Николай Радулов: ИД тества полицията в Кьолн

Стана ясно, че полицията няма информатори сред мигрантите
11 яну 2016 16:26, Анисия Иванова
23
Николай Радулов: ИД тества полицията в Кьолн
Снимка: БТА

Това, което се случи на Нова година в Кьолн, по своята организираност прилича на тест как полицията ще реагира и дали може да се справи с организирана престъпност. Това е тест, в който предполагам, че може би не всички участници са разбрали, че са участвали в нещо организирано, коментира Николай Радулов, специалист по сигурността и бивш главен секретар на МВР, в предаването "Брюксел 1“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Радулов цитира изявление на германската полиция, според което уговорките къде да се отиде са предавани от ухо на ухо, а не през Фейсбук, който полицията следяла и допълни, че след атентатите на 11 септември терористичните организации са преминали от технологични методи към предаване на информацията от ухо на ухо.
 
"Смятам, че емисари на Ислямска държава пробват възможността на полицията да се справи с каквото и да е организирано престъпление в европейски градове. И този тест беше много успешен за тях. Показва каква е готовността на полицията. Показва и че когато се види, че тя е малобройна там, където има големи групи хора, не е искана помощ от военни и други граждански организации, които биха могли да помогнат. Проверката тук е и дали полицията има свои осведомители в тези мигрантски среди. Стана ясно, че няма. Това е тествано от организаторите“, категоричен беше специалистът по сигурност.


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много лесно може да се реши проблемът: въвежда се вечерен час за имигрантите - след 16 ч. никакво шляене по улиците, ами в пансиона!Сутрин само от 8 до 10 часа и следобяд от 14 до 16 ч. разходки! Хване ли полицията бродещо-дебнеща *** извън тези часове - арест и цурюк към джунглата!
16
0
 
5
 
! Отговори
до история преди 2 години
Всякаш Картаген си отмъщава на Рим след толкова хилядолетия.
15
0
 
6
 
! Отговори
История преди 2 години
Колко са семитите в управлението на европейските държави? Твърде много и странно непропорционално в предвид на процентното им разпределение сред населението. Къде е лоялността им на първо място? На интернационални каузи които преследват определени цели не в полза на държавите и хората които уж представляват. Тайните сатанински общества и определен кръг от семити винаги се оказват свързани. Можете да си направите изводите сами.
14
10
 
3
 
! Отговори
Модерната жена преди 2 години
Моят мъж ме изостави ,пак съм аз самичка ,
моята горкичка пичка.
Предпочитам африкански дивак да ме разпори ,
а нека Исляма Европа си я натерори
13
0
 
12
 
! Отговори
История преди 2 години
Малко история. Докато се кълняли във вярност на Карл Мартел франкския предводител прогонил арабите семитите тайно финансирали арабските нашествия. По-време на османската империя били търговци на бели роби, за тях Истанбул бил "новия Йерусалим". Ситуацията с троянския кон Сара Теодора и падането на България под осмаско робство е добре известна. Сега се отново се канят ислямски нашественици и африканци, просто историята продължава ...
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква полиция, какви информатори, какви 5 Евро?! Колко време им трябваше на швабите да сханат, че тези събития не само не са случайни, но са и предварително организирани? Те и римляните не са очаквали вар.варските нашествия да им унищожат империята, но историята казва друго. А някои политици не са си научили уроците и подлагат народите на страдание...
11
0
 
18
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Някой запита ли се защо мигрантите са се насочили към, района на Париж и Кьолн?
Реално това са двата най-големи индустриални района в Европейския съюз които дават по поне 600Млрд БВП за Франция и Германия. Ако там избухнат безредици със стрелба ...
Следва Въпроса на кой му е полезно това?
На Арабите - определено не те нямат индустрия освен Иран но и бежанците не са от там
На Рашките - е нали тези зони реално търгуват с рашките
Остана САЩ и Китай
Ако някой каже Китай много ще му се смеем.

САЩ

!
10
0
 
10
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До ех. Да, затова явно хората ще трябва сами да се организират за подобни дейности. След като властите са купени или сплашени с нещо и са кукли на конци, хората трябва сами да поемат нещата. И мисля че скоро това ще стане, германците не са овце като нас.
9
0
 
18
 
! Отговори
до Шарк преди 2 години
Знаеш ли защо е бил уволнен шефа на полицията ,с какъв мотив ? Че е допуснал да се разчуе,човека просто е предприел действия.Целта е напротив ,да няма действия.
8
1
 
16
 
! Отговори
ех преди 2 години
Шарк,целта не е да бъдат възпряни ,а да правят това.Не схващаш ли?Целта е да няма бели мъже в Европа.
7
0
 
12
 
! Отговори
Shark преди 2 години
А сега, ако има власт на место, ще развърже ръцете на полицията и военните да тестват колко им са здрави тиквите на тея сигъни. По един взвод във всяко гето и с палките където сварят. Ако някой се опъне - куршум на место. Да видите после как ще са кротки като агънца.
6
3
 
8
 
! Отговори
Мира Баджева преди 2 години
Европейските мъже ме предадоха ,не мога да ги гледам.Предпочитам потентен африкански дивак пред Огнян Минчев до мене.
5
0
 
37
 
! Отговори
osho преди 2 години
Европата още не е разбрала какво и се случва. Що не идат да обарват унгарките или пък японките? Щото не ги пускат там да се вяснат. Меркелица отвори портите на страната си за злото.
4
0
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Много е прав...
3
5
 
28
 
! Отговори
Пепи Москов преди 2 години
Радан спира ислямизацията с дупе.
2
17
 
15
 
! Отговори
Радан Октай преди 2 години
Всички комунисти на мекици .
1
2
 
64
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 2 години
Близо 500 жени изнасилени и ограбени, а полицията скри това.
И тази държава ни я дават за пример ? ... :)