Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис

Мъжът се опитал да отнеме пистолет от органите на реда
130
Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис
Кадри: YouTube

Полицаи от Лос Анджелис застреляха мъж, вероятно бездомник, докато той се е опитал да отнеме пистолета на един от тях, предаде Франс прес.

Очевидец на инцидента е направил видеоклип, който стана популярен в социалните медии няколко часа по-късно. Полицията пък съобщи, че записът ще бъде използван в тяхното разследване.

Капитан Андрю Смит от полицията заяви, че полицаите са простреляли мъжа, докато той се е борел на земята, за да отнеме пистолета на един от полицаите. Преди това тейзърът не му е подействал и полицаите са се опитвали да го контролират.

Всичко започнало, след като служителите на реда са получили сигнал за грабеж. При пристигането им загиналият се е биел с друг мъж.

Записът показва как четиримата полицаи се борят с мъжа сред палатките и кашоните на лагер на бездомници. В един момент се чува думата "пистолет", последвана от около пет изстрела.

Малко след инцидента мъжът е починал в местна болница.

Няколко часа след инцидента обстановката в квартала беше напрегната. Разследването на инцидента ще се води от независим инспектор.

Полицаите, участвали в стрелбата, са временно отстранени от работа, съобщава БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
28
 
! Отговори
А преди 9 години
Така се действа, за назидание на другите "бездомни".Ква работа има "бездомника" да се бие с 4 полицая???За тва и в Америка "бездомниците" крутуват.Ако беше така и в БГ с римляните престъпността тук щеше да бъде 10 пъти по ниска.На полицай не се посяга !!!
11
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Половин час му крещят да хвърли пистолета.А другата *** му взе палката на полицая докато двама внимателно я носеха ритаща и пищяща.Около тях тумба агресивни *** ги псуват и гледат сеир.А застреляния освен че се биеше ги заплашваше с оръжие.Застреляли го били.Е не ще му разправят вицове докато той се снима по ютюб как екзекутира полицаи.После всички ще викат кви са страшни генгста догс и ще ходят да подпалят някой магазин.
10
6
 
32
 
! Отговори
Путин преди 9 години
Майка им *** на тия от Лос Анджелис Полис Департмънт! Това са най големите *** облечени в власт и са най страхливите полицай в света, те стрелят от страх но немогат никога да преценяват ситоацята! Това е най гнилатата нация в света оправлявана от няколко еврей, бил съм лично многократно в тази измислена и фалшива страна и те само говорят че не подкрепят расовата дискриминация но всъщност там тя е навсякъде!
9
3
 
46
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
Русия искат истинско разследване на убийството на бездомника
8
4
 
33
 
! Отговори
ККК преди 9 години
Тукашните "***" имат право да отнемат пистолет на полицай, да го бият , удрят с камъни,брадви и т.н. :) и накрая може да осъдят полицая за проявен расизъм и насилие срещу тях !
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЕТЕР турска"работа"
6
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормален ден в Щатите. Ден като всеки един през годината...
5
1
 
12
 
! Отговори
do9 преди 9 години
aaa ku4e te tam ku4etata gi uvajavat pove4e ot xorata ima razni organizacii i zoo policia,nali i u nas iskat taka da napravqt da uvajavame pove4e ku4etata ot bezdomnicite
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е положението!
3
5
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Калифорния е най...богатия щат на Америка.Сигурно и...бездомниците там са най...богати от събратята си.За какво ли му е трябвало на един...богат бездомник да се...дърли с ченгетата,а те не прощават;явно лош...ден.
2
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА КАКЪВ БЕЗДОМНИК ГОВОРЯТ ТЕЗИ В СТАТИЯТА? КАК МОЖЕ ДА СИ ИЗМИСЛЯТЕ ГЛУПОСТИ? ТА ХАМЕРИКА Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!! ТАМ НЯМА БЕЗДОМНИ И БЕДНИ. ВСИЧКИ СА БОГАТИ И С ПО ДВЕ КЪЩИ И ТРИ АПАРТАМЕНТА И С ВИЛИ НА КАРИБИТЕ!!!!!!!!!!ХА ХА ХА ХА ХА ХА
1
6
 
26
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
gledax klipa na stop kadar 4isto si go zastrelq ot upor,bil iskal da mu otneme pistoleta ,xa,xa 4e toi si go razmaxva6e na rastoqnie ot nego dakato drugite dvama go bqxa saborili,bribliji se i strelq v nego