Украинските сили спряха операцията в Славянск

Изтеглиха се от превзет по-рано контролен пункт
Обновена: 24 апр 2014 15:23 | 24 апр 2014 15:21, Елка Василева
285
Украинските сили спряха операцията в Славянск
Снимка: БТА

Украинските сили се оттеглиха от превзетия от тях по-рано днес контролно-пропускателен пункт в източния град Славянск.

Още по темата

Проруските сепаратисти си върнаха позициите и започнаха да подсилват пункта с чували пясък, предаде Ройтерс.

Украинските сили, подкрепяни от бронетранспортьори, се оттеглиха около два часа след превземането на поста, който се намира на път близо до село Хрестишче.

Мобилните телефонни връзки със Славянск са прекъснати, съобщи украинската телевизия.

Според местни медии, които се позовават на проруски сепаратисти от Славянск, ситуацията на контролните пунктове се е нормализирала, а операцията на украинските сили е преустановена. Постъпват и съобщения, че сапьори проверяват маршрута за по-нататъшно напредване на бронираната техника, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: украйнаСлавянск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
3
 
6
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
И докога ще я точат тая операция а ? Мене ми се струва,че чакат нови инструкции от ЦРУ,че нещо не се получи работата
154
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен171-- А защо не напишеш по какъв повод е написано произведението....или пишеш само част от него--което ти е изгодно?!?!
153
10
 
2
 
! Отговори
:) преди 10 години
PROTESTI!TOVA E KOSHMARA NA PUTIN!SIGUREN SAM CHE SANUVA KOSHMARI!NASILA HUBOST NE STAVA!
152
4
 
18
 
! Отговори
болгар преди 10 години
Ще видите скоро как украинските подразделения ще бягат и ще се предават както преди ! Става въпрос за часове Великата Мечка само ще помръдне леко
151
4
 
11
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
ПриятелиНе сме чак толкова късопаметни фашистките провокации не минаватКатрин Ащън и външният м-ър на Естония У. Пает обсъждат Украйна:- Пает - "Всички свидетелства сочат, че убитите от снайперисти хора и от двете страни - полицаи и хора от улицата, са били убити от едни и същи снайперисти Пает - "Сега става все по-ясно, че зад снайперистите стои не Янукович, а някой от новата коалиция". - Ащън - "Интересно. Тогава това трябва да се разследва".- Какви избори организират? Фашисткия преврат в Киев е факт, а властта им незаконна!.
150
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 171Разликата в управляващите е че единя е пуделчето на путин а другия е готов да бъде к**ката на сащ за да е на власт.Разликата в протестите е,че едните искаха не корумпирано правителство, а другите сепаратизм (не мога да си обясня как иначе ще развяват руски знамена).Сто про има както агенти от ГРУ така и от ЦРУ. Преждевременно тука форумните бойци от позитано, атакистите и там про западняците ще спамят кой бил прав кой не, там където не им е работата. Цялата работа е едно прокси
149
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кокоNiakoi che prazka sperma, ama da vidim...
148
7
 
4
 
! Отговори
:)))) преди 10 години
Skoro, mnogo skoro, tsyala RUSIYA shte plamne v PROTESTI!TOVA E KOSHMARA NA PUTIN!SIGUREN SAM CHE SANUVA KOSHMARI!NASILA HUBOST NE STAVA!
147
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 163 Значи по презумпция ако нещо е поискано и направено от запада е добро, правилно и справедливо, а ако същото нещо е поискано и направено от Русия е зло, сепаратизъм и тероризъм!? Не усещаш ли, че ти и тези като теб са по-промити мозъци и от най-върлите ***? Наравно сте с талибаните, *** филофобчета. Махайте се от България фашизоиди, интернационалисти и космополити и ни оставете да се справяме сами! С такива "сънародници" като вас врагове не ни трябват.
146
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кокоА аз да не ти казвам какво ще ми акаш, kokence mokence...
145
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
165 aз нa кaкъв се прaвим не ти требвa дa знaеш, че зъбите ще сa ти нaй- мaлкия проблем. седи си нa зaдникa и кротувaй, товa е форум и мнениятa сa колкото и хорaтa.
144
9
 
2
 
! Отговори
:) преди 10 години
Putin prekali!Sega ukrainsite shte se gavryat s Putin, tova e istinata!
143
5
 
21
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Украинските военни сили всички са полагали клетва към президента Янукович и само той може да им заповяда. Янукович сега и никога не е издавал заповед към военните да нападат мирно население-сега и преди. Значи тава не са сили на президента,а преоблечени майдански терористи и фашисти,които трябва външни сили(по споразумението) да ги унищожат и да въведат ред в региона.Това е възложено на Русия, а тя защо се бави-не знам.
142
2
 
2
 
! Отговори
коко преди 10 години
До Анонимен162--А ти на какъв се правиш.....ще акаш зъби после
141
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nacistite na vremeto qdoha ruskata popara! Za tui brasnatite ukrainski tikvochi da vnimavat dane glatnat bastuna! Rasisti prosti, sednali s Mechka qgodi da qdat !
140
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
161 нa рускa мутрa ли се прaвиш? изтървaвaш си нервичките, a товa понекогa е много лошо!
139
3
 
7
 
! Отговори
Говорить Москва преди 10 години
Фарисей 1, кажи кой си, че да се запознаем, де!Беркут и ФСБ ловят гадове и врагове на славянството по целия свят, не само в матушка Русь.Не те познаваме, кажи кой си и къде живееш, да видим на теб какво ще ти се случи, тролски екскремент!
138
6
 
12
 
! Отговори
, преди 10 години
С една дума,опитва се сценария срещу Сирия със снайперите и наемници и последствията са непредсказуеми.Скромното ми мнение е,че киевските терористи искат гражданска война и предизвикват Путин за да му скроят шапка.Владимир Владимирович на когото поднесоха на тепсия Крим е наясно с товa и не може да не е подготвил следващия си гениален ход.Терористите не се колебаят да лъжат и убиват,докато Путин иска мир и добри отношения с Украйна и света,но ще намери начин да защити тероризираните етнически руснаци.
137
14
 
4
 
! Отговори
рускa лудост преди 10 години
Кaкво стaвa в Укрaйнa? Имaме Прaвителство- влaст в Киев, имaме и проруски сепaрaтисти в няколко източноукрaински грaдa! Сепaрaтистите " искaт"...повтaрят путиновите искaния зa федерaлизaция и последвaщо " кримско" рaзпокъсвaне под лицемернaтa " нaроднa" мaскa, a влaсттa брaни целосттa нa стрaнaтa! Кой кaкъв е? Всеки виждa кaк руския лъжлив пропaгaнден бaлон се пръснa.
136
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ъъ ползването на армията в мирно време как се нарича? Полицаи ли нямат? Бай Петко май е на страната на проруските терористи дето си живеят по домовете и си ги защитават по убеждения