Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис

Мъжът се опитал да отнеме пистолет от органите на реда
130
Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис
Кадри: YouTube

Полицаи от Лос Анджелис застреляха мъж, вероятно бездомник, докато той се е опитал да отнеме пистолета на един от тях, предаде Франс прес.

Очевидец на инцидента е направил видеоклип, който стана популярен в социалните медии няколко часа по-късно. Полицията пък съобщи, че записът ще бъде използван в тяхното разследване.

Капитан Андрю Смит от полицията заяви, че полицаите са простреляли мъжа, докато той се е борел на земята, за да отнеме пистолета на един от полицаите. Преди това тейзърът не му е подействал и полицаите са се опитвали да го контролират.

Всичко започнало, след като служителите на реда са получили сигнал за грабеж. При пристигането им загиналият се е биел с друг мъж.

Записът показва как четиримата полицаи се борят с мъжа сред палатките и кашоните на лагер на бездомници. В един момент се чува думата "пистолет", последвана от около пет изстрела.

Малко след инцидента мъжът е починал в местна болница.

Няколко часа след инцидента обстановката в квартала беше напрегната. Разследването на инцидента ще се води от независим инспектор.

Полицаите, участвали в стрелбата, са временно отстранени от работа, съобщава БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
35
 
! Отговори
the Dream преди 9 години
Ама какви кашони, какви палатки, какви бездомни!? Нали това е "страната мечта"?Странни работи...
31
6
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 41Всяка сутрин ставам с мисълта, че трябва да кандидатствам за зелена карта за хамериканските щати. Сън даже напоследък не ме лови заради перспективата да се устроя там и да заживея като бял човек.
30
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално е някой да застреля като куче друг в Лос Анджелис.
29
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно е че тука повечето хора плюят с все сила американците, обаче сигурно поне 1 път са подавали молба за зелена карта и са се молили на всички богове дано да ги одобрят :)
28
4
 
21
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
А ако на някой не му е ясно защо са гръмнали гражданина Немцов, да види фотките на Анна Дурецкая.Неземна красота - със сигурност може да се лее кръв за такава жена.Някоя мутра здраво се е вбесила на чичката пишман политик
27
3
 
34
 
! Отговори
WTF преди 9 години
СМЕШНИ вкараха му 5-6 патрона, точно след като се чу как го изпържиха с електрошока , че после се дръпнаха с стоят и чакат да стане , а дебелия *** отиде да си тури очилата , че без тях губи два левъла риспект ....
26
2
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Гледах Актьорската вечер в сайта на живо и бях си оставил линка отворен, когато започнаха новините. И ми стана интересно докъде ще стигнат с простотиите си тия платени ***.Иначе и аз не гледам телевизия по принцип. Даже нямам телевизор.
25
2
 
23
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
Ако това нещо ставаше в Русия тоя щеше да е пребит като куче - нямаше да го стрелят._________________________________Ти предпочиташ май демократично да те гръмнат, вместо недемократично да те пребият?:))))))))Голям бисер сътвори, пиша си го в тефтера с позлатените корици за златни бисери.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО атакист. АМА ТИ БОСФОР ТВ ЛИ ГЛЕДАШ? МОЯТ ТЕЛЕВИЗОР 94 ГОДИНА ГО ПРАТИХ НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ В КОФАТА ЗА ***. ТОЧНО ОТ ТОГАВА ВЪВ ВСИЧКИ НОВО ИЗЛЮПЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ ЗАПОЧНАХА ДА НАЛАЗВАТ СЕЛСКИТЕ ПРЪЧКИ И ПРЪЧОВЕ И ДА ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ. И ДА ЗНАЕШ ЧЕ УСПЯХА НА НЯКОИ ПО ЛАБИЛНИ МОЗЪЦИ ДА ГИ ПРОМИЯТ ДО БЛЯСЪК. ЕДНА ГЪНКА НЕ ИМ ОСТАВИХА. КАК СИ ПРЕДСТАВЯШ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТИКВА ОТ БАНКЯ? ТЕЗИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ ТЕЗИ ИМАТ МОЗЪЦИ? ИМАТ *** В ТИКВИТЕ СИ.
23
13
 
9
 
! Отговори
бубс преди 9 години
Някой замислял ли се е - защо нямаме клипове от побои в Русия на полицаите над народа?Да не мислите че е щото няма побоища :DТо там е както тука преди 89-та - ха си гъкнат, ха са ти строшили вратлето!
22
16
 
12
 
! Отговори
бубс преди 9 години
Ако това нещо ставаше в Русия тоя щеше да е пребит като куче - нямаше да го стрелят.Плюс тоя дет снимаше и той щеше да бъде яко потрошен...откъде накъде ще снима?!?Туй да не е Америка че всеки да има право да снима.Чакам минусите от ибрикчиите на Путин, ама истината боли ;)
21
9
 
34
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Първа вечерна новина по Босфор тв днес -Утре погребвали Борис Немцов.И веднага сложиха за интервю 3-4-*** предатели на Русия, какъвто е и Гари Каспаров, който се страхувал да отиде в Русия за поклонението от Швейцария където се намира в момента. Той и предателя Горбачов избяга в Швейцария за справка. *** мръсната антируска пропагандна! Все едно гледам хамериканска телевизия. 1984-та от Джорж Оруел ряпа да яде спрямо Босфор тв.
20
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧЕТИРИМА ХАМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАЯ ЗАСТРЕЛЯХА ЧОВЕК КАТО КУЧЕ. ТОВА ЛИ Е СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ХАМЕРИКАНСКИ? ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ В ХАМЕРИКА НЕ СТРУВА 5 ФАЛШИВИ ДОЛАРА. КАК ЩЕ СПЯТ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ И КАК ЩЕ СИ ПОГЛЕДНАТ ДЕЦАТА В ОЧИТЕ? ТОВА НЕ СА ХОРА ТОВА СА дЗВЕРОВЕ. ПО СЪЩИЯТ НАЧИН УБИВАХА ИНДИАНЦИТЕ И ГИ ПРОГОНВАХА ОТ ЗЕМИТЕ ИМ. И ТЕЗИ ЩЕ МИ КАЗВАТ КАК ДА ЖИВЕЯ? ЕВАХ ВИ МАМАТА У КРАВАРИТЕ.
19
5
 
21
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
Баси откачената държава, полицаите са психично неуравновесени.ЕНП ще поиска международно разследване. Цецо Багера ще помогне.
18
12
 
10
 
! Отговори
А преди 9 години
Иначе полицайте можеше и да го пощадят, не трябваше да го оставят да вземе пистолета ... 4ма бяха трябваше да го размажат без оръжие все пак бяха 4ма.Макар че ... ква ползва от тоя, може да са направили услуга на обществото, утре ще скочи и ще пребие някой невинен нормален човек, или по лошо ще вземе пистолет от някъде и ще отиде да краде и обра и ще застреля пак някой човечец дето работи в някой магазин.С утрепките трябва да се действа твърдо, ако не влизат в правия път и тероризират общество
17
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 23Муахахахахахахах...на путин рейтинга е 85%, а на тоя Немцов беше 5 %. Боже колко мъка има по тези сороси.
16
3
 
26
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
До Анонимен 23Защо пък му е на Путин да убие Немцов?
15
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така се прави!
14
13
 
27
 
! Отговори
А преди 9 години
Така е в Америка създаваш проблеми, скачаш на полицай - гориш.За тва и има ред и закон, щото всеки знае че ако създава проблеми - ще го гръмнат.В БГ е друго, тука може с кеф да биеш, доктори, шофьри на линейки, фелдшери, учители а на полицаите е задължително да им скочиш или с Брадва или с Кирка или с Лопата.Тука не само че няма да те застрелят ами и ще осъдят полицая че е нарушил правата на Римлянина да бие и убива.
13
5
 
32
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
ООН, ,,Отворено общество", ,,Хелзински комитет", къде сте? Защо мълчите? Време е Русия, Китай, Иран и Северна Корея да създадат коалиция и да започнат миротворчески бомбардировки с обеднен уран над Фашингтон!