Десет мигранти се удавиха край гръцки остров

Бреговата охрана спаси други 13 - 11 мъже и две жени
Обновена: 23 дек 2015 08:12 | 23 дек 2015 08:11, Красимир Ангелов
4
Десет мигранти се удавиха край гръцки остров
Снимка: БТА

Пет деца, една жена и четирима мъже се удавиха, след като лодката им потънала край бреговете на малкия гръцки остров Фармакониси, съобщиха представители на гръцката брегова охрана, предаде Ройтерс.

Други 13 души - 11 мъже и две жени, са били спасени, а според разкази на очевидци двама все още са в неизвестност, казаха представителите на гръцката брегова охрана.

Те добавиха, че спасително-издирвателната операция е подпомогната от хеликоптер, патрулен кораб и частни плавателни съдове.

"Плавателният съд, 6-метрова моторна лодка, е потънала при неизвестни обстоятелства", каза пред Ройтерс единият от представителите. "Те са били във водата, когато били забелязани от спасителна лодка."

Произшествието е станало източно от остров Фармакониси, близо до турския бряг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Гърцияудавенимигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 8 години
А не ви ли изглежда странно - 5 деца, 4 мъже и 1 ЖЕНА??? Защо само една жена, къде са жените на другите 3-*** и тя ли е майката на всичките 5 деца. После спасените - 11 мъже и...... ДВЕ ЖЕНИ??? КЪДЕ СА ИМ ЖЕНИТЕ, ЗАЩО ИДВАТ САМИ?? ЗНАЕ СЕ ЧЕ ТАМ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА МЪЖЕТЕ ДА СТОЯТ ДЪЛГО ЕРГЕНИ, СЪС СИГУРНОСТ ВСИЧКИТЕ СА СЕМЕЙНИ. КЪДЕ СА ИМ СЕМЕЙСТВАТА, НАЛИ БЯГАТ ОТ ВОЙНА!! ИЛИ НЕ?!! МЪКНАТ СИ ТУК САМО МАЛКИТЕ ИЗЧАДИЯ, ДА МОГАТ КАТО СТАНА НА ПО 15-16 ДА ПРАВЯТ АТЕНТАТИ, И ПО 1-2 ЖЕНИ ДА ГИ ГЛЕДАТ
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минирайте границите, толерастията спрямо тарамбуките ще погуби Европа!
1
3
 
23
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
"Други 13 души - 11 мъже и две жени, са били спасени"Защо?