Внук на Мандела в ареста за изнасилване

Атакувал 15-годишно момиче в тоалетна
17 авг 2015 19:27, Александър Попов
29
Внук на Мандела в ареста за изнасилване
Снимка: Reuters, архив

Внук на Нелсън Мандела е бил арестуван през уикенда по подозрение в изнасилване на 15-годишно момиче, съобщи днес в. "Дейли сън", цитиран от ТАСС.

Според неназован представител на родителите на момичето инцидентът е станал в ресторант в Йоханесбург, където момичето било с приятели. "Тя отишла в тоалетната, където той я хванал и я изнасилил", каза представител на родителите на потърпевшата.

От полицията съобщиха, че делото за изнасилване е било открито на 14 август. Имената на заподозрения и на пострадалата не се съобщават.

Бабата на юношата и втора съпруга на покойния бивш президент на Южна Африка - Уини Мадикизела-Мандела, се опитала да уреди инцидента и изпратила свой представител при бащата на момичето, за да го уговори да се откаже да иска арест, но той отказал.

"Известната фамилия няма да им позволи да избегнат отговорност. Невъзможно е да се изнасилват непълнолетни и да се затварят очите, сякаш нищо не е станало", казал бащата, цитиран от "Дейли сън". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
в юар това престъпление ли е?
12
3
 
4
 
! Отговори
муспи преди 8 години
21, двете световни войни, както и всички войни и всичкото зло на света е устройвано от евреите - това е тяхната мисия. Газови камери не е имало казва науката, техниците по кремация - технически е невъзможно. Лагери е имало в които евреите са биле надзиратели, това е тяхната любима работа - в Белене и Слънчев бряг евреи са биле управата а биячите ***. Но това не значи че не са ръгали с нож при разпитите и не са пили българска кръв.
11
1
 
5
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Има бяла раса - Европа, Русия и Северна Америка. В момента се залива от диваците, те са милиарди и ако белите им поемат издръжката ще растат с такива темпове, че скоро Земята ще се превърне в био кълбо растящо със скорост по голяма от светлината. Това да е целта на Който е създал всичко?! Абсурд. Задава се прочистване от диваци, само чрез диваците дявола може да воюва с белите и ще бъде лишен от тях.
10
3
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Гледай статистиката тогава а не това което ти изнася - от две световни войни до милиони изгорени в газови камери, все дела на бели хора. Естествено това расистите все не го виждат, защо ли? Циника ти го обясни доста простичко и това което ти казва е истина, най-бедните прослойки са винаги тези, при които тежката престъпност е много по-голяма, цвета на кожата няма значение.
9
1
 
9
 
! Отговори
Па кво? преди 8 години
черните са си черни... Да си дремат в африка.... То Майката Природа си е разпределила.... Физически им дала а психически взела...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаНа тоя свят няма еднакво разпределение.При комунизма в БГ може би е имало илюзията за такова,но това е възможно при малък брой население.макс 10-20 милиона. А ония там са 20 милиона само в един град.Винаги ще има адски богати и адски бедни.Лично препочитание но ар предпочитам белите да са богати а черните бедни отколкото обратното.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаИронизирам бе човек иронизирам.Стана ми смешно как се напъваш да обясняваш как някой друг им е виновен на *** за това ,че са жестоки ***.Не всички.Но достатъчно голяма част от тях.Никой не ги държи насила- за тях еволюцията (щото сигурно не вярваш в Бог) е спряла преди 50-60 хиляди години.Как иначе си обясняваш години наред живеят с течаща вода климатични инсталации ток телефон хладилници здравеопазване.Дават им повече права и първото нещо което правят е да унищожат хубавото
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаА освен всичко останало ги принуждават да си изнасилват жените.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Яката на Уини"- любимия номер на Уини Мандела за наказване на бели. Нанизва се външна гума от автомобил около тялото на човека и се запалва.
4
2
 
13
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
До Анонимен 1 Напълно прав си . Мандела е обучаван от МОСАД на подривна дейност. Излиза от затвора с 4 милиона долара и с 2 деца от жена си . Превъртането на собствеността на белите е в полза на евреите , които и свалят тогавашното правителство и *нията процъфтява сега .
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откак тъмните взеха властта разсипаха тази уникална и богата държава. А дъртият беше не много читав човек, та какъв да е внукът му - същото тъмно природно недоразумение...
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината е, че престъпността вжюжна африка е сгигантски размери. Навремето това беше уредена страна. Сега е ***. Даже президента им е криминален орестъпник.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VSICKI ZATVORNIZI I DEZATA IM I VNUZITE IM SA IZNASILVACI--VIGTE NASHITE KOMUNISTI I TEHNITE NASLEDNIZI.