"Кримска пролет": Толкова дълго очаквахме това

Няколко хиляди жители на Симферопол празнуваха на площада
22 мар 2014 10:00,
267

Няколко хиляди жители на Симферопол се събраха на централния площад на града на празничния концерт "Кримска пролет" в чест на присъединяването на полуострова към Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

Жителите на града дойдоха на концерта с руски знамена и знамена на република Крим. Те се поздравяваха, прегръщаха и  мнозина плачеха.

Вчера руският президент Владимир Путин подписа закона за ратифициране на договора за приемане на Крим и Севастопол в Руската федерация.С това правната процедура по присъединяването им към Русия завърши.

"Толкова дълго очаквахме това. Просто не мога да повярвам, че сега сме руски граждани. Емоциите не могат да се опишат, това е щастие и сълзи в очите", цитира ИТАР-ТАСС впечатленията на  Ирина, жителка на Ялта, пристигнала специално за участие в  тържеството. Тя заявява, че е уверена в бъдещето си и утрешния  ден. "Сега ще има сложен период, но ще се справим и ще заживеем още по-добре от преди", добавя Ирина, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
4
 
! Отговори
Abe gledam преди 10 години
Reagira taka: Ima dogovori i VIE ste si gi podpisali. Sega plashtaite. Da e gledal bulgarsiq narod.. a toi prost.. toi ne moje veche da razbere, koga go ebavat.
104
23
 
3
 
! Отговори
Rupi преди 10 години
Хора, погледнете им на тези руснаци пътищата, блоковете, кривите зъби, колите. Как гледате на русия - като на военна мощ или като на държава в която хората живеят добре. Идеята не е да прекараш живота си подготвен за война, а да си добре.
103
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак казвам - проблема не е в Кримпроблема е, че онова *** в Кремъл няма да се спре в Крим !и за това няма да са виновни нито американците нито евреите !
102
1
 
19
 
! Отговори
соти преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВ--Не си прав,човече. Руснаците и сега ни уважават--те разбират че народа ни е излъган от политиците си.Уважават народът ни а за политиката на държавата ни казват-Поживьом увидим. Смеят се на тъпият евро съюз и на европа-- за тях европейският съюз е както тяхното ссср.
101
7
 
4
 
! Отговори
Abe gledam преди 10 години
UNGARIQ si e mnogo dobre, puk tam ima muzei na komunizma na koito pishe s golemi bukvi - TEROR. A vie mileete, shto li taka :)
100
1
 
25
 
! Отговори
истината преди 10 години
Русия,Беларус,-- засега са единствените които защитават християнските ценности-православните и славянските.Колкото и да ги упреквате-- правдата е на тяхна страна.Никой неможе да диктува условия на целия останал свят-както американците...
99
1
 
16
 
! Отговори
До пхах преди 10 години
Защото това са колониалните центрове. По точно САЩ е центърът, който емитира валутата а другото са васали. Но дори и при васала се живее подобре отколкото в периферията (като БГ). Русия е мощна държава която беше поставена на колене и сега се изправя полека. Но и тя е все още с подчинена валута: Рубли се емитират само срещу внесени в хазната на Фед. Рез. на САЩ дългови облигации купени с долари! Голямото дърво ще бъде захапано когато Путин откачи рублата от тази кабала.
98
1
 
22
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Всички ходели на запад. Ами да, защото Запада ограби Изтока, по най-различни начини. Все да разруша нечия къща и да питам собственика й защо живее под наем. Сега Русия съгради нова къща и Запада ще трябва да се съобразява с нея. Мразете си Русия, колкото искате, *** това може най-добре - да мрази.
97
11
 
2
 
! Отговори
soti преди 10 години
Istoriqta ni bratko e, 4e komunistite izbiha cveta na naciqta!!! A v rusiq ima komunizam, ima oligarsi, ima strah u naselenieto ima dezorientaciq.
96
0
 
8
 
! Отговори
курчо преди 10 години
До Доктор Сър ПичукДокторче сърче пичко- хвани се за палците първо и после пиши ,зер ти дойде акъло.
95
3
 
24
 
! Отговори
Дядо Иван преди 10 години
Ердоган към Европа:- Затваряме Босфора за руски кораби!Путин към българите:- Искате ли си Цариград?
94
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
значи сичко е наред нали това е демокрация искасе мнението на хората за да им се огоди сички тия немаше да са щасливи ако беше обратното такаче каде е проблема. е то ния и македноците не искат да се присъединят към нас живеят си оделно и готово
93
2
 
34
 
! Отговори
допълнение от соти преди 10 години
За пишештите във този форум--В русия отдавна няма вече комунизъм-разберете го това.Грешката на много хора-мразят русия заради комунизма-той не съществува в Русия.Същото е да мразите Германия заради фашизма...Имайте предвит,че най-много сме уважавани от руският народ.Никой в света не ни уважава както тях.Недопускайте политическите интриги да променят мнението ви и историята ни.Бъдете здрави и БОГ да пази БЪЛГАРИЯ и народът ни...
92
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия дето също пишат колко хората предпочитали да бегат назапад : вие какво чакате тука сме повечето с источна ориентация?Или сте мазохистили или мамите!
91
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Хората се радват и са щастливи. Значи няма грешка. ""........................................................................................Хората са стадо, което отива на където го заведеш ...и на Хитлер са се радвали в началото !
90
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Аз самият живея в Русия от 2006год""....................................................................ами живеи си и не цапай българските форуми !
89
4
 
18
 
! Отговори
исток запад преди 10 години
Кръвопролитие,МВФ, мизерия и несигурност, НАТО - пролет по американски сценарийРеферендум, реформа, спокойни празнуващи хора,сигурност и стабилизация - руска пролет.А вие кое ще предпочетете?
88
0
 
19
 
! Отговори
двоен стандАРТ преди 10 години
Онзи ден Израел нападна Сирия, всички чуха и разбраха даже Австарлия наложи санкции на израелците.
87
2
 
17
 
! Отговори
пич българин преди 10 години
Принадлежността към националната държава е по-важно от временния стадарт на живот . българите няма да се радваме ако стане турско или гръцко, нали? разни хорица ходят по чужбина, пращат пари, после се връщат, купуват тука, гледат деца и внуци-ок, други пък остават там, нищо нередно няма. Икономическият мотив не може да е водещ при самоопределнието, а само етническият и културният! Обратното твърдение и тъпо и лицемерно! Държавата украйна няма да я бъде скоро, успокойте се!
86
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората се радват и са щастливи. Значи няма грешка.