Гол протест заради сексуалното насилие в Кьолн

"Не сме дивеч", заявява художничка, съблякла дрехите си
8 яну 2016 20:43,
150
Гол протест заради сексуалното насилие в Кьолн
Снимка: БТА

Швейцарската художничка и модел Мило Моаре се изправи днес гола пред катедралата в германския град Кьолн в знак на протест срещу сексуалните посегателства, които бяха извършени там в новогодишната нощ, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата

Гола в студа, пред погледите на минувачи и полицаи, младата жена издигна плакат с надпис "Нека уважаваме себе си! Ние не сме дивеч, дори когато сме голи".

Трийсет и две годишната Моаре често използва собствената си голота в своите артистични представления. През 2015 г. тя бе задържана заради направени селфита на площад "Трокадеро" в Париж.

Германските власти са идентифицирали 31 заподозрени за сексуалното насилие срещу няколко десетки жени през новогодишната нощ в Кьолн. 29 от тези хора са чужденци, включително 18 кандидати за убежище в Германия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василев Северен поток,фон Браун ....
34
1
 
1
 
! Отговори
до: KIK BOX преди 8 години
Хърватина-Менте ако тръгнал наистина срешу теа животни от Изтока , най малко да му отрежат главата , значе тои самия лъже за да стане Звезда в Германия
33
0
 
10
 
! Отговори
Кремиков преди 8 години
да увесят един арабин увит в свински кожи с табела "йедем дас зайне" и тогава нещата ще си дойдат на мястото!
32
9
 
1
 
! Отговори
KIK BOX преди 8 години
Теа бате са чудат как да стават известни , оня Хърватин пак тръгнал срещу 1000 Емигранти в Кьолн че даже като одарил единия хвръкнал на 3 метра , лъжи и измами
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената просто иска да стане известна и го постигна. Като се опитват да го маскират като "правя го , за да стане протеста по-популярен" ми става доста смешно.
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E така ли протестират германките срещу исляма като свалят гащите???Тая Европа за никъде не е!
29
0
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Разрових се из нета да е видя момата по добре, и намерих снимка на която е дигнала този плакат високо над главата си и си е абсолютно голичка, и хич не е зле, даже си е много добре, но май няма да се хареса на брадатите защото те си падат по по-закръглени, та си мислех не е ли по добре било "фару" да го направи този гол протест, хем можеха и по едно "селфи" да си праснат с нея нейните любимци.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До MoranbongНяма нужда да имаш толкова високо самомнение. Ти си просто един ***, дето се мисли за просветлен, без никакво основание.
27
7
 
1
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
В Game of Thrones прекараха Церсей Ланистър чисто гола през цял Кралски чертог. Тая ако иска, може и нея да я прекарат чисто гола през целия град!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що стана, как стана, защо стана така...не знам, ама е виновен Путин !
25
6
 
12
 
! Отговори
До 39 преди 8 години
Ха..ха..ами не знам, поне с едни 70 години руснаците са пред немците. Немците не притежват никакви критични технологии, нито могат да строят атомни централи, нито реактивни двигатели, нито спътници общо взето нищо. Ако решат сега да конструират реактивен двигател ще са им необходими 15 години работ и когато са готови той вече ще е изостанал с поне още 30 години.
24
1
 
4
 
! Отговори
Ной преди 8 години
20 век е изцяло на Сатаната ,той шета навсякъде,морал ,наука,култура ,литература......Последния етап на либерализма е свалянето официално на маските към 2037 и заявяването ,че ислямът е религията на света .Това в Европа.Обама пусна бацила и в САЩ.Русия ?
23
0
 
12
 
! Отговори
Бояджия преди 8 години
Добра идея ама пак има дискриминация, аз ако отида и го развея на Женския пазар в протест срещу нашите мигранти или ще ме заключат или ще ме бият а може и по лошо... Нищо че сме почти колеги.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 200 г след Наполеоновите войни либералите се разделят на две- опозорени от революцията просвещенсци - бъдещи марксисти ,анархисти ,троцкисти пит Дайнов,Райчев и тн . Те не са забелязали обаче кой ги използва.Чие оръдие са те .Другия лагер е на либералите ислямисти .Те работят по програма срещу Църквата .19 век те използват анархизма за да срине доверието в Църквата и да се мине изцяло на светска държава. 20 век заработват за интеграция и свободен пазар на мулти култура .
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моме, моме, огън не се гаси с бензин!
20
1
 
5
 
! Отговори
Ной преди 8 години
Когато християнството стъпва по тези земи облича в духовност и морал и доброта света.Години наред вещиците от Маркузианската школа унищожават Германия и запада с голите си тела .От тях вече дори няма красота ,каквато я вижда да речем ренесансовия поет или художник .Не,това е просто отвратителната картина на победилото езичество в Европа.Но подтекста към исляма е друг.Елате и ме облечете -казват скрито либералите .Елате и ни наложете шериата.Всичко е планирано и се изпълнява над 200 г от либерали
19
3
 
16
 
! Отговори
Атома пречиства преди 8 години
Германия се връща към пещерния период ,когато са нямали дрехи и са се чифтосвали наред .Цивилизация в Германия вече няма.Има само артефакти .
18
3
 
10
 
! Отговори
аха преди 8 години
Е -тaя ще ги вдъхнови за нови подвизи
17
1
 
26
 
! Отговори
извод преди 8 години
Тя ги кани ,разбирате ли .След уникалния резил на Меркел и фенимизма в Германия им остана простата гола истина.Германия е по един гол *** .
16
3
 
13
 
! Отговори
мда преди 8 години
Това дупе ще докара още ислямиски ........