Руските танкове не се нуждаят от визи за Европа!

Ислямска държава и гейовете ще разрушат Запада, убеден е Рогозин
25 май 2015 14:11,
547
Руските танкове не се нуждаят от визи за Европа!
Снимка: Reuters, архив

Руските танкове нямат нужда от виза, за да влязат в Европа, се пошегува руският вицепремиер Дмитрий Рогозин и обясни, че не се чувства притеснен от западните санкции, които му пречат да пътува в Европа и САЩ, предаде Франс прес.

"Аз много се забавлявам по този въпрос. Не ни дават визи, обявили са санкции срещу нас. Но танковете нямат нужда от виза", заяви той на шега в предаване по руския телевизионен канал "Россия 1".

Рогозин, който отговаря за отбранителния и космическия сектор, е известен с провокативните си реплики и редовни критики срещу Запада.

Доста активен в Twitter, руският вицепремиер написа вчера, че страната му не заплашва Запада и че той "ще бъде разрушен при всички случаи от нашествията на гейовете и "Ислямска държава".

Няколко десетки руски политици и проруски украински лица, сред които Рогозин, са обект на западните санкции - сметките им са замразени и им е забранено да пътуват в ЕС и САЩ в отговор на анексирането през 2014 г. на украинския полуостров Крим от Русия.

Американският списък включва повече от 50 лица, а европейският - над 110. Между тях са лидерите на проруските сепаратисти в Източна Украйна, шефовете на руските служби за сигурност и олигарси, близки до президента Владимир Путин.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


547
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държава, на която най-големия й проблем са гейовете и си затваря очите за всички останали е стигнала дъното.Дай боже само да няма война, че и запада и руснаците ще пропищят.
280
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че дори и танкове да тръгнат от Русия към западна Европа, малкото танкисти, които се върнат в Москва ще я заварят изпепелена от ядрени бомби.Този човек, ако има поне малко разум, никога няма да прави такива нелепи и изключително непрофесионални изказвания.
279
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав е за ИД,прав е и за другото.На 9 май българска тв излъчи как празнуват 17-18 год. тази дата в България.Бяха си организирали нещо като викторина,облечени с тениски на Ес и въртеха "колело на късмета" с цветовете на гейското знаме.Пълен отврат,а в същото време 5 год. русначета разказваха за прадедите си.Ето затова Русия никога няма да бъде смачкана.Нима ние нямаме прадеди за които да говорим,нима нямаме наследници...
278
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да се опита да дойде с танковете....или поне тези които запалят:))) Руснците се самозабравят!!!
277
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей 1Американските *** вият от злоба, значи Рогозин им го слага с финес! Да свикват.
276
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей 1Ало ***, вие до един сте фашисти, защото подкрепяте фашистката ционистка хунта в Киев, ама скоро ще ви затвориме пак в Белене, но този път до живот, продажници безродни. Малко ви остава и народен съд за цялата проционистка мафия, банкери, управляващи, олигарси и техните слуги, до един, И ЗА ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПРЕДАТЕЛИ, ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛСТВА. Не сте повече от 4-5 хиляди човека, ако излезе народа на улицата ще ви издави, само, като се изплюе върху вас.
275
2
 
5
 
! Отговори
Кончита преди 9 години
До Одисей 1Одисей, обичам те!
274
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Одисей 1АЩО пред фашисткото американско посолство има паметник на американски летци които смазаха София от бомнардировки в края на ВСВ и избиваха българските деца с играчки бомби!!!!!!
273
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей 1Именно !Перфектен ,точен,умен ! Господин Рогозин не е като българските предатели .
272
3
 
3
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
Одисейски стига си обиждал хората де... Уж европеец, уж европейски ценности, тва онова... Дръж се на европейско ниво де... :)))
271
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До UKRAININFORMНяма ли да уважите Петро Потрошенко и да напишете, че днес се навършва 1 година откакто стана прецедент на укропия и рейтинга му достигна цели 17% одобрение.
270
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До UKRAININFORMЯ по-добре напишете, разкажете как нещастната укропия се развива. Днес се навършва една година от избора на кървавия потрошенко! Напишете де, напишете как укропите се "движат" към "светлото бъдеще"!!! И говерадите и еуропката вече не знаят къде да се скрият от това ново чудовище, което породиха (след крайните ислямисти). Като политици тия чиновници са пълни импотенти!
269
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги се чувствам по-спокоен, когато близо до Европа има руски бойни самолети, руски танкове, руски бойни кораби и се състои пуск на руски балистични ракети. Защото те осигуряват мира. От края на Втората световна война, руски самолети, кораби и ракети не са бомбардирали никого и не са убивали цивилни. Докато Нато и Сащ се занимават само с разпалване на войни. Нато и Сащ произволно бомбардират, когото си искат и масово убиват мирно население, включително и малки дечица.
268
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 410СОДОМИЯТА И ИСЛЯМИЗАЦИЯТА ВЕЧЕ ПОЧТИ ЗАГРОБИХА ЗАПАДА ,ТО ДАЖЕ ФЛАГМАНА НА ЗАПАДА -САЩ СИ ИЗБРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ***.ЗАПАДА С ТАЗИ ПОЛИТИКА НЯМА БЪДЕЩЕ ,БЪДЕЩЕТО Е В РУСИЯ,КИТАЙ,ИНДИЯ
267
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 407Бъркаш. Европейските ценности са други. Равенство, законност, ред, справедливост.Всичко това не е руска ценност.
266
11
 
6
 
! Отговори
UKRAININFORM преди 9 години
За какви Армати става въпрос и как ще стигнат до Гибралтар след като те не могат даже през Червения площад да минат без да закъсат ?
265
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТия армати дето са около 10 на брой и струват колкото самолет ли щели да отидат до Гибралтар ?!
264
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиНека си припомним основните евроатлантически ценности: хомосексуализъм,еднополови бракове,безнаказано избиване на жени и деца по целия свят,потъпкване на всички християнски ценности,смачкване на всеки несъгласен с първите четири.
263
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 403българският език не е еволюирал, както и ние не сме еволюирали. това са глупости. личи си, че не си учил езици изобщо! езиците не еволюират чрез опростяване на граматиката и речниковия състав. Руският език изобщо не се нуждае от одобрението ти, така както и китайският. това просто е световен език, който говорят стотици милиони в Русия, няколко съседни източноевропейски страни, цяла Средна Азия и част от Далечният изток. Напоследък доста усилено се говори и изучава в Тайланд, Египет, Турция и др.
262
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Одисей 1Това за визите е ясно, така си е. Европа не е нещо единно, никой в Европа освен наемниците няма да се бие за американските интереси, поради което Русия е непобедима и с конвенционални и с ядрени оръжия. По-добре да не се пробват, защото този път, може да загасят двигателите на Арматите чак на Гибралтар. Това ще ги обикнете и ще се отчаете жалки тролчета.... а джавелината и абрамсите може да ви ги сложат в ней-тесното джобче, дамички..