Сеул възобнови пропагандните си послания срещу КНДР

Това е отговорът след севернокорейския ядрен тест
8 яну 2016 08:13, Петя Славова
19
Сеул възобнови пропагандните си послания срещу КНДР
Снимка: архив, Reuters
Южна Корея възобнови пропагандните си послания против КНДР на границата със Северна Корея в отговор на извършения на 6 януари от Пхенян ядрен тест, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.
Още по темата
 
"Предаванията се възобновиха по обяд" (03.00 ч. по Гринуич), съобщи представител на южнокорейското министерство на отбраната, цитиран от БТА.
 
С 11 високоговорители по границата се излъчват популярни корейски поп песни, световни новини, прогнози за времето и критики към държавното управление на Северна Корея за извършения ядрен тест, за изпитващата тежки затруднения икономика на КНДР и за ужасното състояние на човешките права в тази страна.
 
Южнокорейската армия постави под най-висока тревога местата, където се намират високоговорителите, и разположи артилерия край тях, отбелязва Ройтерс.
 
Когато Южна Корея за кратко възобнови пропагандните си послания през август след 11-годишно прекъсване, Сеул съобщи, че двете Кореи взаимно са се обстрелвали с артилерия. Положението тогава се успокои едва след двудневни преговори на високо равнище, отбелязва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
За някой стоки може да имаше дефицит, защото народа имаше пари и купуваше. Имаше защото не ги даваше за здраве образование за винетки даже и за питане. Колкото струва сега една нощувка в хотел за толкова цялото семейство почиваше 2 седмици на морето. И каквото купеше беше, истинско, качествено и евтино. Ядеше сирене от мляко колбаси от месо. Доматите не бяха твърди като ябълки. Краставиците не растяха като днешните и в хладилника даже.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 1989 в България имаше опашки и ред за закупуване на автомобили, телевизори, хладилници, печки, дънки, маратонки и т.н битови стоки!!!Сега има опашки само пред кофите за ***, независимо от солената глоба 1000 лв.
6
3
 
3
 
! Отговори
до до чичо 11 преди 8 години
Ти от къде знаеш че са голи , гладни и боси, ходил ли си там. Нима при социализма ние бяхме голи боси и гладни? или тогава те е нямало или си бил дете.Напротив сега има хора които се хранят 1 път на ден, и то от подаяние и от кошовете за ***. Да ама искат вече да ги глобяват по 1000 лв, че излагат ЕС. Много вярваш на пропагандната машина.Въпреки пропагандата прочети за северна Корея в google и ще разбереш много истини. Приятно четене.
5
3
 
3
 
! Отговори
чичо преди 8 години
Ако комшията ми сложи високо говорители на оградата ни, и започне да ми пуща чалга и да говори против мен и семейството ми, и това не е да първи път,(някой му дава aкъл) аз ще си направя бомба и ще е окача на оградата.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе верно, къде са тpoлoвете? Петък ли им е почивният ден или са им спрели тока? Как няма поне 30на коментара колко велик е Кимчо?
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаете ли, че от КНДР който иска да излезе го разстрелват като куче? Сигурно щото е прекалено хубаво там и да не се разпространи новината.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаете ли че КНДР не приемало бежанци? Не може да бъде, бихте казали, но е така!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре бе някой няма ли да почне "рахатлъка" в темата за великия комунистически режим.Да няма общо събрание на троловете и да сте ме забравили.