Сръбският премиер бе нападнат с камъни в Сребреница

Вучич е леко ранен в лицето, съобщава електронното издание на Blic
11 юли 2015 16:10, Анисия Иванова
200
Сръбският премиер бе нападнат с камъни в Сребреница
Александър Вучич в Сребреница. Снимка: БТА

Сръбският премиер Александър Вучич бе улучен с камък в лицето по време на възпоменателната церемония за отбелязването на 20-та годишнина от клането в Сребреница и е леко ранен, съобщи електронното издание на сръбския вестник Blic.

Вучич и придружаващите го лица бяха евакуирани и са на път към Белград, допълва вестникът.

На входа на гробището, където са погребани тленните останки на жертвите, разгневено множество хора проби защитната ограда и се насочи към Вучич и придружаващите го. Към делегацията от Белград полетяха камъни, бутилки, обувки.

"Беше страшно, замерваха ни с каквото намерят", каза пред Blic член на делегацията. Множеството викаше: "Четнико, върви си в къщи!"

Премиерът бе улучен от камък в лицето, ранен е, но леко, каза още източникът на Blic.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да благодарим на Османците че не са ни дали на Гърция , Сърбия или Румъния
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
муслиманска работа побъркана, Аркан и Радко Младич национални герои на Сърбия
116
2
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 155 - 2 преди 8 години
А нашите окупатори през ВСВ не са ли разпаряли със щикове бременни сръбкини?Това ще го премълчаваме, нали!Не е удобно.Има още живи хора, които са виждали зверствата на наши войници!Ще кажеш, че не съм патриот.Ядец!Дедите ми са секли заптийски глави, отблъсвали са сърбите през войните, били са се с французите в Македония и аз се гордея с тях.А ти смърдиш, скрит зад анонимността си. Поведението на сребренишките мюсулмани ни е като това на корейци, китайци, филипинци пред японския престолонаследник
115
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 155 преди 8 години
Със счупения си *** те каня да отидем в МЕНСА, да видим кой как е, обективно. За разлика от теб съм учил висша алгебра, математически анализ, решавал съм сложни интеграли в престижен световен университет. Физика знам колкото ми трябва за работата. Знам как се хваща поялник. Всъщност, по-добре да не те видя, няма да е здравословно!Има наглостта да мръснословиш, а това е опасно!Много! Продължавам да мисля, че протегнатата ръка трябва да се приеме. А сърби не бяха ли избивани? А нашите окупат
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И има смелостта да ходи в Сребреница тоя *** Сръбския министър , избиха мирни и невинни хора , ако Сърбия влезе в ЕС пожелавам им 3-та Световна война
113
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До126 И като са били толкова умни твоите мюсулмани защо са допуснали да се докарат до сегашното положение - Париж да е бляскав град, а Багдад развалина. А? Ще ти кажа защо, защото има нещо олигофренично и неморално в мюсулманската религия, която е враг на всякакъв прогрес. Християнството се е развивало, давало е свобода на хората, независимо от простотиите които са правени и там като светата инквизиция. Но това е преодоляно сравнително бързо, докато мюсюлманството е още в 13-ти век.
112
2
 
6
 
! Отговори
без морал преди 8 години
Истина е, че в Сребреница бяха намерени около осем хиляди трупа. Истина е и че според криминални полицаи от Германия, участвали в разследването, труповете са докарани там от различни други места и по различно време. Истина е и че западните политици редовно тематизират случилото се за пропаганда срещу славянските народите и срещу източно православната религия. Истина е и че тези западни политици имат перверзно мислене, след като искат да набият в главите на източните православни, че те са им виновни за всичко!
111
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZA NASHIA NEMA LI KAMANI
110
3
 
3
 
! Отговори
каймакам преди 8 години
Ами радикален е. И добре че е така. Иначе си вършиш греховете и после направо при попа да те пречиства. И после пак.
109
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Исляма бил радикален. Кой си ти бе?! Какъв си?! Мюсюлманин ли си, че да ми кажеш какъв е Исляма?!?!
108
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нападението срещу него е противен израз на злопаметност!"Счупи ***! Да не дава Господ да ти избият братята, да ти наеб*т майката и сестрата, да ти запалят къщата и да те изгонят от дома ти. Тогава може да видим колко си добропаметен. Като не си злопаметен, какво против имаш т.нар. "***"?! Как така говориш за нещо, което не познаваш? Когато овчари учили за овчари започнат да говорят за физика и висша математика, винаги е смешно. Смешни сте и всички вие, които говорите с неразбиране!
107
6
 
11
 
! Отговори
каймакам преди 8 години
Този световно известен човекомразец отивайки там по най лицемерен начин провокира възпоменанието. В ония времена същия този агитираше че за един убит сърбин 100 мюсюлмани трябва да се ликвидират. Какъв гьон суратлък ! С какво лице е там ! Ужас !
106
5
 
19
 
! Отговори
До Аeon - №144 преди 8 години
Само донякъде си прав! Сърбите имат вина и този достоен човек отиде да отдаде почит на загиналите. Това е мъжество и сила и аз му свалям шапка! Нападението срещу него е противен израз на злопаметност! Това иде да подскаже, че на границата на цивилизациите трудно може да има мир. Японците и немците можаха да намерят сили да се извинят. Турците, обаче не щат да признаят геноцида над арменците! Когато сърбите правят крачка към помирение, мюслитата не приемат! Извод: трябва и ние да сме нащрек!
105
5
 
9
 
! Отговори
каймакам преди 8 години
Бавно и сигурно Исляма настъпва към Европа но не вярвам континента да го приеме като религия. На Европа са нужни нравствено житейските му особености. Исляма лесно и леко не прощава защото е радикален. От разюздана демокрация и криво разбрани ценности се стигна до днес. Със сигурност обаче странични ефекти ще има.
104
9
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Политик от друго не разбира, само от камък в лицето.
103
2
 
13
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Излагация!
102
5
 
19
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Кардиналната грешка да се създават ислямски държави в Европа,ще бъде заплатена скъпо и прескъпо!Оптимистичния вариант е избити десетки милиони християни,докато се отървем от ислямската чума,а песимистичния-край на европейската цивилизация и смъртта на 500млн. бели хора!Нужни са радикални мерки за предотвратяване на кървавата развръзка,но няма признаци за отрезвяване!Даже зачестилите ислямистки кланета в Европа не предизвикват нужните мерки!Какво трябва да стане,за да се осъзнае проблема????
101
3
 
20
 
! Отговори
ни съ знай преди 8 години
След 20 години лъжи може ли да се очаква нещо друго?Позор за европейските цивилизационни ценности!
100
12
 
6
 
! Отговори
Пфу преди 8 години
Кога ще си вземем западните покрайнини?Къде са Патриотичните партии? Те обичат повече Русия.Жан Виденов каза; Няма западни покрайнини има источна Сърбия. След посещението на Гоцето в Сърбия същите намалиха с 2 часа БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК. Вече не съществува държавата на която са дадени.САЩ са с нас. Те не подписаха НЬОЙСКАТА СОГОДБА.
99
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички клякт пред сащ, а русия направо се дупи.