Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен

Няма с кого да се разговаря там, заяви Денис Пушилин
20 май 2014 22:11, Александър Попов
198
Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен
Снимка: Reuters

Представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република са готови да водят диалог с властите в Киев само за размяна на заложници и за изтегляне на войски от територията на ДНР, заяви лидерът на сепаратистите в Донецка област Денис Пушилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"В момента диалогът с Киев е невъзможен, няма с кого да се разговаря там. Ако изобщо се обсъжда нещо, на първо място ще е въпросът за размяната на заложници и изтеглянето на окупационните войски от територията ни. Не искаме кръвопролития и правим всичко възможно те да се избегнат", заяви Пушилин.

Ръководството на Донецка народна република планира да национализира големи предприятия, съобщи Пушилин.

"Само едрите предприятия ще бъдат национализирани. Ще помагаме всячески на малките и средни предприятия да се
развиват", уточни той.

Според Пушилин икономиката в Донецка област от дълго време не се развива и не получава подкрепа от властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: УкрайнаДенис Пушилин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До Спонги На тебе са ти любими зелените хартиики и си готов и майка си да на*беш и да си заколиш родата ,само и само да ги имаш. Да не говорим за държавата. А най-вероятно си изкарваш зелените гущери на околовръстното или като мъжка *** в американската база.
8
3
 
2
 
! Отговори
патрон преди 10 години
До Анонимен 9 В Бобов Дол "инструктират" миньори да гласуват и им дават 100лв авант и 50лв добавка,Който не гласува го заплашва уволнение. Това е от репортаж на НоваТВ виж в сайта им. Партията която прави това е БСП. Та партия която е пряк наследник на БКП и прилага такива предизборни " тактики каквото и да ми приказваш пада в графа КОМУНИЗЪМ. Относно този случай, не ми се обяснява как този конфликт е чадо на външната политика на 2 държави и 1 неадекватен съюз
7
3
 
17
 
! Отговори
До 4 преди 10 години
За съжаление обаче не си прав!Нацистката неолиберална хунта в Киев е реална опастност и за Европа.Нацистите в Киев от Десен Сектор и Свобода възхваляват *** Степан Бандера, Иван Деманюк и елитните SS дивизии от западни украинци "Галиция" и "Славей", отговорни за смъртта на стотици хиляди евреи, поляци и руснаци - погроми в Лвов, масови убийства в Бабий Яр, в корцентрационните лагери Треблинка, Собибор и Терезиенщад.
6
4
 
12
 
! Отговори
Леле че народ преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯ Я млък бе НПО ла*но Сякаш си забогатял много,кой знае как се тикаш в една стаичка с 10 *** и после ни разправяш колко сте били богати. Айде къш от тука ,върви да им д*хаш на останалите 9 *** в стайчката ви
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен1 Стига с тази евтина пропаганда плашеща с фашизма ,а бе вие комунистите няма ли да измислите ....ами стига с тея комунисти то вече 25 год няма комунизъм а вие продължавате да плашите...а власта в киев беше свалена с идейни последователи на "правий сектор" нацистка организация последователи на степан бандера - гей -нацист по време на всв на страната на германия
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забравиха да напишат че ще бъдат национализирани заводи на олигарсите подкрепящи хунтата
3
1
 
22
 
! Отговори
Диалог с нацисти ... преди 10 години
... не трябва да се прави. Нацистката неолиберална хунта в Киев закопа Украйна.
2
30
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
"В момента диалогът с Киев е невъзможен, няма с кого да се разговаря там. Ако изобщо се обсъжда нещо, на първо място ще е въпросът за размяната на заложници и изтеглянето на окупационните войски от територията ни. Не искаме кръвопролития и правим всичко възможно те да се избегнат", заяви Пушилин.Е ТО БИВА НАГЛОСТ , АМА ЧАК ПЪК ТАКАВА НАГЛОСТ Е ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА ! руснаците СА АЛЧНИ ,НАХАЛНИ ,БЕЗОЧЛИВИ И КРАЙНО НАГЛИ , НО ПЪК НАРОДЪТ ИМ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ЗА РАДОСТ НА НАС НОРМАЛНИТЕ ЛЮДЕ !
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сепаратисти, терористи,а те са 7 мил. !!! А тези в Киев, как се наричат, просто фашисти или демократи?Защо не се пише за Одеса, Мариупол и другите шокиращи престъпления?аауууу, журналисти, нали сте честни и независими?