Търсете мирно решение на глобалните конфликти!

Този призив отправиха близките на двамата журналисти, убити от Ислямска държава
Обновена: 4 сеп 2014 07:47 | 4 сеп 2014 07:45,
8
Търсете мирно решение на глобалните конфликти!
Снимка: БТА

Семейството на екзекутирания от Ислямска държава американски журналист Стивън Сотлоф припомни, че той е посветил живота си да покаже на света страданията на хората в зони на конфликт и че той е дал глас на слабите и на страдащите в арабския свят, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Говорителят на семейство Сотлоф - Барак Барфи, заяви, че Сотлоф се е опитвал като журналист да намери доброто, скрито в света на мрака. Говорителят посочи, че семейството на Сотлоф призовава света да не допусне враговете да държат хората за заложници с помощта на едно-единствено оръжие - страха.

Същевременно Даян Фоули, майката на другия екзекутиран от ИД американски журналист - Джеймс Фоули , изрази надежда, че смъртта на Сотлоф ще подтикне лидерите по света да се стремят към търсене на мирно решение на глобалните конфликти.

Даян Фоули поднесе най-дълбоките си съболезнования на семейство Сотлоф заради смъртта на сина им, убит по същия начин като Джеймс Фоули.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Stivan Sotlov e evrein ot Izrael, no do posledno sa pazeli v taina s nadejda da uspeiat da go osvobodiat. Roditelite mu jiveiat v Miami/ Prez poslednata godina amerikanski miliarderi sa dali mnogo pari na teroristi za da se opitat da go osvobodiat no bezuspeshno.Stivan Sotlov e znael perfektno arabski ezik i e tarsil istinata za arabskia konflikt.Spored men poiavata na islamska darjava e posledica ot svalianeto na arabskite diktatori.Islamska darjava sa prosto banda beznakazani ubiici
7
0
 
4
 
! Отговори
Sunny Ray преди 9 години
Какво направиха лидерите на САЩ и другите държави,чийто граждани са отвлечени от терористи за да предотвратят убийствата на отвлечените и как те се борят срещу терористите които ежедневно убиват невинни граждани в Близкия изток и по целия свят. И защо ООН и дори Комисия за човешки права защитава чудовищните престъпления на тариростите-убийци и дори разрешиха създаване на ислямска терористична държавау вместо човешките права на жертвите и защо не са осъдени престъпниците,а са заплашвани жертвите
6
3
 
1
 
! Отговори
морски преди 9 години
Само трепане на американската ***!
5
3
 
2
 
! Отговори
CET преди 9 години
Мирното решение е едно- няколко ядрени бомби в пустошта - съвсем мирно. Жалко единствено, че ще бъдат унищожени световни паметници на културата- Багдад, Дамаск, Техеран...
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искате мирно решение хахахахх вие знаете ли в коя държава живеете? Ще *** още американци, именно заради глобалната политика на държавата ви.
3
1
 
3
 
! Отговори
истина преди 9 години
С нож и автомат зад гърба и ти ще кажеш каквото ти кажат,, егати шизофренията....
2
1
 
7
 
! Отговори
истина преди 9 години
С нож и автомат зад гърба и ти ще кажеш каквото ти кажат,, егати шизофренията....
1
2
 
5
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
Фоули преди да му резнат гръкляна съвсем ясно обвинява САЩ за смъртта си ама от това никой не се трогна !Докато финансовите социопати тероризират слабите страни ислямистите ще правят зулуми това е ясно !