В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици

Те ще обучават Националната гвардия
17 апр 2015 18:07, Елка Василева
96
В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици
Снимка: архив, Reuters

В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици, които ще обучават войниците от украинската Национална гвардия по време на маневри в западната част на страната. Това обяви американската армия, предаде Франс прес.

Още по темата

Американските военни, служещи в 173-та въздушнодесантна бригада, кацнаха на летището в Лвов. Те ще обучават близо 900 войници от Националната гвардия, подчинена на министерството на вътрешните работи.

Националната гвардия е съставена от доброволци от милициите за самоотбрана на Майдана - проевропейско движение, организирало протести в центъра на Киев и удавено в кръв през февруари 2014 г., отбелязва агенцията.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред журналисти в Москва, че пристигането на американски военни инструктори в Украйна ще дестабилизира обстановката в източната част на страната, където сепаратистите воюват с правителствените сили, съобщи Ройтерс.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тези сигурно са от подразделение диви гъски, патки, котки и други удобни за лов животинки :D .. Съвременните Василий Зайцевци ще има да пуцат екзотичните животинки и то без да ги чакат на пусия :))))) Welcome to Russia , Welcome to Hell хамериканоси , а да видим сега колко велики рамбовци сте ако ви стиска де ....
9
0
 
25
 
! Отговори
Няма да посмеят преди 8 години
да излязат от ЛВОВ, защото УКРАЙНА НЕ Е ЛИБИЯ
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това е добър повод Русия да изпрати свои инструктори в източна Украйна....тогава ще има ,,Хюстън,Хюстън имаме проблем...!!!''
7
0
 
22
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТЪТ преди 8 години
на УКРАЙНА О-БОНГО БОНГО каза, че пушечното месо на славяните е с дисконт тази пролет. Докато украинските националисти загиват в степите на Източна Уктрайна, черните О Бонговци щели да опъват хубавите украинки в Киев и Лвов. ЧЕСТИТА ДЕМОКРАЦИЯ на братята украинци. И ТЕ като нас са вкарани в ярема на Чичо САМ.
6
34
 
5
 
! Отговори
Tom Brady преди 8 години
УЧЕТЕ СЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!АМЕРИКА НАД ВСИЧКО!
5
2
 
30
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ако ще и марсианци да дойдат да ги тренират, ако тръгнат срещу руснаците, пак ще ядат "дървото" ако искат и "инструкторите" и те могат да се пробват с руснаците.
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те и грузинската армия обучаваха ,и въоръжаваха,е джугашвилитата издържаха 3 дни при срещата си с 68армия и никоя друга
3
2
 
30
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Веднага да бъдат"зачесани" с катюшите.....да им се разплачат майките,и да не смеят и да помислят после не за Украйна а и за Европа даже!.....
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете ги в Коиловци на мисия.
1
1
 
19
 
! Отговори
Registriran преди 8 години
Тия са специална цел, за поразяването им ще има специална награда.