Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!

Путин за техниката на НАТО: Най-агресивният акт на Вашингтон
17 юни 2015 12:07, Анисия Иванова
150
Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!
Снимка: Bulgaria On Air

Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха срещу нея, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция след среща с финландския си колега Саули Ниинистьо.

Това стана няколко часа след като Путин обяви, че Москва ще добави повече от 40 нови интерконтинентални балистични ракети към ядрения си арсенал тази година. Американският секретар Джон Кери реагира мигновено на заканата и призова Кремъл да не търси връщане към времената на Студената война.

Още по темата

Путин определи плановете на НАТО да разположи допълнителна военна техника в Източна Европа и непосредствено до границата с Русия като най-агресивният акт на Вашингтон от десетилетия насам. "Ние сме притеснени от засилването на военното присъствие. Това е сериозен страгетически въпрос", изтъкна той.

Путин отговори и на критиките на държавния секретар Джон Кери, че Москва не сътрудничи в изпълнението на минските договорености. "Ние подкрепяме всяка точка от мирния план. Иначе нямаше да се подпишем под него", изтъкна руският държавен глава.

Още по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВенелинИ ти и аз отлично разбираме, че "наличието на наднормени количества вредни вещества" е само претекст, а основната причина е увеличеното натовско присъствие, натовските учения до границите с Русия и, не на последно място, "дългия език" на прибалтийците.
23
32
 
6
 
! Отговори
Божо преди 8 години
Русия не е съществувала преди *** и няма да съществува след ***, обаче за щастие на путлеристите, *** ще живее вечно, а ще "управлява" само 100000000000 години :)))
22
6
 
40
 
! Отговори
1488 преди 8 години
Русия нямала шанс срещу НАТО ХАХАХХАХАХ абе вие сте много забавни тия от НАТО срещнат ли се с братушките, ще напълнят гащите много бързо
21
0
 
21
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
До 14Не са антишпроти санкции, а наличие на наднормени количества вредни вещества, затова е спрян вноса в Русия. Причината за това пък било, както се оказа, използването на "течен пушек". Смятай на нас какви *** ни пробутват!
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22Затова в САЩ 50 милиона живечт на купони и едвам оцеляват.
19
30
 
7
 
! Отговори
Голям Путляр преди 8 години
Година след анексирането на Крим средната заплата там е два пъти по-ниска. Да живее Путля!
18
4
 
39
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До момента няма грешна стъпка. Колкото и да ни промиват мозъците с глупости от типа" прави това и онова за да остане на власт...", човека се грижи за страната си, не е продажник или безхаберник и затова ще си остане на власт.
17
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подлизурковците в БГ как сте? Кефите ли се, че ФАЩ и Еврогейците се готвят да ни затрият? Много сте смели пред комповете, а тролчета. Що не идете в Орландовци, там да се пъчите? Ама за Орландовци работодателите ви не плащат. Нещастници.
16
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За простия руския *** и *** пишещ в този сайт трябва да е ясно, че годишния военен бюджет на САЩ е колкото на останалите 9 страни с най-висок бюджет в света, взети заедно
15
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Джон Кери реагира мигновено на заканата и призова Кремъл да не търси връщане към времената на Студената война."===Белият дом от 3 години не само търси връщане към Студената война, но директно пристъпи към нейната реализация. С вероятна ескалация към Гореща такава.
14
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, възпира терористите, убийците и фашистите.
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро начало да поразсъждаваме: Какво означава адекватна реакция при руснаците?
12
44
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин - терорист, убиец, олигарх!
11
45
 
8
 
! Отговори
У2 преди 8 години
Путин се прави на засегнат, но той точно това иска. Иначе нямаше да окупира Крим и да напада Украйна на фона на съкратените военни бюджети на САЩ и ЕС. Каквото и да си говорим Русия е агресора. Нито САЩ нито НАТО са разполагали войски в балтийските републики преди това. Дари и лаик ще види, че това е план на Путин. Той това иска за да остане на власт. Отмества обществения фокус от икономическите си провали като си създава враг и той се явява спасител. Много елементарно! Жалко за руснаците!
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Литовците не искат да воюват за антируската външна политика на Грибаускайте. Латвийците са пред фалит и политическа криза след наложените тези дни от Русия антишпротни санкции. Българи, за пореден път мълчите и не казвате искате ли Косово или Донбас на българска земя?
9
8
 
36
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
За родино за Путина!!! Твърдо НЕ на американските *** и спазването на вашингтонски заповеди!
8
6
 
57
 
! Отговори
СПЕЦНАЗ преди 8 години
Американците се правят на големи каубои, но ние не сме индианци.
7
40
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано не се стига до там! Тогава всички ще пострадаме. А от Русия ще е останала само една радиоактивна пустиня.
6
9
 
50
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Само болен мозък може да си помисли че Кремъл ще седи безучастно и ще гледа какви г...а бъркат фащ в съседство,нормално е да си пазиш народа браво на бат Владко.
5
38
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено! Ти откри топлата вода. Русия няма дори теоритичен шанс срещу НАТО. Да не говорим, че Китай само чака момента да тръгне на север.