Афганистанец закла друг в Германия, после наръга и местен

Бежанците живеели заедно и битов спор прераснал в агресия
18 окт 2015 19:55,
241
Афганистанец закла друг в Германия, после наръга и местен
Снимка: Reuters, архив

Двайсетгодишен кандидат за убежище беше заклан вчера в Тюрингия от своя съквартирант, 18-годишен бежанец, съобщи местната полиция, цитирана от Франс прес.

Снощи между двамата афганистанци избухнал спор, който прераснал в насилие. Жертвата и убиецът живеели в апартамент в община Вута-Фарнрода, съобщава полицията.

След като заклал сънародника си, 18-годишният афганистанец излязъл на улицата. Там наръгал минаващ 22-годишен германец. Той е без опасност за живота.

Причините за агресията не са изяснени. Мъжът е в ареста.

В германските приемни центрове редовно избухват сблъсъци между бежанците. Те често се дължат на етнически конфликти или на условията за живот в пренаселените центрове, отбелязва АФП.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
41
 
! Отговори
Мариянски преди 8 години
Мюсюлманина е най-гнусното и долно създание на Земята, мюсюлманина винаги ще остане изметта на обществото както е било преди 1000 години - както и ще е след още толкова години.
112
0
 
31
 
! Отговори
някой преди 8 години
Виждате ли за какво иде реч......как такива хора не могат да живеят заедно и сами да си управляват държава....никога....но могат да се разселват по света и да тормозят други народи....да искат права и някой друг да им е длъжен....
111
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po4va se neka Merkel da gi pribira oschte tia banditi prosazi bes Moral prestapnizi kakvo stava v eu. Mutrite milionerite sa ok s dr narodi bedni
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova e papla4 kojato napada BRD. Uj Bejanzi takiva idvat i v bG mejdu tah prestapnizi kradzi isnasilva4i. Marsch v USA ne v bG ne gi iskame
109
0
 
49
 
! Отговори
германче преди 8 години
нападателят на кандидат кметицата от Кьолн е работещ 44 годишен чистокръвен германец без псих.отклонения,който след като я е наръгал се провикнал-германци -жертвам се заради вас и е изчакал да го арестуват на място, без да бяга ,а тази кметица лобира мигрантите да се заселват в центъра на Кьолн и вади от общинските жилища германците за да настанява в тях бежанци за по-добра интеграция
108
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност какво става? Имигранти от Азия и Африка се разхождат свободно без документи из Европа, замърсяват околната среда, източват парите от данъците на работливите, дисциплинирани германци и шведи, разнасят болести, а ние, европейците, дълго време няма да можем да пътуваме спокойно и сигурно в собствения си континент? След толкова усилия-Ренесанс, Реформация, световни войни, стабилизация и просперитет, особено на Запад? След преживяното в бившите соц.страни и надеждите им за добър живот?
107
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 161Тая европа вече не съществува. Имаме еврабия.
106
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бях в Париж...Когато отида в този прекрасен град, искам да се чувствам в Европа, а не в Азия или Африка!
105
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли някой, който още да не е разбрал какво е бъдещето на красива, културна и цивилизована Европа?
104
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не виждам друга причина за поведението на Меркел, освен да е принудена. Но защо трезвите германци допуснаха всичко това да се случи, защо вървят към самоунищожение? Защо тези, които посрещаха бежанците с "Добре дошли!" не бъдат вкарани за продължително време в центровете, където живеят мигрантите за да ги "интегрират", не помагат в болниците, където ги лекуват от опасни, непознати за европейците болести? Как ще се намери работа в Германия за толкова много необразовани хора, без професия?
103
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германските медии се въздържат да пишат истината, но в коментарите към статиите за бежанския поток е пълно с доста плашещи факти. Има и писмо на лекарки от германска болница, в което се твърди, че поведението на гостите от Азия и Африка е агресивно, много от тях са носители на опасни за европейците болести. Въпрос на време е да избухнат епидемии. Мюсюлманите отказват жени да ги преглеждат и да плащат за лекарства, нападат лекари, ако болното им бебе почине, въпреки лечението в болницата.
102
0
 
47
 
! Отговори
ист преди 8 години
Да не си помислите че авганистанските мигранти са талибани. Сакън. Това че се колят показва че са миролябиви. Тази заран един по телевизията показа колко и деградирала русофилската партия БСП. Този депутат има наглостта да нарича достоен българин, защитил България от криминални мигранти убиец
101
0
 
48
 
! Отговори
ъми преди 8 години
"Браво на Меркел"!Тя допусна всичко това да се прави на демократ!Но хора, политиците не се интересуват от народа.Те просто живеят в други измерения!!?!
100
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако зависи от истинските германци до 1 седмица ще натикат тия *** в старите центрове за превъзпитание, ще пуснат малко циклонче и интеграцията влиза в сила. Някои от тези центрове са в днешна Полша, но и поляците няма да има нищо против да ютилизират пространството.
99
0
 
78
 
! Отговори
Мултикулти преди 8 години
Да заколиш някого е в бита и културата на тези хора. Тук няма престъпление. Германците трябва да прояват толерантност в случая и да свикват с нравите на новите си граждани. Както културния европеец през зимата има носни кърпички в джоба, така и самоуважаващият се арабин носи целогодишно нож в себе си!
98
1
 
93
 
! Отговори
?? преди 8 години
Защо не кажете какво каза Коцето-Калки сутринта по Нова????? За цялата тази лицемерна и предателска политика на ЕС и правителствата, включително и нашите дупедавци! За това , че подменят населението на цял континент с хора, които възпитават 3-годишни деца с калашник и нож! Европа подменя християнската цивилизация с една примитивна и враждебна култура. Най после един смел и достоен човек да извика, че царят е гол!
97
0
 
51
 
! Отговори
Мима преди 8 години
Защо ми се струва, че дори на теория няма изход от тази ситуация. Ако се вземе решение всички да ги изкарат от Европа, това как ще стане на практика. Със самолети? Вие бихте ли рискували да напълните един самолет от тия и да ги пуснете да си ходят с него? Пеш, с автомобили? Като ги изкарат от Германия например, те ще се настанят наоколо. Ако избият половината, те ще избият и отвлекат маса цивилни, от Азия ще дойдат други. Какво правим, бе хора?!?
96
2
 
21
 
! Отговори
До юбералес преди 8 години
Стан си е наша дума, вярно е, ***си я използват, защото нямат своя дума за държава, техните държави са до една откраднати от други народи и си мислят, че е тяхна, и не означава само военен лагер. Производни : стоя, стая, становище, установявам, установка, постановка, статичен, стойка, място, местообитание, настанявам и тн, част от тях ги има и в руския. Българите са изключително многоброен народ, арийски.
95
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Monkeys.
94
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда, такива неща се очакваха, тепърва ще стават повече. Лошото е, че ще се стигне (дано да бъркам) до протести от страна на обикновените немци, до насилие от местните към мигрантите. Обществото ще се ориентира към националистически партии, както в Швейцария. А Меркел в най-близко време отива в политическата история.