Ангела Меркел носи на пиене, похвали я Столтенберг

Не ставала първа от масата, обичала бялото вино
5 юни 2015 19:25,
21
Ангела Меркел носи на пиене, похвали я Столтенберг
Снимка: Reuters, архив

Генералният секретар на НАТО, норвежецът Йенс Столтенберг, похвали канцлера на Германия Ангела Меркел, че доста носи на пиене, когато се наслаждава на любимото си бяло вино, пише в. "Дейли мейл".

"Нека да го кажа по този начин - Ангела никога не става първа от масата, когато се пие!". Шефът на НАТО си спомни за нощните си почерпки в датската столица Копенхаген с госпожа Меркел, с която са големи приятели. Тяхната дружба датирала от времето, когато Столтенберг бил още премиер на Норвегия преди шест години. След това още няколко пъти се били почерпвали.

Столтенберг наблягал на бирата, г-жа Меркел - на бялото вино. За тези интересни подробности той разказа в интервю пред норвежкия вестник "Афтенпостен".

"При подобни срещи се изгражда известна химия, известна близост", коментира Столтенберг. Той с особено добри чувства си спомнял за тяхната здрава почерпка в германския крайбрежен град Щралзунд след среща на върха през 2012 година. "Изкарахме една чудесна вечер!", спомня си бившият премиер. И той, и Меркел бяха избрани за ръководители на правителствата си през 2005 година.

Шефът на НАТО описа повечето политически лидери като приятни за общуване личности, като при тях не всичко е държавен бизнес.

"Ако не бяха симпатични хора, нямаше да има кой да ги избере на високите им постове!", казва в заключение Столтенберг.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
БУЛ ТРАС преди 8 години
Жена да каже хубави неща за жена.Чудо.Гумената кукла на САЩ сигурно не носи на пиене колкото представителката на остров Лесбос в Германия.
14
3
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
Свинска работа!!
13
1
 
9
 
! Отговори
Б преди 8 години
"Ако не бяха симпатични хора, нямаше да има кой да ги избере на високите им постове!", казва в заключение Столтенберг------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ела виж при нас как ги избират. Няма симпатичен няма гаден който дава парите поръчва музиката
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, слаба работа, носела на вино. Друго си е на водка ***.
11
4
 
14
 
! Отговори
Гацо преди 8 години
Откъде ги избират все такива *** начело на НАТО, да се чуди човек! Или НАТО си заслужава началниците! Айде, преди години и нашият принос в излагацията за една бройка се размина, че Пасито беше се наточил съвсем на сериозно, но Чехлю Плювналиев може да се окаже подходяща кандидатура. Една жена казала, че натам се ослушвал за след президентстването се... Той не е по пиенето, но може да разправя как е свалял комунизма с тапети пред парламента. Ще свърши работа.
10
5
 
19
 
! Отговори
**** преди 8 години
В *** държави всичко е наопаки, мъжете падат след 2 бири, а жените се наливат до откат.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз си намокрям гърлото с бира и вино преди да премина към сериозния алкохол, а тези се напиват от тях.
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
накъде върви тоя свят-немският канцлер пие повече от руския президент.Загубих всички житейски ориентири!Сега какво да правя,а?
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже,предният Расмусен като си отвори устата и ставаше международен скандал.Тоя по-*** и от него.Боже с такива" ръководители" ли ще громим Росия,набирам средсва за бягство в Полинезия или Тамбукту,моля помогнете!
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Столтенберг наблягал на бирата"Столтенберг, ние тука изтрезняваме с бира, докато ти се напиваш от нея.
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям "мъж" си Столтенберг, натряскал си се с бира, докато баба Меркел си е изпила виното и си е тръгнала на два крака за разлика от теб. Няма да се учудя и ако те е носила до дома ти. :D
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, ние Българите носиме на бой,на евън,на високи лихви,на социализъм,на мизерно заплащане и на кофти политици.
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От цялата работа разбрах, че на офицалните срещи на НАТО всички се напиват до откат, щом само баба Меркел носи на пиене, което обяснява неадекватните изказвания и поведение на НАТО.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия имат бирата и виното за пиене ...Че и носят на него ХА ХА ХА!!!
1
5
 
13
 
! Отговори
SD преди 8 години
Докато носи на пиене , Иран прехвърля над 7 000 иракчани , иранци и афганистанци в Сирия .