Сватба в авиобазата Белбек часове преди да я завземат проруски военни

Галина и Иван казали брачните си обети пред командира на базата
Обновена: 23 мар 2014 12:09 | 23 мар 2014 09:18,
48
Сватба в авиобазата Белбек часове преди да я завземат проруски военни
Младоженците Галина и Иван Снимка: БТА

Двойка военни от украинските ВВС се венча вчера във военновъздушната база Белбек в Крим само няколко часа преди тя да бъде завзета от проруски военни, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Двамата лейтенанти изрекоха брачните си обети пред командира на базата полковник Юлий Мамчур, който получи похвали от Украйна за отказа си да отстъпи пред числено превъзхождащите проруски сили.

"Винаги ще помните това, целият свят е тук и гледа", каза Мамчур на двамата младоженци. Колегите им вдигнаха наздравици с шампанско.

Часове по-късно въоръжени проруски сили навлязоха в украинската военновъздушна база Белбек, близо до Севастопол в Крим, и поеха контрола над нея. Базата беше последният по-голям военен обект под украински контрол на полуострова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Когато ми пишете за предимствата да си в Русия, аз зная едно: Както аз желая да се изселя на Запад, така това желаят и тълпите руснаци да се изселят в БГ. Каквото и да пишете, всеки ден минават през офиса ми руснаци и казват, Путин е ***, да бягаме докато сме живи....Всики разправят едно и също: В Русия е ужасно, не искаме да се връщаме, ПРИ ВАС/ В БЪЛГАРИЯ/ Е ЧУДЕСНО! Така че пишете си простотии , но не отивайте да живеете в Русия!
26
0
 
0
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
абе не се чуди, това са абсолютни лицемери и демагози.
25
7
 
7
 
! Отговори
4udenko преди 10 години
Другари русофили, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синовете ще воюват в Дагестан и Авганистан докато ВАШИТЕ
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази наша медия получава хубави пари от евро-*** за да пише такива глупости тук ! Кой прави сватба в военно поделение вие журналисти имате ли връзка с главният си мозък?
23
4
 
11
 
! Отговори
Русия преди 10 години
Само Сталин ще подреди изменниците, Русия хляб им подава те ... ръката ще му отхапят и на американеца ще я подават.... шепа неблагодарни крадци, жалко че другарят Сталин го няма да ги поразходи в Сибир....
22
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко "трогателна" "новина". Сърцераздирателна бих казал. По същия начин преди години същите тези *** ни показваха кадри от база Авиано ако не греша, в Италия. Убийците целуваха своите любовници, преди да се качат в самолетите си, за да изсипят смъртоносния си товар над Белград. Сякаш обикновените хора там имаха някаква вина за случващото се. Нима българския народ има вина за това, че вече 24 г. го управляват бандити и продажници.
21
1
 
31
 
! Отговори
1 преди 10 години
Това е сватбена новина номер 2, но нека да видим сватбена новина номер 1:Десетки гей двойки сключиха брак в Мичиган, отново в отдел Пропаганда на днес.бгНатам ли ще ходим ?
20
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалка пропаганда
19
4
 
26
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
Междувременно изтъркато пропагандно клише е "репортаж" за сватба в райони на военни действия. Жълтата преса публикува трогателни фотомонтажи на младоженци (често от враждуващите страни), на фона на разрушени сгради.
18
5
 
37
 
! Отговори
Опорните точки преди 10 години
са термин на специалистите от ЦРУ. Има такива в УСА амбасадата. В България също има доста платени - пряко и непряко чрез осигуряване на кариера в подконтролните медии и администрация. Но такива като ОТРОВНО ОБЩЕСТВО, ИПИ, и Огнян Минчев, Иво Инджев, Паси, Куневица и прочие сброд са "любимци" на целия български народ. Работата е там , че хората разбраха лъжите им
17
8
 
44
 
! Отговори
само 2000 души преди 10 години
от 18 000 са поискали да продължат службата си в Украинската армия. Останалите се записват в Руската. Там лейтенанат получава 2000 $. За справка в БА - 700. Но не това е най-важното. Тези хора са един народ и те се чувстват такива. Така, че само в главите на англосаксите и галичаните има такава държава Украйна. Скоро тези хора ще бъдат част от РОССИЯ. Руската федерация обединява над 100 националности и те всички се чувстват горди от това да са росияни: руснаци, украинци, дагестанци, чеченци и ..
16
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честито на новопостъпилите в руската армия. Следва служба в Дагестан, Чечня и други "русофилски" настроени райони!
15
5
 
25
 
! Отговори
Дълъг и щастлив преди 10 години
брак на младежите и мирна служба в Руската армия
14
6
 
29
 
! Отговори
Младоженците преди 10 години
сега са двойно по-щастливи да са част от Руската армия.
13
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"часове преди да я завземат проруски военни"Ха-ха,какво има да я превземат,та тя си е тяхна от едно време,а сега даже и си е на тяхна територия ! Та да не се окаже брака им не законен,че е регистриран в Русия,а не в Украйна :)))
12
12
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябваше да дочакам тази пропагандна статия, за да разбера колко бил лош Путин... Аман от поръчкова журналистика!
11
0
 
44
 
! Отговори
Илчев преди 10 години
......чесито на младоженците...здраве,щастие и пълна къща :)
10
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честито на...младоженците.Без работа няма да останат,да се запишат в руската армия,току виж им излезнал "късмета" и ги засилят към Кавказ да служат...За "награда".
9
8
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Честито на...младоженците.Без работа няма да останат,да се запишат в руската армия.Путин издаде указ за признаване на звания и длъжности на...преминалите.
8
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идилия. Новина от световно значение. Ето на идват рашъните и им развалят щастието на хората