Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен

Няма с кого да се разговаря там, заяви Денис Пушилин
20 май 2014 22:11, Александър Попов
198
Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен
Снимка: Reuters

Представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република са готови да водят диалог с властите в Киев само за размяна на заложници и за изтегляне на войски от територията на ДНР, заяви лидерът на сепаратистите в Донецка област Денис Пушилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"В момента диалогът с Киев е невъзможен, няма с кого да се разговаря там. Ако изобщо се обсъжда нещо, на първо място ще е въпросът за размяната на заложници и изтеглянето на окупационните войски от територията ни. Не искаме кръвопролития и правим всичко възможно те да се избегнат", заяви Пушилин.

Ръководството на Донецка народна република планира да национализира големи предприятия, съобщи Пушилин.

"Само едрите предприятия ще бъдат национализирани. Ще помагаме всячески на малките и средни предприятия да се
развиват", уточни той.

Според Пушилин икономиката в Донецка област от дълго време не се развива и не получава подкрепа от властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: УкрайнаДенис Пушилин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
15
 
! Отговори
с хляб и сол! преди 10 години
Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освобождават от бсп и от герб, и да изхвърлят плевела, ще ги посрещам с хляб и сол!
28
3
 
8
 
! Отговори
хм преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯей *** продажен преди 89 г имаше работа за всички ,и не тичахме да мием чинии по чужди държави. Бълагрия имаше икономика, имаше армия и се съобразяваха с нас. А сега *** демократичен сме васална държава от третия свят. Върнахме се 100 години назад
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"Диалогът с Киев е невъзможен "Mi to ne se vizda nekyv interes ot Kiev da praviat dialog
26
3
 
8
 
! Отговори
Генерал Врангел преди 10 години
Няма такава държава Украйна! Има Южна Русия!Няма украински език! Има малороссийский език!
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯТихо *** .Беж да си миеш чиниите и остави България на тия които въпреки всичко не паднаха ниско и не тичкат да мият чинии и да стават роби на прескъпите ти псевдодемократи от гейския ЕС.
24
1
 
0
 
! Отговори
До 38 преди 10 години
Това не е вярно! Обама не го интересуваше нито Русия, нито Украйна. Обаче го емнаха Републиканците!Това, което става в Украйна са вътрешно политически борби на САЩ, а именно, че ултраконсервативните републиканци се опитват да покажат колко неспособен е Обама и го принуждават да върши всичко това.През ноември са избори за Конгреса в САЩ!
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯтова са няколко човека които цъкат минуси и плюсове според зависи. Като видят нещо което е истина и е неудобно го спамят с минуси а ако им харесва само +++++. типично по социалистически.Je suis un patron
22
12
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
МИСЛЯ ,ЧЕ НЯМА ПО-*** И ПО-ГОЛЯМ МАЗОХИСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ! ЧЕТА РУСОФИЛСКИ КОМЕТАРИ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ ! ЗНАЧИ САМО ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ СА ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ , БЪЛГАРИНЪТ Е ГОТОВ ДА РОБУВА ВЕЧНО НА руснаците ,ДОРИ ДА ВЪЗХВАЛЯВА ДНЕШНАТА АГРЕСИВНА И ОКУПАТОРСКА ПОЛИТИКА НА русия ?! А НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО руснаците ОСВОБОДИХА БЪЛГАРИЯ ?! НИКОЙ НИКОГО НЕ ОСВОБОЖДАВА ЕЙ ТАКА ЗАРАДИ ЧЕРНИТЕ МУ ОЧИ ! НЕ ВИ ЛИ СТИГНА МИЗЕРИЯТА ,КОЯТО руснаците ПРИЧИНИХА НА БЪЛГАРИЯ ?!
21
0
 
9
 
! Отговори
До 20 преди 10 години
Главен прокурор + 4 министъра са нацисти:Вицепремиерът Сич, екологичният министър Мохник, земеделският министър Швайка, министърът на отбраната Тенюк са нацисти от Свобода.
20
1
 
10
 
! Отговори
голямата мечта на Ад преди 10 години
Обамата не го интересува Украйна. Обамата иска да реализира голямата мечта на Адолф Хитлер - да завоюва Русия. И понеже го е шубе от пряк конфликт с Руската Федерация, той използва наемници, като Украйна, Балтийските републики, а защо не и България?
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо като фашистите са застрашават толкова много живота на руснаците в украйна , Русия не е атакувала ?????? Украйна не принадлежи към НАТО или ЕС , де факто нямат право да се включат в евентуална война на нейна страна. най малкото никой не би рискувал 3та световна заради няква украйна. Руснаците познават фашизма най добре, ЗАЩО НЕ ДЕЙСТВАТ !?????
18
4
 
4
 
! Отговори
да не разстрелват преди 10 години
Жителите на Славянск отново молят украинските военни да не разстрелват децата им.
17
4
 
11
 
! Отговори
точно копие преди 10 години
Фашистката хунта в Киев е точно копие на фашистката хунта в Чили, през 1973. Турчинов е точно копие на Пиночет. И двете хунти бяха финансирани от МВФ и от Световната банка и бяха ръководени от Цру!
16
0
 
2
 
! Отговори
патрон преди 10 години
чувствам се разочаровн. коментарат ми толкова ли е неудобен, че всички го игнорират :((((Очаквах върли и мирни активисти от бсп да ме засипят с аргументи :(((((
15
3
 
10
 
! Отговори
фашизма в Европа преди 10 години
Европейският съюз и фашистка Украйна сключиха споразумение за подпомагане на възвръщането на фашизма в Европа. Планира се "Правый сектор" да плъзне от Киев към цяла Европа и да тероризира мирните граждани.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Леле че народПатриот е душа дава ,за наука за свобода ,но не свойта душа брате , а душата на народа.
13
7
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
Ти нормален ли си? Русия нарича цял един народ-фашисти. Мирно протестиращите руснаци свалят с ракети хеликоптери. На изборите милиони руснаци в Украйна единодушно гласуват за Новарусия, а пък сега се оплакват, че нямало дори 1000 доброволци ...Ти изобщо в ред ли си?
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Shtom pochnaha s nacionalizacia na predpriiatia iasni sa mi :)Stalinizym v nov format, choveshkata glupost e bezkraina
11
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма да разговаряте с Киев, ама и руската армия се оттегля на повече от 10 километра навътре.И какво ще правите сега, бе, интелект?
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХА-ХА-ХА !Той и Васил Илиев е мъжага и мачо. Ех,че не беше жив да ни бъде премиер.....