Германците все по-скептични към политиката на Меркел

Близо половината население твърди, че се страхува от бежанците
15 яну 2016 19:28,
31
Германците все по-скептични към политиката на Меркел
Снимка: Reuters, архив

Скептицизмът на германците към политиката на канцлерката Ангела Меркел на отворени обятия за бежанците се засилва, предаде Франс прес.

Близо половината население твърди, че се страхува от мигрантите след насилието в новогодишната нощ в Кьолн, показва проучване на общественото мнение.

Петдесет и един на сто от германците не вярват в мантрата на канцлерката "Ще се справим" с приемането на търсещите убежище, показва проучването "Дойчланд тренд" на обществената телевизия А Ер Де. Това означава повишение с три пункта за три месеца - през октомври само 48 на сто споделяха това мнение.

Още по темата

Четиридесет и осем на сто от анкетираните заявяват също, че се страхуват от бежанците. Петдесет на сто казват, че не изпитват никакви опасения, пише БТА.

Германия беше скандализирана от поредица нападения срещу жени, извършени в новогодишната нощ и приписвани главно на мигранти от Северна Африка, отбелязва агенцията.

Проучването на телевизия А Ер Де е проведено по телефона в периода 12-13 януари. В него са участвали до 1000 пълнолетни граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Конституционни съдии в Германия считат, че Меркел е нарушила Консгитуцията. Направо си е развявала коня из Германия.Сега готвят Референдум за бежанците(Пише в "дойче веле")
11
0
 
9
 
! Отговори
дойче веле преди 8 години
"Меркел, без разрешението на Бундестага "се е самоупълномощила" да позволи на стотици хиляди бежанци да влязат в страната".
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази babishkera на снимката майвече се намира в състояние на свободнопадане от висините, където се беше издигнала по стечение на обстоятелствата.Май трябва да благодари за това изключителнона себе си.
9
0
 
23
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Хора, данните са невярни. Живея вече 30 години в тази държава и мога да заявя, че от 10 души осем са против нахлуващата тук човешка маса. Няма да употребя по-точни думи, защото ще ме изтрият операторите, Статистиката е в услуга на политиците, а те са арогантни, лицемерни, нахли и работят само за себе си. Освен това хората се страхуват да кажат истината, защото свобода и демокрация има само за супербогатите. Останалите сме обикновени *** и роби на труда. Това е истината за съжаление.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Действията на Меркел и т.нар. "бежанци" ще провокират появата на нов Хитлер. Лошото е, че когато това стане, Европа си отива.
7
0
 
5
 
! Отговори
xxxxx преди 8 години
polovinata ot fashistite vse oste spjat, ama ste se sabudjat kato gi naebat i tjah njakoi den....
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабето се е сбръчкало. не му е лесно да излезе от блатото.
5
1
 
32
 
! Отговори
Тома преди 8 години
Меркел най-големия ***, който унищожава Европа като я заселва с варварска сганн!
4
0
 
7
 
! Отговори
Vagner преди 8 години
Петдесет на сто казват, че не изпитват никакви опасения...tezi Петдесет на сто sa DZelezni GeYUvie kat СТРАНДЖАТА...S kakvo li ne sa se e spravial v Spartacus prez mutnite 90..., ta sega s edni neizpolvani po prednaznacenie curni mandolini li niama...Stiga samo kamilite sa zamezvali...
3
0
 
2
 
! Отговори
gost преди 8 години
Интересно мие какво ли прави инструктор при изпитващ посред бял ден карти ли играе
2
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вдигнете се на бунт и разкарайте дъртата кукувица.
1
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Скептични" е много меко казано.Истината в нашата преса, обаче, няма да се напише и прочете.Хората са настръхнали и се бунтуват срещу надупените на запад правителства.