Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!

Говорителят му се ядоса на заплахи с нови санкции за Русия
9 фев 2015 13:52,
159
Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!
Владимир Путин Снимка: БТА

Никой не може да използва ултимативен тон, когато преговаря с руския президент Владимир Путин за кризата в Украйна, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

"Никой никога не е говорил и не може при всичкото си желание да говори с ултимативен тон на президента", заяви Песков в ефира на радио "Говори Москва", коментирайки информацията от американската преса, че германският канцлер Ангела Меркел е заплашила Русия с нови санкции, ако Путин откаже да подкрепи френско-германския план за Украйна.

Колкото до разговорите на Путин с Меркел и френския президент Франсоа Оланд, състояли се в петък в Москва и продължили в неделя по телефона, Песков каза, че преговорите са били конструктивни и съдържателни, отбеляза ТАСС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
3
 
! Отговори
lyubomir преди 9 години
До Ноаhahahahahahahahahahahaahah
108
4
 
5
 
! Отговори
Ноа преди 9 години
До Рус СепаратистАко Хитлер не е воювал на толкова много места а е съсредоточил и влюжил всичките си сили в нападението над Русия за около 2-3 месеца при онова положение щеше да ги е смачкал.
107
0
 
1
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
До 128 Анонимен. Обама не е съгласен с Вас!
106
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Bulgatani5 броя общо са ядрените подводници на русия и то 2 в ремонт
105
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дамдумАко случайно се озова в триоз и трябва да воювам със сигурност ще се бия бия страната на Русия!И то не защото са ни освободили от Турско робство,а защото са прави,правото е на тяхна страна,генетически ми е заложена любовта към тази страна!На 31 години съм,има какво да дам!
104
9
 
11
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Трета световна война няма да бъде! Руските подводници с ядрени оружия са близо до бреговете на САЩ. Това е най- добра гаранция за мира, нали?
103
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е поредния руско съветски ръководител който вкарва народа си в конфронтация с нормалния свят и по този начин го обрича на мизерия.
102
8
 
12
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Ванга каза че ще дойде *** президент и при него ще се закрият САЩ. Вижте какво е Ню Йорк от където пиша, подобно е и по другите големи градове. Океан от мексиканци и всякакви салвадорци, *** почти се губят, бели няма - ако видиш на отсрещния тротоар бели няма смисъл да пресичаш - това ще са евреи! Трупа се нов етнос арабите, те вече са и мнозинството, арабски се говори наоколо по телефоните и след него испански, - все още не се е видяло дивак без телефон. Военният комплекс обаче си работи.
101
7
 
25
 
! Отговори
Рус Сепаратист преди 9 години
До Анонимен 119:===============================================================Опасявам се че Обама ще свърши като Хитлер.Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.
100
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Рус Сепаратист.... индианците са ТРИ нива над теб...имат чувство за принадлежност и свободолюбив дух.
99
5
 
26
 
! Отговори
Рус Сепаратист преди 9 години
Американците се правят на големи каубои, но ние не сме индианци.
98
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 115Тъпчоо единствените радиосигналикоито преминават през Йоносферата са тези над 2-10ГХз всички останали или се поглъщат или се отразяват. Втория феномен позволява да има задхоризонтни радиолокатори. Така че УМНИКО сателит не може да надуши кабел на колкото и да е метра под земята. ако пуснеш ГХз по кабел то ти трябва такава изолация за да няма шум в кабела че със сигурност екранира от всичко електромагнитно. Освен това оптиките са по-икономично и по-надалече предаване на данни и не се подс
97
5
 
2
 
! Отговори
до Боби преди 9 години
Боби, така като чета, ми се струва че си между 17 и 25 г. Наистина ти желая успех в живота с новите технологии.Само да ти кажа , знам със сигурност,че 80-те години щатски сателити можеха да подслушват телекомуникационен кабел заровен на 2 м. под земята,от тук нататък си прави изводи до къде са стигнали.
96
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 110Почти съм сигурен че през 99% от времето всички ръководители като Путин, Меркел и Обама са под покрив за да не се получи потвърждение къде точно се намират от сателитното разузнаване. Виж хора като ръководител на страна може да се намират само в ограничено количество места от съобръжение за сигурност. Е тези дестки места се снимат задължително като прелети някой сателит над тях.
95
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 102Защо както казах един процесор IBM 486 е достатъчен да управлява самолет като Су-27 и МиГ-29 защото военните разработчици държат сметка за всеки цикъл на процесора. Няма забиващи програми и прочие. Пример има и Гейм Конзолите - Сони мони и прочие конзоли са с процесори на Интел - селерон от преди 2 поколения и дават прекрасна графика както ПЦ с последната видео карта и процесор Защо това е така - защото операционната система и езика за програмиране е свръх орязан испециализиран.
94
12
 
6
 
! Отговори
1492 преди 9 години
Никой не може, ами как да му говорят - "Ела и си вземи всичко от Европа" , че и ние искаме да караме Лада и да говорим на руски и да не излизаме от страната си, да сме крепостни селяни..
93
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сам Путин сисе направи за смях,смесник.
92
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гн Путин пла6и6 само гаргите,ни6то хара6о.Това вие в кръвта да пла6ите и да лъжите.Оня северно кореиският Ккънк и тои е съ6тият.С една дума комонистически номера.За6тото сте слаби и прости за това така постъпвате.Малките кученца за6то много лаят от страх.
91
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 101Картографията е възникнала заради землеразделянето, Триангулацията е изобретена за да се докаже че земята е кръгла. двете технологии са взети на въоръжение при военните след като барутните оръдия започват да срелят на разстояния превишаващи видимостта - или 3-4 километра максимално. Тоест 19 век.черно бяла снимка има примерно 1024 нюанса на черното за пиксел цветната има 3х1024 нюанса на цвета за червен, зелен и син цвят или 3 пъти по-голям обем предавана информация.
90
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много просто ми Америка и целият свят трябва да въоръжи Украина това оръжие няма дае използвано за нападение а за одбрана на Украинците.