел, че в Украйна си спомниха българските корени за норматив, няма украйнци, няма донски казаци, няма кримски татари, само велики булгари! Ура другари! Предлагам Атил за Кан Ювиги на новата Велика Булгаро хазаротатария!
34
4
 
17
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 10 години
Боже мили господи! Дали ще доживея да видя отново свободата. Дано Русия час по скоро прекрачи Дунава.
33
1
 
2
 
! Отговори
ivan преди 10 години
to tiahnata armia kato nashia dryzki ,dryzki samo na ime.amerikacite sa im obeshtali oryjie i shte im dadyt no niama da im svyrshi rabota sled 4 dena shte go ostaviat i shte si idat po kyshtite na polovina.syshto kakto stana v gruzia
32
1
 
17
 
! Отговори
РОБСТВО преди 10 години
Това на снимката Е ЗА ПОДКРЕПЯНЕ АКО БЕШЕ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАЙНА,НИЩО НЕ Е ПО-ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА!Украйна е спирка към Русия,както Сирия е спирка към Иран.CUI BONO?
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 35Грешиш!Приятелите за 5 и половина,тъй като Павката се брои за 2 човека и половина!:)))))
30
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От 34 украински поделения в Крим, 30 хвърлиха пушките при първо поискване и то без да са заплашвани :) Това е най-високия боен дух, който някога някаква армия е имала :))))
29
5
 
5
 
! Отговори
Суворов преди 10 години
Слава Богу, слава Вам!Крим взят и я там пиян !
28
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези дни стана ясно, че в България има само 4 приятели на Русия - Павел Чернев, Симеон Костадинов, Атака и кмета на Тополовград.Всички те отиват наблюдатели на референдума.Кмета поне е ясно, че знае как се печелят местни избори - банкети и повече здрави момчета около секциите.Пълен ред и дисциплина в изборния ден.
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само дух не стига, трябва и керосин! Ама го няма!