Лубиц съобщил за депресиите си още през 2009 г.

Вторият пилот уведомил училището за пилоти на Луфтханза
31 мар 2015 21:24,
21
Лубиц съобщил за депресиите си още през 2009 г.
Снимка: БТА

Вторият пилот на катастрофиралия във Френските Алпи германски самолет е информирал през 2009 г. центъра за подготовка на пилоти на авиокомпания Луфтханза за това, че е преживял депресивен епизод, предадоха световните агенции, като се позоваха на изявление на Луфтханза.

В изявлението на компанията-майка на Джърмануингс, чийто самолет се разби във Франция, се посочва, че Луфтханза е предала на прокуратурата в Дюселдорф допълнителни документи, потвърждаващи, че Андреас Лубиц е информирал училището за пилоти през 2009 г., че е преживял сериозен депресивен момент, но че после е получил медицински сертификат, удостоверяващ, че е годен да лети.

Луфтханза посочва в изявлението, че училището за пилоти е било информирано от Лубиц чрез имейли. Компанията е открила сега тази информация в имейлите между Лубиц и училището и ги е предоставила на прокуратурата.

Същевременно утре близо до мястото на катастрофата ще отидат президентите на авиокмпаниите Луфтханза и Джърмануингс Карстен Шпор и Томас Винкелман. Те ще бъдат в 9,30 ч. местно време /7,30 ч. по Гринуич/ в алпийското село Сен-ле-з-Алп.
 
После ще отидат и в община Верне, за да се срещнат с кметовете на околните села, подслоняващи близки на жертвите. Накрая двамата президенти ще отдадат почит на жертвите пред мемориала, издигнат в тяхна памет близо до мястото на катастрофата.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
s преди 9 години
На снимката е истинския Лубиц, обърканата снимка е тази с шапката, там ясно се вижда, че е друг човек. Ако видите записа от летенето с делтапланер, точно този човек се вижда там.
10
0
 
3
 
! Отговори
Стига лъжи преди 9 години
Пита се, защо по френски очевидци, самолетът се е взривил във въздуха и е запушил? Дори са намерени остатъци от самолета, потвърждаващи това наблюдение. Най-лесното - втория пилот виновен. А изпитанието на все още неблагонадеждната Лазерната система, изпробвана точно в този момент. След като излезнат реалните факти по причината за гибелта на Германския самолет, ще се потули, така както стана с Малоазийсккия над Украйна, свален с ракета, изстреляна от Украински изстребител.
9
0
 
1
 
! Отговори
Станиславский преди 9 години
Не верю!!!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете човека да почива в мир.
7
2
 
9
 
! Отговори
Nobody преди 9 години
До СИДПрочети малко и други сайтове.... Ако се докаже техническа повреда, компанията ще изплати на близките по около 120 000 на човек, горе-долу толкова е застраховката. Ако се докаже, обаче, че е бил психично болен, това дава право на близките да заведат граждански дела, които могат да стигнат стотици милиони евра. Тъй че това с психясалия пилот е най-кошмарната от всички възможни версии за Луфтханза.
6
4
 
4
 
! Отговори
Ето, нещата ... преди 9 години
... започнаха да се изясняват.
5
1
 
9
 
! Отговори
Mustela преди 9 години
Нали този на снимката не бил пилота? Така четох днес
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
У нас пък е пълно с депресирани бакшиши, ватмани и шофери... това е цяла еда армия от потенциални камикадзета.
3
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Защо продължават да публикуват снимката на швейцареца и глухия цар вече разбра, че това не е пилота
2
5
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 1Как да е нямал нищо общо с летенето? Летял е с делтапланер за да проучи мястото където по-малко ще го боли, когато се разбие със самолет!
1
1
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
не, този е истинският - имало още някакъв друг, който някои медии на запад го били сбъркали.