Тръмп – най-харесваният сред републиканците

Той обвини Джеб Буш, че защитава лобистки интереси
12 авг 2015 21:21,
23
Тръмп – най-харесваният сред републиканците
Снимка: bgonair.bg

Доналд Тръмп продължава да води пред останалите кандидати на републиканците за президент на САЩ. Според последните социологически проучвания той получава 17% подкрепа, изпреварвайки Скот Уокър и Марко Рубио. В това време в Мичиган Тръмп обвини конкурентите си, че защитават лобистки интереси.

Друг кандидат на републиканците – Джеб Буш, пък нападна Хилари Клинтън, заявявайки, че тя носи отговорност за възхода на Ислямска държава, тъй като е игнорирала заплахата, когато е била държавен секретар на САЩ.

Още по темата

Въпреки че остава лидер по популярност, Тръмп записва спад на доверието – от 26 на 17%. Така нагласите сред републиканците остават силно фрагментирани и изходът от надпреварата изглежда непредсказуем. Нещо повече – Доналд Тръмп все още не отхвърля възможността да се яви като независим кандидат за вота.

"Вратата за това все още е отворена", посочи магнатът. Той продължи със словесните си атаки спрямо опонентите си, обвинявайки ги, че нямат необходимата енергия за държавните дела.

"Обвиняват ме за острия ми тон. Какъв да бъде той, когато в Близкия изток убиват християни?", заяви Тръмп.

Той нападна Джеб Буш с думите, че ако пред Буш е на лице дилема дали да върне автомобилен завод в САЩ например или да защити лобистки интереси, той няма да се поколебае и ще направи второто.

Вижте повече в репортажа на България Он Ер:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Асоциирам го с наш Жорж Ганчев!
11
1
 
2
 
! Отговори
X преди 8 години
Коментиращи безработни специалисти КАКВО ВИ ПУКА КОЙ ЩЕ СТАВА ХАМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ?! Оправете българия и после скачайте да оправяте света
10
5
 
3
 
! Отговори
Храк преди 8 години
Тоя ако стане президент ядрената война е неизбежна
9
6
 
2
 
! Отговори
бг преди 8 години
Тръмп е ***.
8
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джон Маккейн е най добрия за Президент.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Вагнер Шеломов не Путин поне по майка
6
7
 
4
 
! Отговори
Вагнер преди 8 години
Клинтъновата е нагласена за президент поне от 2 години.Супер елементарни еврейски ходове.После Путин им крив...ха ха ха еврейщина
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
президентите на САЩ се избират от тайните общества, които управляват света. Няма случайни хора, всичко е нагласено и вотът е манипулиран.
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президентът на САЩ е вече избран от неговите господари,само дето избирателите не знаят и ще трябва да си направят труда да отидат и гласуват и накрая да си помислят ,че те са избрали президента. Тая заблуда започва през 1776 година ,продължава и днес а докога знае само БОГ.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръмп е най-читавият, демократите са пълни *** и лъжци, войната в косово, войната в сирия, войната в украйна са все от демократите.а джеб буш е ***,тесни ***, подставено лице
2
0
 
14
 
! Отговори
Най-голямото шоу... преди 8 години
... ще е, Тръмп да стане президент!
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Света има шанс за някакво бъдеще, когато американските политици итези, които им дърпат конците разберат една проста истина -културно, исторически, религиозно и ценностно САЩ и Русия трябвада бъдат най-близки партньори и приятели.С. Арабия, целия арабски свят, да не говорим за Китай и Индияимат тотално различна култура и ценности.