Юнкер свиква среща за мигрантите в неделя, вика и Борисов

Потокът мигранти през Западните Балкани изисквал бърз отговор
21 окт 2015 13:00, Елка Василева
23
Юнкер свиква среща за мигрантите в неделя, вика и Борисов
Жан-Клод Юнкер. Снимка: архив, Reuters

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер свиква спешна среща на държавни и правителствени ръководители от ЕС заради мигрантските потоци през Балканите.

ЕК съобщи, че срещата ще се състои в неделя вечер в нейната централа в Брюксел.

Поканени са премиерите на България, Австрия, Хърватия, Македония, Германия, Гърция, Унгария, Румъния, Сърбия и Словения, както и председателят на Европейския съвет и представители на Фронтекс и на ООН.

Отбелязва се, че потокът мигранти през Западните Балкани изисква бърз отговор.

Допълва се, че целта на срещата е постигането на съгласие по общи действия, които да бъдат предприети незабавно, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОРИСОВ НЯМА ДА ДОЙДЕ-ЗАЛЕПНАЛ СЕ Е ЗА РЕКЛАМАТА...
11
0
 
5
 
! Отговори
стига преди 8 години
Стига срещи! Условията се промениха, ПРОМЕНЕТЕ клаузата за ГОСТОПРИЕМСТВО! Това епреселение, което НЕ БЕШЕ ПРЕДВИДЕНО! Условият са НОви и трябва да действуваме ПО НОВОМУ, АДЕКВАТНО на ИНВАЗИЯТА!! Видях те какво правят във Франция, ХЪрватска, Австрия! Какво чакаме? Да тръгнат по домовете ни и да ни убиват ли?? Та те се рамножават като *** и ВЕЧНО ще са недоволни, няма да имат работа, пари, жилища.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се реши всички мигранти да бъдат връщани в Сирия на Асад, който е обявил амнистия и ще ги приеме всичките. Това да се обяви официално по всички медии, фейсбук, туитър и др. на арабски. И да се пристъпи към действие в тази насока.Ще видите как ще секне потока и даже от гръцките острови ще започнат да се връщат в Турция.
9
1
 
1
 
! Отговори
Zabul преди 8 години
Sigur ima europeiska iniciativa za obstoeuropeysko pokrivane s burka na europeiskite grajdani i gragdanki?! Pone edin ednakav standart za vsichki eu darjavi da imame?!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo vajno i kakvo kato gi Vika zeluvat s pregraschtam se bejanzite prodaljavat da idvat i bedna bG vse Po bedna stava sa bednite balgari rsnotili 40 miserni pensii a sa bejanzite schte gleda bB. Demagogijs e vs fandakova kato sofianski Stana milionerka ot bedna u4itelka nischto ne e napravila sa Sofia nastshs se s Tova Metro vsgonite sa ot jivkovo vreme na Depot v bg
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На господин Юнкер и на чиновниците около него не им ли е ясно, че това неса мигранти, а добре организирана мюсюлманска войска, която сега скандира "Студено ние", но утре ще нахлува в къщите на хората, ще изнасилва дъщерите им и ще изпива виното им, защото е свикнала на наркотици преди да избива невинни хора. Първо нови закони, които задължитнелно да спират мигрантите по границите на ЕС.Второ войска и полиция по границите.Трето, задължително връщане в Азия на всички пристигнали от там
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бързи мерки !Ще ни набутат да приемаме Джихадистите !Обаче те искат при тях .. да им дадем свободен избор .Руснаците си пукат яко !
5
12
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До ИСКАМЕ РЕФЕРНДУМ... - не искаме референдум... - ние сме си на точното място...
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сигурно ще ни набутат още джхадисти. за Анонимен 5 не вазелина и наколенките са за нас нали знаеш винаги ние сме набутани.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подсете рапоня да си вземе наколенки и вазелин!
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А експертите от Коиловци няма ли да поканите? Навремето се смеехме, че Т.Ж. посреща този, посреща онзи и нищо не се променя, а сега какво е? Налива се от пусто в празно, леят се едни пари за нищо градивно, ама пълно с меринджеи и консултанти.
1
5
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Разбира се... - как без Борисов...