"Кримска пролет": Толкова дълго очаквахме това

Няколко хиляди жители на Симферопол празнуваха на площада
22 мар 2014 10:00,
267

Няколко хиляди жители на Симферопол се събраха на централния площад на града на празничния концерт "Кримска пролет" в чест на присъединяването на полуострова към Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

Жителите на града дойдоха на концерта с руски знамена и знамена на република Крим. Те се поздравяваха, прегръщаха и  мнозина плачеха.

Вчера руският президент Владимир Путин подписа закона за ратифициране на договора за приемане на Крим и Севастопол в Руската федерация.С това правната процедура по присъединяването им към Русия завърши.

"Толкова дълго очаквахме това. Просто не мога да повярвам, че сега сме руски граждани. Емоциите не могат да се опишат, това е щастие и сълзи в очите", цитира ИТАР-ТАСС впечатленията на  Ирина, жителка на Ялта, пристигнала специално за участие в  тържеството. Тя заявява, че е уверена в бъдещето си и утрешния  ден. "Сега ще има сложен период, но ще се справим и ще заживеем още по-добре от преди", добавя Ирина, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
17
 
! Отговори
тя преди 10 години
Никой не може да "съди" радостта на хората!
124
1
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Дерибасовская А, ти си се научил, че се казва "одесит". Браво.
123
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да спомена, че идеята на новите водачи на Украйна за вкарване на визов режим с Русия умря в зародиш. Причината е, че над 3 млн. украинци са гастербайтери в Русия (инфото го има из нета). Обратен поток почти не съществува. А пък запада, като чу че на Украйна са и необходими около 35 млрд. евро за текущи нужди, се направи на силно разсеян. Така че за Украйна "най-доброто" предстои - за пример могат да ни поразгледат нас.
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 144Що, тя Украйна да не беше тяхна до сега?
121
1
 
12
 
! Отговори
Дерибасовская преди 10 години
143, не пиши глупости. Одесит и бандерлог това са две големи разлики. Ние одеситите сме руско говорящи.
120
0
 
13
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
Та да ви светна,че единствената украйнска подводница е минала на страната на Крим Така,така вече са готови за НАТО . Може украинците да си благодарят за това на управниците си в Киев Та не ви ли заплиличва Украйна на България?
119
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "криво разбраната революция" 135Ти къде видя революция?Смяна на строя не виждам!Виждам противоконституционно вземане на властта от силови групи!(Президента се отстранява със 75% от гласовете на парламента - в Украйна това не се получи!)Та какво казваше лъжецо?
118
2
 
20
 
! Отговори
Фильо преди 10 години
Празника за кримчани е траур за американските "инвеститори" с гърбавите носове.
117
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 144, дали е загубена Украйна, ще се види на избори! На легални и цивилизовани избори в Украйна, защото да не забравяме, че сегашното ръководство на страната далеч не е избрано по волята на хората. Затова и дума не се обелва по въпроса за избори в Украйна. А ако бъдат избрани прозападно насочени управници, то източната част (която не е малка), като нищо може да повтори Кримската пролет.
116
18
 
7
 
! Отговори
до 139 преди 10 години
'да прибраха си Крим , но загубиха Украйна за още поне 50 години'Загубиха Украйна ЗАВИНАГИ! .
115
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес е насрочен мач -Таврия Симферопол с бандите и фашистите на Черноморец Одеса.Ще допуснат ли бандеровците в Симферопол или Таврия ще играят без опознавателни знаци?И за в бъдеще-в евротурнирите руските отбори ще играят ли с фашистите от Украйна,макра да има прецедент-Зенит игра с по-малко фашистите от Борусия Дортмунд.
114
5
 
20
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Анонимен 139 Жалки са ЕС,НАТО ,ООН и САЩ Е виж на колко организации се бъзика Путин.
113
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ре 139Па много си сигурен бе!(Всъщност по това си личите жалките хора с фобиите - после като се случи обратното прибирате опашката между краката и квичите яко на умрело :))Съжалявам ви!
112
25
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
НАТО трябва да благодари на ***...Джуджето за 2 седмици успя да направи Украйна член на ЕС/НАТО Изглежда е традиция навсякъде по света най-големите *** да стават милициомери/полЮцаи
111
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 127Да,факт! А тъпите "Янки" ще си палят смотаните барбекюта с тях!
110
1
 
29
 
! Отговори
Крим преди 10 години
Не само Симферопол! Снощи във всички градове на Крим и Русия празнува Деня на Присоединяването. Голяма радост на всички хора, фойерверки, концерти, митинги! Много съжалявам, че БТВ и българските СМИ крие тази информация.
109
1
 
25
 
! Отговори
**** преди 10 години
Купувайте рубли,защото доларите след време ще си ги купувате по магазините,във вид на тоалетна хартия,защото с тяхното покритие само за там стават.
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДо 117, "чучелото"им разката играта! Да стигне и до тук,нямам нищо против.Ако Путин е *** ,тогава нашите *** и онези генно увредени западняци какви са ,професоре?
107
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До RupiАз им гледам средната заплата,армията,хубавите жени ,хубавата водка ,пък ти си гледай "кривите им зъби." ***!
106
13
 
0
 
! Отговори
До Рупи преди 10 години
Ами да, иначе става като Севернокорейците. Народа умира от глад, ама те, оръжия имат.. за какво ли са им..