Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!

Путин за техниката на НАТО: Най-агресивният акт на Вашингтон
17 юни 2015 12:07, Анисия Иванова
150
Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!
Снимка: Bulgaria On Air

Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха срещу нея, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция след среща с финландския си колега Саули Ниинистьо.

Това стана няколко часа след като Путин обяви, че Москва ще добави повече от 40 нови интерконтинентални балистични ракети към ядрения си арсенал тази година. Американският секретар Джон Кери реагира мигновено на заканата и призова Кремъл да не търси връщане към времената на Студената война.

Още по темата

Путин определи плановете на НАТО да разположи допълнителна военна техника в Източна Европа и непосредствено до границата с Русия като най-агресивният акт на Вашингтон от десетилетия насам. "Ние сме притеснени от засилването на военното присъствие. Това е сериозен страгетически въпрос", изтъкна той.

Путин отговори и на критиките на държавния секретар Джон Кери, че Москва не сътрудничи в изпълнението на минските договорености. "Ние подкрепяме всяка точка от мирния план. Иначе нямаше да се подпишем под него", изтъкна руският държавен глава.

Още по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
28
 
! Отговори
глас на ИРИ преди 8 години
Отношението на Америка към българите е поразително сходно с отношението към индианците в епохата на тяхното велико изтребление. Първо се подписва договор за вечна дружба и сътрудничество. После индианците се обвиняват, че нарушават договора, и без да им се обяви война, се пристъпва към тяхното изтребление. 200 договора с тях. И всички до един- нарушени преди да е засъхнало мастилото.
43
3
 
22
 
! Отговори
глас на ИРИ преди 8 години
Гурбет-минетчии, загрижени за руската икономика и политика. Вероятно българската икономика е в пъти по-силна от руската. Американците са приятели, лъжата е истина, истината е лъжа. Новото министерство на любовта и истината открива врати в Държавния департамент. Българи, носете си въжета. Американците няма да плащат за въжета, когато ви бесят.
42
30
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ОТГОВАРЯТ АДЕКВАТНО И ВИНАГИ ГУБЯТ АДЕКВАТНО ! ВСЕКИ ТЕХЕН АДЕКВАТЕН ОТГОВОР Е РАВЕН НА АДЕКВАТНА ЗАГУБА ! ЗАТОВА СЕГА УМИРАТ ОТ ГЛАД !
41
5
 
26
 
! Отговори
глас на ИРИ преди 8 години
Докато пиша тези редове американски изтребители маневрират и пикират над градовете на Южна България не за да парират фантомна руска агресия в България, а за демонстират кои са господарите на тази страна. Моята страна е в състояние да унищожи със сателитно насочване 5-те вражески бази в Бг, но се възпира единствено от хуманитарни съображения за цивилни жертви сред българите. Глас на Ислямска Република Иран.
40
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е интелигентен, умен и симпатичен мъж ! А Керито ми прилича на 100%-ов рептил.
39
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета статия за Ким, после статия за Путин и почвам да ги бъркам. Щураци от един дол дренки.
38
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В един момент *** ще бъде елиминиран, както много други диктатори и неудобни преди него. Няма значение кой го пази и колко е богат. Въпрос на време. Я в тайганата ще се спъне и ще си счупи врата, я на риболов ще се удави, има си начини за всичко. Неговите изцепки станаха много и с това президент-премиер и после обратно на всички им е ясно, че Русия е негласно монархия.
37
18
 
7
 
! Отговори
РУСИЯ ДНЕС преди 8 години
ЕДИН НАРОД ЕДНА ДЪРЖАВА ЕДИН ФЮРЕР!
36
3
 
34
 
! Отговори
Филчо преди 8 години
Давай Путин, ти си цар!А пък Кери - каруцар!
35
4
 
38
 
! Отговори
Дърт келеш преди 8 години
Чета и се смея на коментарите.Деца,прочетете малко история.Няма завоевател който да не си го е получил.Замислете се кой е в ролята на завоевател и световен полицай.Да не би Русия да разполага военна техника в Канада или Мексико?Историята мили деца е доказала многократно,че който е тръгнал да гази руска земя не е прокопсал.
34
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека натовските *** отговорят: Защо Нато се разшири до границите на Русия още през 1991г, при добрия Горбачов, и Елцин. С какво тогава ги провокира Русия. Затова каквото почукало, такова ще се стовари на натовската *** от гейове и лезбийки. Содом и Гомор за тази ***!
33
19
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Построяването на 40 нови междуконтинентални ракети не е нещо, което се решава от днеска за утре и производството на такова количество не се организира за половин или една година. Всичко това си е дългогодишна политика на Путин, но и той като Хитлер не очакваше да го спънат така лошо.
32
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 42Да бе. Те руснаците забъркаха кашата през Първата и Втората световни. Те започнаха войните в Корея, Виетнам, Ирак, Лиция, Сирия и т.н. ВЕрваш ли си? Или така ти е спуснато? От къде се пръкнахте тази пасмина умни и красиви, ама много прости и ***?
31
26
 
5
 
! Отговори
sostin преди 8 години
Малкото джудженце пак подкача като петле хахахахах, ако и ракетите са ти като новите танкове си за никъде . Другарки и другари, това е режисирано спиране на бойната техника , за да видите как се изтегля танк от Червения площад- рече гордо диктора.....смеееех у публиката драги зрители хахаха
30
16
 
3
 
! Отговори
53875 преди 8 години
Как един параноичен маниак ще отговори адекватно?
29
18
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
За момента Путин е в глуха защита и размахването на ракети показва точно това. Когато човек е силен, просто си трае и си плете кошницата. Както правят от НАТО.
28
11
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Нещо повече, ако не бяха им сринали доходите чрез цените на петрола, тези ракети най-вероятно щяха да бъдат 50 или 60.
27
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 29Украйна е квази държава. Таова животно няма. Но фашагите в Куев нали държат знамето на русофобията високо и затова запада им поддаква. Това са си руски територии и претенциите са към омразните ви Ленин, Сталин и Хрусчов. Това са архитектите на тази територия.А такива ***, като теб, ви дразнят кражбите на нашата история от македонците. Е с какво е по-различна украинската кражба?
26
2
 
23
 
! Отговори
кк преди 8 години
Дядо ми е казвал, че когато Хитлер се е развихрил из Европа и света, у нас се е коментирало само какво оръжие имал и за колко дена ще окупира Русия. Никой не е говорил за чест, достойнство, идеал... Ние просто сме заставали зад тези, чиито бомби гърмят по-силно.Чета мненията тук и си мисля, че не сме дръпнали и см в начина на разсъждения.Никой не коментира, че в момента се явява една свръхдържава и иска тотално, без условно подчинение на нейната воля.А това няма да доведе до нищо хубаво...
25
22
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Тези 40 нови ракети са замислени и предвидени в бюджета още преди поне 3 години, така че щяха да се построят при всякакви обстоятелства. Просто Русия взе курс към реваншизъм и милитаризъм още в началото на втория президентски срок на Путин, съответно Западът взима мерки за предотвратяване на руската заплаха. Путин избра да си решава проблемите по хитлеристки, с външна агресия.