Огън! Снима камера от руски Су-24М

Видеото беше пуснато от министерството на отбраната
6 окт 2015 14:47, Елка Василева
133
Огън! Снима камера от руски Су-24М
Снимка: YouTube

Министерството на отбраната на Русия публикува видео, заснето с екшън камера  GoPro, прикрепена към бомбардировач Су-24М в Сирия. Показан е моментът, в който самолетът хвърля бомби.

Русия започна на 30 септември да нанася въздушни удари в Сирия срещу, както декларира Москва, силите на Ислямска държава в Сирия. Веднага обаче заваляха твърдения, че Русия нанася удари срещу всички в Сирия, воюващи с правителствените сили на Башар Асад, когото Москва подкрепя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: СирияСу-24М
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
13
 
6
 
! Отговори
до Боби преди 8 години
Няма "лагер за подготовка на терористи в пустинята" - джихадистите се крият в населените места - а тях и Русия и САЩ не бомбардират, щото знят каква пумия ще им се излее на главата в стил "убийци на жени и деца".(Единствено Асад прави такива работи, но той не е международен играч и няма какво да губи)Затова нищо не постигат тия бомбардировки - американците направиха хиляди, руснаците с десетина пък съвсем са за никъде - само ПиаР.
64
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма значение изостанали ли са руснаците, и колко им били стари бомбите и пияни пилотите... важно е, че ефект има! Само за седмица пясъчните същества *** гащите...
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен84вижда се как ги изпращат на еротично пътешествие от игил
62
1
 
9
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 84"ЕКСПЕРТЕ" ако бомбардираш лагер за подготовка на терористи в пустинята как ще го направиш? Ще пратиш 1 самолет да гръмне 5 сгради с лазерни бомби или ще пратиш 8 су-24 с по 6 тона бомби да направят бомбен килим още по-добре ще е терористите да са в лагера.Ей МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОСТВАТЕ БРЕ ХОРА
61
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От този порно клип на руските ВС се вижда ясно че се бомбандира съвсем безцелно от височина 6-7 хиляди метра. Просто бомбите се изръсват пък където отидат.
60
3
 
22
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 63ОПОРНО ТОЧКОВ да ти опонирам1. Признавам западните компоненти все още са по-качествени от Рашките но с купуване на цели заводи от запад това се променя2. Ако рашките бяха копирали (КАКТО ПРАВИ КИТАЙ) нямаше ли всичките им самолети и кораби и танкове да изглеждат както ЗАПАДНИТЕ?3. АКО ПИЛОТИТЕ И РАКЕТИТЕ БЯХА ТОЛКОВА КАЛПАВИ ЗАЩО ИД И СИЕ ТОЛКОВА МНОГО ПИЩЯТ ДАЖЕ С ДЖИХАД ЗАПЛАШИХА.
59
15
 
0
 
! Отговори
абе тоз нищо преди 8 години
не уцели. Много бие накриво, или не си е калибририл мерника или е шибнал 5-6 малки преди да тръгне.
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 74 А бе, я даи аз да те гръмна, а после, ще дойда да се извиня на жена ти, даже и с букет цветя. И ше съм по-велик от Обанана ли?
57
1
 
13
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Напрао обяснете на тия *** джихадистите че девици няма, аз ги опрайх всичките накуп. За тях съм оставил само дърти чанти и хич да не се хабят :D :D
56
1
 
2
 
! Отговори
Odissey 2 преди 8 години
...Kissinger e s infarkt...ruslekar/ukrodem/102/PO-MASLY.jpg
55
2
 
12
 
! Отговори
давай, давай преди 8 години
Много пясък вдигнаха, много прахоляк, бравос. Ама айде сега и наземната операция с поне 10 хиляди руски войници.
54
1
 
20
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тва бате... напрао праща джихадистите при шефа горе. Ама и да ги чакат девиците, няма полза щот при такъв удар, девиците тряа слязат долу и да търсят оная работа на джихадиста :D
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЧАРГражданската война в Сирия е военен конфликт в Сирийската арабска република, започнал през март 2011 година. Под влияние на т.нар. Арабска пролет из страната започват протести, които в началото на 2011 година ескалират до въоръжени сблъсъци между протестиращи и силите за сигурност. Протестиращите настояват за край на управлението на партия Баас и президента Башар Асад, чието семейство управлява Сирия от 1971 година насам.
52
8
 
15
 
! Отговори
до циника преди 8 години
"Американците са най-точни - кой друг може да цели в продължение на час болница?"Не следиш нещата: това беше грешка на афганистанците - те зададоха координати - а "болницата" е всъщност една барака."8 000 авиоудара над ИД, се оказва че не са улучили нито една реална цел"И колко ти платиха за тая лъжа?
51
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циника... Американският президент се извини на целия свят за грешката.Чувал ли си някога Ким Чен Ун,Уго Чавес Фидел Кастро и Путин да са правили грешки?
50
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Генерал Гадорян Струва ми се,че си направо щастлив щото нации които не ценят човешкият живот ще управляват света..
49
17
 
3
 
! Отговори
до 62 преди 8 години
"нямаме 30 ст за отбрана"Имаме, ама не ни се дава.Щото сме член най-могъщия военен съюз и заплахата за нас е практически нула.Това е все едно да си преял до спукване и да трябва да ставаш да ходиш да купуваш кебапчета - мъка, мъка...
48
1
 
32
 
! Отговори
ЧАР преди 8 години
АМИ СЛЕД КАТО ЯНКИТЕ ОБЪРКАХА *** И В СИРИЯ ВСЕКИ СЕ БИЕ СРЕЩУ ВСЕКИ Е НОРМАЛНО РУСНАЦИТЕ ДА ДЕЙСТВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НАС НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ДОВОЛНИ И ВСЕ ТРЯБВА ДА ПЛЮЕМ И ДА СМЕ НАОПАКИ....
47
2
 
35
 
! Отговори
циника преди 8 години
Американците са най-точни - кой друг може да цели в продължение на час болница? Кой, питаме всички здравомислещи?
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега акциите на Go Pro, ще паднат или ще се покачат?