Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!

Говорителят му се ядоса на заплахи с нови санкции за Русия
9 фев 2015 13:52,
159
Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!
Владимир Путин Снимка: БТА

Никой не може да използва ултимативен тон, когато преговаря с руския президент Владимир Путин за кризата в Украйна, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

"Никой никога не е говорил и не може при всичкото си желание да говори с ултимативен тон на президента", заяви Песков в ефира на радио "Говори Москва", коментирайки информацията от американската преса, че германският канцлер Ангела Меркел е заплашила Русия с нови санкции, ако Путин откаже да подкрепи френско-германския план за Украйна.

Колкото до разговорите на Путин с Меркел и френския президент Франсоа Оланд, състояли се в петък в Москва и продължили в неделя по телефона, Песков каза, че преговорите са били конструктивни и съдържателни, отбеляза ТАСС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
20
 
! Отговори
Брат преди 9 години
То затова им се подпали *** на еуро...ците, защото разбраха че опълченците започват настъпление и този път ще стигнат до Киев. На мобилизацията 90% избягаха в Русия и няма кой да воюва. А за ултимативния тон е ясно че е фишка, нали трябва някак си да оправдаят комсомолската секретарка, която сама дотърча до Кремъл.
28
22
 
9
 
! Отговори
кретен преди 9 години
Там отдавана няма бунтовници в Украйна .Някои ги избиха ,другите избягаха .СЕГА ТАМ ИМА РЕДОВНА РУСКА АРМИЯ ---С РЕДОВНИ РУСКИ ПАСПОРТИ!Цял свят ги видя по телевизията!!!
27
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 26 Хахаха,ти гледаш здраво междузвездни войни!Дори и да има изпреварващ ядрен удар по Русия и всички да са избити,Русия имат една уникална система "периметър"се казва която задейства абсолютно целия ядрен арсенал на страната и подводници и шахти и насрещниятядрен удар е гарантиран!Ама то се иска акъл и познания като пишеш!
26
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истински шок се оказа за известната опозиционна журналистка Ксения Собчак гостуването ѝ в прокремълската НТВ.В ефира на НТВ Собчак заяви, че в Донбас се сражават части на руската армия, а това е табу за прокремълските журналисти. Тя директно обвини кореспондентите на "Комсомольская правда" в Украйна в блюдолизничество и сервилни въпроси към Путин.
25
3
 
23
 
! Отговори
косвени улики преди 9 години
Айде почнаха пропагандните новини - добър знак че опълченците напредват!:)
24
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 14Ти пи ли си хапчетата ? Кви *** в Мариопол ,кви крилати ракети ?
23
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ха,ха,хааааа...Не баце,Просто Путин ги ,даже и по -рано си тръгна!Ама сега Путин ли тръгна да се моли на някой или на крака му дойдоха!Тръгне ли мечока няма кой да го спре!
22
2
 
5
 
! Отговори
До 20 преди 9 години
Той и Обамата не е той всъщност.
21
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Хитлер така разправяше, истината е, че никой няма желание въобще да разговаря със сатрали като ***
20
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Истината Далече си от истината ! 7 минути преди да излети първата руска ракета ,всички техни ракети вече ще са унищожени. И това е тежката истина. Американският ракетен есминец е в Черно море, Обама баша в Индия заради разполагане на ракети там.Всеки искандер и топол се следят от спътници с точни координати. Времето за унищожение им е много по-малко от времето в което те могат да стрелят. Русия е пътник и Путин това го знае,но цялата истерия е белким миролюбивите западняци да се уплашат
19
2
 
24
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
И като въоръжат укро-нациките, та КАКВО? Или ти си въобразяваш че в момента няма краварски оръжия там ли? Те вече ги показаха, остатъците от крилати ракети в Донбас. И ***, говорещи по английски в Мариупол също попаднаха в кадър. И какво, оръжията сами ли ще си стрелят? ХОРА ТРЯБВА, ХОРА, С МИСЪЛТА ЧЕ СЕ БИЯТ ЗА ПРАВАТА И НА СОБСТВЕННАТА СИ ЗЕМЯ!! Така че я са доставили оръжия, още на другия ден ще попаднат при опълченците и тогава на хунтата и укруината ще и е много, ще се пръждосат в еуроп
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може Боку-Будалата-Винету.Хамин
17
17
 
7
 
! Отговори
Ха,ха,хааааа... преди 9 години
Е..нали ходи в Австралия на общото събиране на премиерите...?Върна се като на*---никой не го * и за цървива слива..!ДАЖЕ НЕ ГО И ЗАБЕЛЯЗАХА!!!!
16
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те украйнската армия не могат да се оправят с шепа бунтовника,ще ми воюват с Русия!Всъщност за каква война ми говорите щом като Порошенко0 свика мобилизация и сумати мъже избягаха в в страната "агресор" в Русия
15
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинският Путин е умрял още в края на 2006, началото на 2007 г. Този е тотално различен и по външен вид и по държание. Потърсете "Путин" в Гугъла при снимките и ще се изненадате ....В момента военните в Русия ползват 4 двойника ,като ги представят за Путин. Идеята е да се лапат кинти от превъоръжаване и гепене. Защо уж "Путин" вече не живее с жена си и не се погажда с дъщерите си ? А ? Щото вече не е "Той" .
14
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен15:Абе тя и Грузинската армия беше обучена и въоръжена от САЩ,пък всички знаем какво стана,как се разбягаха грузинците като пилци!При Украйна даже половината им армия са руснаци,те даже няма и да воюват срещу Русия,а направо ще дезертират!
13
11
 
12
 
! Отговори
Тошко преди 9 години
На Путин всеки ден му плюят в сурата, а Песков взел да се притеснява за "тона с който го плюят"! След "плюенето" следва по американски!
12
8
 
40
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Какъв ултимативен тон към Путин?Русия си изкара междуконтиненталните ядрени ракети,свика обща мобилизация и западняците се на*ха!Лично Меркел и Оланд му отидоха на крака да му се молят,и то без протокол,без делегати и тнт,както му се казва по спешност!Не се ли замисляте защо?Защото ако се ядоса Русия и тръгне да воюва няма кой да я спре!
11
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Меркел не е заплашвала Путин ,а му е дала правото да избере:Или ще си изтегли войските от Украйна или САЩ ще почнат да въоръжават украинската армия. Путин има избор и негова ще е последната дума ! Изтегля войските и пада от власт заради загубата си или продължава да воюва ,но вече срещу модерно оборудвана и подпомагана от САЩ армия и пада от власт заради пълната си загуба.Това не е заплаха...... Човека има избор !
10
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ммм даа, май ще се окаже истина слуха, че Путин е бил заразен с Луда крава и мозъка му се е размекнал необратимо !