Полицейски комисар, разследващ атаката срещу "Шарли ебдо", се самоуби

Преди това се срещнал със семейство на един от загиналите
10 яну 2015 21:09, Елка Василева
80
Полицейски комисар, разследващ атаката срещу "Шарли ебдо", се самоуби
Снимка: Reuters

Полицейски комисар, разследващ нападението срещу "Шарли ебдо", се самоуби в кабинета си в град Лимож в четвъртък през нощта, съобщи местният в. "Попюлер", цитиран от ТАСС.

Започнало е разследване на обстоятелствата около смъртта на 45-годишния офицер, който страдал от депресия.

Още по темата

Малко преди да сложи край на живота си, той се срещнал със семейството на един от загиналите при клането в редакцията на сатиричния седмичник.

 "Всички сме в шок. Никой не беше подготвен за подобно развитие на събитията", заявил пред журналисти представител на местния полицейски синдикат.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
32
 
! Отговори
Егати простотията преди 9 години
Тази многотиражка (60 хиляди на 50 милиона народ) се подиграваше не само с мюсюлманите, но накрая и с християните. Думите "Je suis Charlie ", може да се тълкуват като "Jesuis Charlie " - Исус е Шарли ( Чарли). Това е подигравка, на която рано или късно Папата, католиците ще обърнат внимание. Тълпата наивници, успяха отново да направят на баламурници, включая и нашите Български политици.
38
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами сега , кой ще разследва ?Има ли желаещи ?
37
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само TACC цитирате
36
8
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Самоубили са го защото е разбрал че е постановка.
35
3
 
16
 
! Отговори
до 33 ZzZ преди 9 години
Аз в 3 от 3 прочетени нейни статии видях издънки. Препоръчах и учебник по български език за 6-ти клас, но май ще трябва да я върна в 4-ти.
34
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 33.Наистина е много объркано с клането !Аз гледам новините от друга държава .При разпит на един оцелял , защото никой не е влязъл в кабинета му , казва че е чул изстрели в коридора .После от медиите казват клане и дават кървавия коридор и бели кървави листа навсякъде ! Изглежда , че някои са заклани ? Само разследването знае !Терористите са казали , на две жени - не се бойте , ние жени не убиваме !Но от убитите има една психоложка с еврейски произход ! Какво е ставало за 30 мин. ?
33
7
 
65
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Още преди 2 дни излезе съмнението за постановка и както изглежда нещата се наместват точно в тази картинка!Извършителите убити, следователят (който е открил нещо което не трябва да се открива) - самоубит, жената - изчезнала безследно (уж за Турция) и никога няма да бъде намерена (все пак не върви командосите да застрелят невъоръжена жена, но пък ако я хванат жива може да каже нещо)Както със индонезийските самолети - ще мине време, всичко ще си остане по официалната версия...
32
2
 
1
 
! Отговори
Mnenie преди 9 години
politikus.ru/video/39980-kto-ustroil-terakt-v-parizhe-vladimir-prohvatilov.html
31
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбрал е нещо , което не е трябвало !Като инвестигира , трябва да види и тялото и мнението на експертизата !Интервю със свидетели , оставени живи ! И с тази работа да се занимава " депресиран ", от цяла Франция ! То че не е приятно , не е , но има хора които са го избрали като професия и могат да го правят. И ако всеки следовател вземе да се самоубива , ще предпочете преди да се самоубие , да си смени професията !
30
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ага, самоубийство, как обычно))) тремя выстрелами в затылок
29
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялата тази история смърди, та вони до небесата господни!!
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Что ж он такого нарыть успел, что его грохнули?
27
1
 
37
 
! Отговори
от франция преди 9 години
Саркози стои в основата с мафиотските си връзки с алкайда. Около него вони на пррестъпност.той има пръст и в членството ни в ЕС с парите на Кадафи, дълг към България, които си поделиха с Батмана.
26
20
 
5
 
! Отговори
сд преди 9 години
Тука сте се събрали от *** по *** разконспиратор,особено бореца бая време си е падал на глава май
25
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американците казват- малка цена за целта(разбирай убитите)
24
0
 
21
 
! Отговори
sopol преди 9 години
Vietnamskata voina q zapo4vat franzelite, ako ne znaete
23
0
 
66
 
! Отговори
циника преди 9 години
Това със забравения паспорт е направо някаква класика в жанра. Просто уникално!
22
1
 
53
 
! Отговори
бореца преди 9 години
И осен това да повериш толкова сложно престъпление на депресиран полицай още повече мирише но по-голямата част на западните общества са толкова са обработени че не могат и да мислят рационално и ако Франция окупира Либия или Сирия значи това е постановка на тайните служби като 11 септември!Но какво да се направи така си играят големите сили а когато става за пари и то много пари от петрол живота на 17 французи не струва пукната пара!
21
4
 
40
 
! Отговори
бореца преди 9 години
Освен това убитият полицай е от арабски произход а този падналият на земята е направо бледолик а и при стрелба с бойни патрони от автомата не излиза бял дим а синкав а такъв дим се появява като стреляш с учебни патрони!А и това ситроенче направо е смешно най-бързо се изнасяш с бърз мотор за много кратко време,изпускаш си личната карта в купето значи си *** а не някакъв професионалист!Изобщо доста неща изглеждат нагласени и освен това се появи информация че Франция се готви да окупира Либия!
20
3
 
59
 
! Отговори
циника преди 9 години
Докато французите и политиците от един куп държави провеждат дебилни шествия, се подготвя сценария за поредната инвазия - този път в Сирия. ИД вече "пое" отговорност за терористичния акт. Общественото мнение в Европа и Щатите вече е обработено и е създадена среда на търпимост за нова война. Покрай ИД, разбира се трябва да бъде заметен и Асад.Такива атентати обслужват единствено фашизацията в Европа.