Да оцелееш напук – спасиха бебе, изхвърлено в торба

Предположенията са, че случката се развива във Филипините
16 окт 2015 17:00,
8

Снимка: DailyMail

Тежък старт в живота преживя новородено, а видеото от спасението му разчувства хиляди хора. Не е ясно откъде точно са кадрите, но предположенията са, че случката се развива във Филипините, пише "Дейли Мейл".

Група жени и мъже се опитват да спасят мъника, който е намерен изхвърлен в черна найлонова торбичка до натоварен път. Бебето все още е било с неотрязана пъпна връв.

Една от жените си слага ръкавици и деликатно взима бебчето и го увива в одеяло, което един от останалите добри самаряни намира. Щом мъникът се озовава в човешка прегръдки веднага протяга ръчички към спасителката си.

Бебето е спасено, но не става ясно дали е предадено на властите.

За съжаление това не е първият случай на изхвърлено бебе. Във вторник в Кейп Таун, Южна Африка, също бе намерено бебе, изхвърлено в торба. В Китай това е редовна практика, заради политиката на страната да ограничава раждаемостта до едно дете на семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: бебеИзхвърлено бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
До Анонимен 2А я не обиждайте животните по навик, защото те се борят със зъби и нокти да си пазят децата.Маймуните носят на гърба си бебетата 2-3 години, пингвините стоят неподвижно 2 месеца при минус 50 градуса да си топлят и излюпват яйцата. Гледайте "Походът на императорите" и ще видите какво е родителска саможертва при животните.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗа съжаление и при нас един етнос от време на време прави подобни неща. Спомнете си за бебетата метнати в кладенци или за онази, която зарязала бебето си на някаква нива ли беше или поляна минути след раждането и най-спокойно се прибрала в дома си.