Ясен е третият атентатор камикадзе от "Батаклан"

23-годишният мъж се е върнал от Сирия през 2015 г.
Обновена: 9 дек 2015 10:59 | 9 дек 2015 10:46, Елка Василева
22
Ясен е третият атентатор камикадзе от "Батаклан"
Снимка: архив, Reuters

Идентифициран е третият атентатор самоубиец при нападението в парижката концертна зала "Батаклан", където бяха убити 90 души по време на атаките във френската столица на 13 ноември, отнели живота на общо 130 души, съобщи полицейски източник, цитиран от Франс прес.

Още по темата

Става дума за 23-годишния французин Фуед Мохамед Агад от Страсбург, завърнал се от Сирия през 2015 г., където заминал през 2013 г. с брат си и група приятели. Повечето от тях бяха задържани през пролетта на 2014 г. при завръщането им във Франция, но Фуед тогава останал в Сирия.

Големият му брат, 25-годишният Карим сега е в ареста след престоя си в Сирия от декември 2013 до март 2014 г. Карим се върнал във Франция, за да загине като "мъченик", пише в. "Паризиен".

Фуед Мохамед Агад е идентифициран като третия атентатор самоубиец в "Батаклан" в края на миналата седмица след щателна съдебно-медицинска работа. Вече е установено, че другите двама камикадзета в "Батаклан" са били французите Сами Амимур и Исмаел Омар Мостефаи, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Всъщност това което става ясно, е че още не им е ясно. Изглежда доста още народ там ще даде фира докато им се изясни!
13
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Франсетата защо не са го интегрирали този, нали ни учеха как, явно метода им не работи, а само на Сталин метода за интеграция работи, и такива като този до девето коляно или в Сибир или трИепанИе.
12
0
 
3
 
! Отговори
Коларски преди 8 години
Ясен е третия? Я тоя да не е от БГ? Ясен чий?
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Да се знаеТочно така!Арабите и африканциеродени във Франция не са французи, остават си араби и африканци. Особено тъпанарите, които за нищо не ги бива. Изкукват отбезделие и от завист, че помощите им не са като заплатите на инженерите и другите работещи хора.Преди всичко завистта. От завист палеха колите по Френските градове и в Англия преди няколко години.Така е отгледани с любов и от глупост търтеи. Ами нашите търтеи, дето се множат с космическа скорост, какво ще ги правим?
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извода какъв е, тези хора не могат да се интегрират, т.е те не са за Еропа.
9
0
 
11
 
! Отговори
аз преди 8 години
Престанете да се опитвате да ни внушите че тези са французи. Това са араби които са родени в европа (фрнация, белгия или друга държава), или са мигрирали тук. Но те СА и СИ ОСТАВАТ АРАБИ. нарочно казвам "араби", защото за мюсюлманите понятието държава почти не съществува. За тях няма значение дали са сирийци, иракци, алжирци или мароканци. За тях е важно дали другият е мюсюлманин или не.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Става дума за 23-годишния французин Фуед Мохамед Агад от Страсбург"... натурален французин, какво да правиш.Западните държави забравиха, че не всеки вярва в правата и свободата на личността и че въпреки всичките хелзински комитети и други организации трябва да си подържат разузнаването, ако искат сигурни държави. Аз съм на мнение, че хора, които отиват в проблемни държави през проблемни времена трябва да се следят. Никой турист не отива на почивка сега в Сирия, нали?
7
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Във Франция "французите"носят арабски имена , а в България ромите са с български!Парадокс !
6
0
 
4
 
! Отговори
Ясен преди 8 години
Баси за малко да реша че съм терорист..
5
0
 
9
 
! Отговори
G преди 8 години
Колко Фуед Мохамед Агад-и влезнаха е ЕВРОПА?Успех с тях и тяхната интеграция
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даам, още си спомням как в плевенското село Коиловци, нашите селяни пребиха френските парашутисти, които се обучаваха нелегално, за да подпомагат ислямистите срещу законната власт на Башар Асад....
3
2
 
11
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
КЪДЕ е родена брадата КОНЧИТА ВУРС ???????
2
0
 
19
 
! Отговори
.. преди 8 години
Храни куче да те лае после, казали са го хората...
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...Фуед Мохамед Агад е роден в градче близо до Страсбург ...NO COMMENT