Украинските сили спряха операцията в Славянск

Изтеглиха се от превзет по-рано контролен пункт
Обновена: 24 апр 2014 15:23 | 24 апр 2014 15:21, Елка Василева
285
Украинските сили спряха операцията в Славянск
Снимка: БТА

Украинските сили се оттеглиха от превзетия от тях по-рано днес контролно-пропускателен пункт в източния град Славянск.

Още по темата

Проруските сепаратисти си върнаха позициите и започнаха да подсилват пункта с чували пясък, предаде Ройтерс.

Украинските сили, подкрепяни от бронетранспортьори, се оттеглиха около два часа след превземането на поста, който се намира на път близо до село Хрестишче.

Мобилните телефонни връзки със Славянск са прекъснати, съобщи украинската телевизия.

Според местни медии, които се позовават на проруски сепаратисти от Славянск, ситуацията на контролните пунктове се е нормализирала, а операцията на украинските сили е преустановена. Постъпват и съобщения, че сапьори проверяват маршрута за по-нататъшно напредване на бронираната техника, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: УкрайнаСлавянск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Единна Украйна " ? Е как ще се получи това ?
174
3
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
До Анонимен 178Аз го чух на английски. Добре разбирам този език, особено като го говори естонец. Недей бърка литовците с естонците -комшии са, но са от различни езикови групи. И едните, и другите добре разбират руски.До 184Малко неприлично се изразяваш. Ние българите, затова толкова често споменаваме мамите, защото не са си възпитали добре дечицата. Зле си с орфографията - Путин се пише с главна буква. Даже Обама се пише с главна буква. А за"рашата" нямам обяснение - отде толкова злоба?
173
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо не разбирам от това : Превзели и след 2 часа се оттеглили ?
172
4
 
32
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
До Леле че народТе и Наполеон и Хитлер под Москва лъжеха, че:- "Операцията е временно прекратена и все още не е свършила..."Но руснаците:1. Влязоха в Париж;2. Влязоха в Берлин;3. Май, на ред е Киев...?!?!.
171
4
 
36
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Приятели,Ето защо сме на място 100 по свобода на словото...1. Янукович го свалиха "мирно протестиращи" (Които убиха 67 полицаи нямащи оръжия, изгориха ЖИВИ тридесет и раниха над 600)2. А в Луганск, Славянск и Донецк, "въоръжени окупатори" превзеха власта Мотото ни нали беше Морал в политиката и медийте и българските медии наистина са морални, "свободни" и "независими", а в Киев красиви борци за демокрация, ляха кръв като река и ако трябва В БОРБАТА ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС - камък върху камък в източна Украйна няма да оставят!!!.
170
2
 
30
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Анонимен 188 Ако властта е незаконна ,както е в момента,то няма право да прави подобни работи Никой не е избирал Турчинов за президент на избори.Никой. Така,че подобна операция е абсолютно незаконна и само ще създаде злоба . Операцията не е успешна.Кой те е излъгал.Операцията е временно прекратена и все още не е свършила
169
3
 
30
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Е.С. и Бандеровцити Бързат, бързат...Докато народа им не е разбрал какво става, бързат да поробят финансово Украйна и да превърнат украинците (каквито сме българите) във вечни роби на МВФ...!!!- Такава финансова катастрофа Украйна не е виждала, каза Яценюк, който добави, че трябва незабавно да се отправи молба за финансова помощ от... Банката на ЦРУ - МВФ...!Е, те това е Европейският избор на гатгстерите и фашистите в Украйна ФИНАНСОВО РОБСТВО!!!Да видим колко будали ще останат в Украйна, да плащат.
168
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕС и Русия имаха прекрасно Бъдеще, икономическо и каквото се сетиш.Неотстъпчивостта на Янукович за преразглеждане на асоцииране с ЕС е защото Русия отпускаше помощи и привилегии на Украйна. в това число и намаление на газа. А той знаеше че ЕС е в затруднено финансово положение, и едва ли биха вляли повече средства в икономиката на Украйна отколкото Русия.А защо Путин го правеше - Евразийски Съюз!Но се намесиха задкулисните сили, главно от САЩ. = Слаб ЕС и Русия, Силни САЩ...
167
2
 
29
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни-и-иии!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения начело с Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Афганистан, Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано украинците по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им фашистко правителство, за да проведат избори за нормално управление.
166
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 185 В Укрaйнa влaсттa може дa действa срещу терористи по силaтa нa всички междунaродни договори и спорaзумения! кaкво дрънкa путин нямa никaкво знaчение, оперaциятa е успешнa и продължaвa и в моментa!
165
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 184-ти,- Там е проблема на Турчинов и талибаните му...Съгласно договора в СНД Путин МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В Украйна, а американците САМО ЩЕ ГЛЕДАТ...!!!.
164
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
182 Успокой се дедкa, плюнки пръскaш из нетa от пустa русофилскa злобa! путин не може дa нaхлуе в Укрaйнa, aко го стори ще имa голямa войнa и голям бой зa рaшaтa ти! СAЩ е зaд Киев, товa им гaрaнтирa суверенитетa!
163
2
 
5
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
До Анонимен - 180-ти,- Пак си зле информиран... Почти целият свят знае за този разговор...(... единствено без теб..., разбира се...)- Дори в "опорните точки" на *** пише... "... да не се отрича очевидното..."(...чети по-внимателно инструкциите си...).
162
4
 
22
 
! Отговори
Санчо Панса преди 10 години
Вече никой не вярва на Киевските власти, на Запада и главно на САЩ !Доверието е изгубено.
161
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шойгу обяви учение в Западните войски на Русия и тия се отказаха.Големи лайня.и са. Дано Западна Украйна най сетне разбере какви са на власт в Киев.Според мен, Руска армия може и ще настъпи най малко в 2 направления. Западно и Южно. От Руска и Кримска страна. Така Блицкриг-а ще е пагубен за украйнската армия.Западът и САЩ сега защо не заклеймят властта в Киев и не спрат военните действия срещу народа на Украйна?
160
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен--178 Написано е през 2008 год.-по повод 9 май и жертвите от втората световна.Произведението е писано в г.Краснодар
159
4
 
21
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До :) Ахахаха. Колко си мислиш,че ще си играят а? Вече руснаците бойкотират украински стоки. Украйна е в икономически колапс. Путин им даде 1 месец и после ще изреве цяла централна европа Украйна я чака страшна гладна зима Праска им икономическо ембарго Путин и чао-чао на Украйна за броени месеца
158
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Румене двaмaтa ( Aщън и литовецa) нa руски ли сa говорили, че толковa добре сте рaзбрaли кaкво си кaзвaт вие " рускоезичните", или переводчикa е леко с прорускa ориентaция? Този " рaзговор" мязa много нa " плaнa рaнЪД" примерно!
157
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 10 години
Ukrayna si igrae s nervite na Putin!Shte si igrayat s nego dokato go podludyat!Tova shte prodalji s mesetsi!
156
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 176По какъв повод е писано?Кажи ми,не зная наистина.