Руските танкове не се нуждаят от визи за Европа!

Ислямска държава и гейовете ще разрушат Запада, убеден е Рогозин
25 май 2015 14:11,
547
Руските танкове не се нуждаят от визи за Европа!
Снимка: Reuters, архив

Руските танкове нямат нужда от виза, за да влязат в Европа, се пошегува руският вицепремиер Дмитрий Рогозин и обясни, че не се чувства притеснен от западните санкции, които му пречат да пътува в Европа и САЩ, предаде Франс прес.

"Аз много се забавлявам по този въпрос. Не ни дават визи, обявили са санкции срещу нас. Но танковете нямат нужда от виза", заяви той на шега в предаване по руския телевизионен канал "Россия 1".

Рогозин, който отговаря за отбранителния и космическия сектор, е известен с провокативните си реплики и редовни критики срещу Запада.

Доста активен в Twitter, руският вицепремиер написа вчера, че страната му не заплашва Запада и че той "ще бъде разрушен при всички случаи от нашествията на гейовете и "Ислямска държава".

Няколко десетки руски политици и проруски украински лица, сред които Рогозин, са обект на западните санкции - сметките им са замразени и им е забранено да пътуват в ЕС и САЩ в отговор на анексирането през 2014 г. на украинския полуостров Крим от Русия.

Американският списък включва повече от 50 лица, а европейският - над 110. Между тях са лидерите на проруските сепаратисти в Източна Украйна, шефовете на руските служби за сигурност и олигарси, близки до президента Владимир Путин.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


547
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не съм бил привърженик на Русия,не им симпатизирам,но сега това е абсолютна истина.....така е
320
6
 
7
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Хората на САЩ , наречени ИД са създадени точно за това ...да засипят ЕС със бойците си готови на всичко и после САЩ уж да ни спасява :) Идеален предтекст да нашибат армиите си в нашите държави ! А защо като искат да ни опазят от "врага" ИД ...не пратят войниците си по границите ни и да връщат всички терористи идващи уж като бежанци ? Какви бежанци ? Хора от държави които не са със война идват и ЕС ги приема по заповед на САЩ ! Марионетки и Евро*ейски грездеи !
319
5
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 години
Те и до Чечения ходиха без визи, но ония мустакатите ги изгориха заедно с екипажите.
318
11
 
15
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Изобщо не им дреме за Европа и какво мислят за Русия. Голяма държава, богата на полезни изкопаеми, отлична отбранителна и военна промишленост, навлезли в Китай Виетнам, Корея, Монголия, и бившите Руски републики. Имат си пазар и има от къде да получават всичко което им е необходимо. А ние, къде сме в тази игра. мисля че изпаднахме от всякъде и никой вече не се интересува от нас. Нас европейците ни използват за боксова круша да плашат останалите какво ще стане с тях ако не слушат. Жалко за нас.
317
7
 
9
 
! Отговори
Иван преди 8 години
До metal: Само до Берлин са научени танковете да одят . Само , още се чудя ,защо американците *** Черно море и сега лятото ни е обречено. Гепиха ни и памперсите от аптеките .
316
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Браво на братушкитеsigurno e lampov :-)
315
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дреме им на Русняците за ЕС , с неговите 400 млн. те се докопаха до Китай с население над 1 милиард , а Европа скоро ще прави само скоростите и двигателите на колите , а другото ще се произвежда в Китай , ако и еврото не е конвертируемо , тогава щяха да садят картофи , за да оживеят . Едните валути били конвертируеми , а Китайската , не била , бегайте бе смешници
314
9
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Ми качвай се на танка, бе Митя! Качвай се и давай на турне из Европата, ама треа да ти направат специален люк, че ного си папал, ше ти се заклини Г3.Типичен клоун, синче на баровци от късносъветската епоха...
313
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за един руски танк са необходими поне 10-на човека, да го бутат иначе не пали.
312
7
 
16
 
! Отговори
Браво на братушките преди 8 години
Руските танкове не знам от какво не се нуждаят, но зная че първия руски ноутбук АРМ Эльбрус-401 пуснат преди дни в продажба в Русия тежи над 10 килограма и е добре да го разнасяш с ръчна количка. При това батерията му издържа най-много час и то без натоварване, а цената му е 150000 рубли около 3000 долара.
311
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откакто биха на Митето Рогозкин черен печат на паспорта само вие в нета !
310
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
hahaha,aide stoi si v Evraziq.tiq tankove da ne sa ot oniq deto zakusaha na 4erveniq plo6tad. abe nali si znaem za grozdeto prikazkata.
309
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рогозин - скимтене от тайгата !
308
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Руските танкове не се нуждаят от визи за Европа!"Руските танкове се нуждаят единствено от надежден буксир за да се движат. Това беше демонстрирано преди две недели на самата светая светих на руснащината и простащината Красная Площад (кармазъ сокак) в Москва.
307
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Информация за "кой караше влака" тези дни в Македония: през гугъла: СРЫВ ПОПЫТКИ США СОВЕРШИТЬ ПЕРЕВОРОТ В МАКЕДОНИИ
306
13
 
13
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 8 години
Да визи не им трябват, но този път САЩ и АНГЛИЯ няма да помагат. Русия както и България имат шепа олигарси и нищо повече!
305
23
 
15
 
! Отговори
веф преди 8 години
Кога руснак ще заговори за нещо друго, освен оръжие, война и завладяване на чужди земи? Когато някоя *** напише опера. Жалко, че в България много хора не го проумяват, при положени, че и ние сме били "освобождавани" един-два пъти.
304
16
 
18
 
! Отговори
р преди 8 години
Рогозин си е *** и нищо повече. Държи се като онези навлеци, които никой не ги иска в компанията, ама те пак се натрисат. Че и акъл започват да дават на околните и съвети как да се държат добре в обществото. Тия кухи *** не ги искат в цивилизования свят, ама те са решили да отидат. Ако трябва с танкове. Тъ, по-***, най-***, руснак.
303
13
 
12
 
! Отговори
ва преди 8 години
До Едмонд Дантес: Ти си типичен комунисто-русофил. Имаше виц за руснаците, че добивали руда за да правят багери, с цел да увеличат добива на руда за да направят още по-вече багери, с цел...и т.н. Сега използват ресурсите си за да правят оръжие, с което да пазят същите ресурси и да могат да правят още оръжия от тях. Ни на йота напред за толкова години...
302
14
 
19
 
! Отговори
metal преди 8 години
Смахнат индивид от друго време...нали танковете ако тръгнат без визи за Европа, отсреща ще изригне САЩ, Турция също е в НАТО, демек и тя влиза във война срещу Русия...Така че със или без визи, танковете са обречени доникъде да не стигнат...