САЩ може да наложи нови санкции на Русия заради Украйна

Това ще се случи, ако Москва не успокои напрежението в Украйна
Обновена: 26 юни 2014 07:57 | 26 юни 2014 07:46,
103
САЩ може да наложи нови санкции на Русия заради Украйна
Американският президент Барак Обама и италианският премиер Матео Ренци, Снимка: Reuters

Съединените щати съобщиха, че може да наложат нови санкции на Русия, ако Москва не направи повече за деескалацията на напрежението в Украйна, предаде Ройтерс.

В телефонен разговор Барак Обама и италианският премиер Матео Ренци "постигнаха съгласие да наложат нови санкции на Русия, ако тя не успее да предприеме бързи мерки за намаляване на напрежението в Източна Украйна", където боевете между армиятаи проруски бунтовници отнеха живота на повече от 400 души от април, съобщи в комюнике Белият дом, цитиран от Франс прес.

Двамата лидери "подчертаха необходимостта Русия да използва своето влияние върху сепаратистките групи, за да ги убеди да спазват примирието и да прекрати изпращането на оръжия на бойци през границата", се казва в комюникето.

Те подчертаха "необходимостта украинското правителство и сепаратистите да продължат преговорите по прилагането на мирния план, предложен от президента" Петро Порошенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: УкрайнаБарак Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обонго маимуната да бъде обесен на червения площат ,и това събитие да се транслира по всички телевизии
48
0
 
2
 
! Отговори
РУСИЯ преди 9 години
Абе ,господа триполови еврогеичета,как може да си помислите,че Руския мужик и солдат ще се подчинят на янките,обичащи да гледат *** да им оправят белите жени и еврогеиовете триполови ? Мъжкар Руски срещу геи и триполов янки.Помислете сами.Кои кого????????????
47
0
 
3
 
! Отговори
Не е пропаганда преди 9 години
Току що прочетох едно заглавие в един Руски сайт: Китайский миллиардер раздал деньги и еду тысяче малоимущих американцев И това доживях, бедния Китаец да храни богатия Американец. Свят като цвят. Ха наздраве госпожи и господа. Всичко в този свят е превратно. Това го еразбрал още отец Паисий - за величието и падението на царствата.
46
0
 
4
 
! Отговори
пенко преди 9 години
Руски санкции срещу САЩ : От днес американските астронавти ще пътуват в отделни кораби до МКС и ще си плащате за всеки "ВОСТОК" "яко" аа...а !
45
0
 
2
 
! Отговори
пенко преди 9 години
Мисля ,че съм извратен, защото отвътре ми идва да искам санкции и към мен/ тъй като съм срещу тях/ -биха могли да ми забранят ,да пожелавам американски жени, а още по лошо -амери кански политици и "вождове"- направо ще си ме осъдят "до живот"-нямам сили да спазя забраната !!!!!
44
1
 
4
 
! Отговори
Hanonimen преди 9 години
hahaha, malkata maimunka na konci Obama si misli 4e nqkoi ve4e go brusne za sliva, mili4kiq stava mi leko komi4en naposleduk, ... :)
43
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Методите, скоито действа Русия не се различават по нищо от методите на МУТРИТЕ.Всъщност, мутрите са продукт на милиционер-комунизма.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-бързите мерки,които Русия може да предприеме за намаляване на напрежението е да влезе с армия в източна Украйна.Лошото е ,че тогава ще се повиши напрежението в западна Украйна.
41
0
 
4
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
Който иска да се посмее до сълзи да прочете "Опять санкции..." в Политикус от вчера, 23.54 ч., 3 стр.
40
0
 
13
 
! Отговори
Смешници преди 9 години
Нека наложат санкции на целия свят. Нека на никого нищо да не продават и от никъде нищо да не купуват. Ето това са санкции. И да си приберат доларите за да не се търгува с тях. И ще си живеят в Америка нашироко, без да харчат пари за колонии като Украйна и нас...
39
0
 
13
 
! Отговори
НЕД преди 9 години
Сащ ще забранят вноса на банани от Русия
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин като чу за новите санкции силно се изряза и уплаши.
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той Путин ще си го премести фара от другата страна на борда от санкциите им. Смешковци. Така и не проумяха от историята и войните си във Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия... че агресорът никога няма спечелени войни.
36
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия да внимава, защото американците бият през пръсти!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен76 - Да бе Разбрах те, че си голяма работа и че си много велик и че там незнам си какво още на малкият ти пръст. Айде... жив и здрав да си и да си оправиш писането Банален ми стана...
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен72 - Не искам да ти отнемам правото да си глупав и да мечтаеш. Не е демократично!
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен68 - Пак ела когато си подобриш писането, че нищо не ти се разбира. Какво да обсъждам с теб при положение, че една дума нямаш без грешки.
32
0
 
2
 
! Отговори
От 51 преди 9 години
До Анонимен62 - Много е дълго да ти обеснявам, а и няма да разбереш. Пий си ракийката и слушай там Planeta
31
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
долу русия, горе САЩ
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да запитам ,,анонимен 58" в качеството си на какви САЩ налагат санкции на Русия.Това не намирисва то вони на ,,самолюбие на жандарм"Защо питам трябва да сме съгласни с американците и какво добро са допринесли на нас българите,няма да говорим за света.Доброто което ни сториха беше средният пръст от получаването на външният дълг на Ирак,благоволението да приберат като подарък златната мина в Челопек,от тях да мине да плащаме най-високият ток на Тец като замърсяването остава на държавата .Обичай !