Огън! Снима камера от руски Су-24М

Видеото беше пуснато от министерството на отбраната
6 окт 2015 14:47, Елка Василева
133
Огън! Снима камера от руски Су-24М
Снимка: YouTube

Министерството на отбраната на Русия публикува видео, заснето с екшън камера  GoPro, прикрепена към бомбардировач Су-24М в Сирия. Показан е моментът, в който самолетът хвърля бомби.

Русия започна на 30 септември да нанася въздушни удари в Сирия срещу, както декларира Москва, силите на Ислямска държава в Сирия. Веднага обаче заваляха твърдения, че Русия нанася удари срещу всички в Сирия, воюващи с правителствените сили на Башар Асад, когото Москва подкрепя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: СирияСу-24М
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
23
 
! Отговори
циника преди 8 години
а бе, нищо не са способни рашките да направят. Всичко било западно производство. да, разбира се - и а.кото, на което замириса от Бл. Изток е западно производство. А иначе великоточните американ бомбардировачи, извършили над 8 000 авиоудара над ИД, се оказва че не са улучили нито една реална цел. От което следва, че и нещо друго е западно производство - огромното самохвалство и несъобразено с реалностите самочувствие...
44
3
 
9
 
! Отговори
Един преди 8 години
Безплатно утилизират стари боеприпаси мен ако питате.
43
22
 
2
 
! Отговори
Туммбака преди 8 години
Колкото и да гледам, за пореден път не уцелват.
42
34
 
6
 
! Отговори
по-добре не снимайте преди 8 години
Руснаците са технически на ниво САЩ преди 40 год.
41
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещастници, какво сте седнали да коментирате бойната техника на другите - погледнете себе си и България - нямаме 30 ст за отбрана, седнали да коментират!
40
4
 
19
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 54При наистина полигоните условия в Сирия- Денем няма един облак, Нощем 15 Целзий и всеки човек свети с 36 градуса а автомобил с 90 градуса е прекрасна мишена - Руските дори стари системи дават поне 95% точност и успеваемост. Така че бъди сигурен каквото искат ще го гръмнат ако трябва и да повторят и потретят.
39
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ами сегаНе е сензация. Онзи ден началникът на оперативното управление на Генщаба на МО на РФ ген-полк Картаполов предупреди американците да изтеглят скъпоплатените си специалисти и инструктори от разположенията на Идил, за да не страдат американските данъкоплатци. Само аз ли съм го гледал и слушал това обръщение? Това е абсолютно директно доказателство!
38
3
 
33
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Руснаците са тарикати. Залагат много на радиоелектронната борба. В наши дни тя е супер важно и ефикасно оръжие. Затова и напълниха памперсите офицерите и моряците от ракетния крайцер Доналд Кук. Изобщо много подценяват Русия. А истината е че тя и още повече Китай, са бъдещите хегемони.
37
1
 
12
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 44Вие като кажете Електрониката е внос какво си мислите? Ето тука в малайзия произвеждат една "кутия" рашките си я слагат в самолета и след това от отвора почва да свети лазер и да поразява цели.Не Рашките купуват ЕЛЕМЕНТИ. Транзистори, Кондензатори, Памети(чип) разни математически модули(чип) и от това сглобяват УРЕДИ за каквото им там трябват. Елементите западно производство са просто по-качествени от Руските такива. Конструкцията си е 100% рашанска
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 54. присАдените !!!!!! Какво им е присъдено? Имането ли?
35
4
 
24
 
! Отговори
Снимащ със смяна преди 8 години
До Анонимен 38 Като гледам как ревете *** заедно с американците, сигурно се радвате, че не попадат,а. Или треперете от страх и викате Путин акбар на ум. Ха ха ха.
34
16
 
3
 
! Отговори
-10 преди 8 години
а след руснаците замириса на пърлени бради! Ко ш кайш?------------Така ли замирисало? Ти там ли беше да видиш, или Сидеров така ти каза?
33
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А не видяхте ли, че руснак е легнал на дъното на самолета и от пуща бомбите. И прицелът му е дъното на шише водка, естествено празно за да не изкривява образа. Ами вгледайте се по-внимателно и ще видите:-)
32
1
 
17
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Така се прави. Бий за да те уважават. Тарамбуките само яко бой ги оправя. Езика на оръжието е универсален в цялата вселена ;)))
31
1
 
12
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 39Сори Анонимни "ЕКСПЕРТЕ" но ще те разочаровам. Прицела на Рашките няма нищо общо с Западните прицели. Не само че работят на различна дължина на вълната(светлината) но и имат различно криптиране на сигнала(Пример за да стрелят 2 самолета единия ползва криптиране 11001100 другия 10101010 и не си пречат един на друг)също така интерфейса при рашките и при Западните страни се различава.Рашките ползват 3 вида бомби ЕВТИНИ с дизайн от 2СВСвръхзвукови еквивалент на МК-81/84КАБ с лазер
30
16
 
0
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Ама защо не снимат с руски камери, пък и електрониката в самолетите им и тя внос----------И още една базова причина свързана с начина на функциониране на социалните системи - едните го правят защото фюрерчето е наредило, че трябва да се направи нещо като на другите, а онези другите го правят защото им е кеф да го правят и след това го продават на военните :-)
29
2
 
4
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Кръстчето не беше от GoPro-то.
28
1
 
3
 
! Отговори
Снимащ със смяна преди 8 години
Ако беше Смяна, кръстчето щеше да е в средата, амо то.... GoPro.Ха ха ха .
27
4
 
8
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Ама защо не снимат с руски камери, пък и електрониката в самолетите им и тя внос-----------Защото в далечните години на зараждащия се социализъм, когато руснаците правеха напълно равностойни, че и по-добри мейнфрейми (да, за съжаление англисйка дума, не руска :-) ), тогавашното им политбюро поради липса на средства за развитие, то няма и как да имат при това непрестанно въоражаване, решиха, че ще им е по-лесно и евтино да крадат американската технология. Е, резултатът е видим :-)
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
22, американците са възприели да синхронизират целеуказващата система на бомбардировача с насочването на камерата на безпилотника, а при руснаците целеуказването и насочването на доказателствената камера на безпилотника е независимо. Имат си причини, за да възприемат такъв модел.