Давутоглу сравни Нетаняху с терористите от Париж

Израелският премиер бил извършил "престъпления срещу човечеството"
15 яну 2015 12:21, Елка Василева
22
Давутоглу сравни Нетаняху с терористите от Париж
Ахмет Давутоглу. Снимка: архив, Reuters

Турският премиер Ахмет Давутоглу обвини израелския си колега Бенямин Нетаняху, че е извършил в Ивицата Газа "престъпления срещу човечеството", равносилни на тези на ислямистките терористи, които убиха 17 души в Париж, предаде Франс прес.

"Както терористите, които извършиха кланетата в Париж, Нетаняху извърши престъпления срещу човечеството начело на правителство, което убива деца, които си играят на плажа в Газа", заяви Давутоглу пред журналисти, преди да отпътува за Брюксел.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алоооо, правоверните и почтени исламистчета? Защо бе гъби отровни вие нарушавате повелите на Пророка, като използвате нещата на дявала - а според всеки цивилизован човек средствата на прогреса, за да проповядвате исляма - калашници, мегафони, телевизия, радио, телефони. Защо не се борите за вярата си не като насила тормозите жените да се забраждат, а вие например що не орете с дървено рало? И не копаете на ръка. Не сте ли твърде грешни, много повече от жерналистите от Шарли Ебдо????????
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЯстребоглуКогато ние вземем мерки Турция като правоприемник на Османската империя да бъде изправена пред международен съд за жертвите поне на едно от кланетата и /не просто изселвания/ само от източна тракия изчезват стотици хиляди. Само една част от тях успява да избяга. През възродителния процес има многократно по- малко жертви, не че това го оправдава, но все пак трябва реципрочност, ако вие , то и ние и обратното. Така че по добре запази мълчание.
10
3
 
4
 
! Отговори
Къса памет преди 9 години
Забравих,Турция извини ли се на Армения за геноцида,проведен срещу арменците миналиявек?Обезщетени ли са наследниците на 1,5 млн.посечени арменски мъже,жени и деца?Лесно е да менторстваш и да обвиняваш другите за неща,които и ти си правил и то вчудовищни размери.Разчита се на късата памет на хората и се търси евтин политическиефект!Сетих се,помня!
9
4
 
12
 
! Отговори
американецо преди 9 години
От ислямисти друго не се и очаква! Израел е страна която си знае интересите и евреите се поддържат един друг. На някои това не им харесва, на мен понякога също. Но ако трябва да избирам между евреи или мюсулмани да живея, със сигурнос бих предпочел евреите. Още повече, че евреите имат доста добра нагласа и отношение към българите.
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4ifuta vika drjte sheriate utrepaa sherito
7
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 10. Аз православен християнин и съм ходил в Турция и то не веднъж. Ти като си се загрижил за демокрацията първо бил ли си там за да говориш за турската демокрация? И второ каква ти е българската земокрация - че съкратиха българското племе и ще го унищожат? Турция е с изключително младо население, красиви млади хора, всички работят, имат уважение към закона и семейството. Това явно не се харесва на световните толерасти, нали? Да ти е..а аз тая измилсена демокрация. Плутокрация
6
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е вярно, но на Турция най-малко и отива да говори за демокрация
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за опитите споменал ли е нещо
4
12
 
1
 
! Отговори
* преди 9 години
А това той не го е казал между другото , сигурно има сведения , че Нетаняху няма да изкара следващият мандат и подготвя почвата да се сгъстява със следващият премиер ...хитрушко е той .
3
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мръсен лицемер. Това което върши турция в Курдистан се нарича ГЕНОЦИД.
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така си е. Господи опази ни от САЩ. От другите сами ще се пазим
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И военнопрестъпникът Порошенко, който убива деца в Източна Украйна.Аз съм Ваня от Домбас!