Бежанци се настаняват в център за хомосексуалисти

Първият център от този вид може да приеме още четирима
Обновена: 1 фев 2016 19:24 | 1 фев 2016 19:20, Камелия Цветанова
28
Бежанци се настаняват в център за хомосексуалисти
Снимка: Reuters, архив

В Нюрнберг днес отвори врати първият в Германия център за настаняване на бежанци хомосексуалисти с капацитет осем души, съобщи Микаел Глас от организацията инициатор на проекта, предаде БТА като се позова на Франс прес.

"Още никой не е настанен там, но е въпрос на ден-два, помещенията са готови", каза Глас, който работи за асоциация "Фридерлих".

Четирима души от Иран, Ирак, Сирия и Етиопия са подали молба за настаняване в този приют, намиращ се в малка двуетажна къща с възможност за приемане на осем души.

В последната седмица на февруари се очаква да заработи и вторият подобен център в Германия.

Той ще бъде в Берлин и в него ще могат да бъдат настанени около 120 души, съобщи пред местен вестник друга неправителствена организация, която ще отговаря за функционирането му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
хаха наивните немци преди 8 години
на какво са ви направили...ясно е, че афр... се представят за всякакви само и само да пробият там, където дори и нашто...р1ом не успя-соци.1.ала. не знам просто медиите служат на п123ар321тии, де.2123зин321формират, как човек да разбере изобщо какво става. Ресултатът е само пране и изглаждане на гънките...Злоупотреби с всичко възможно. затова не вярват на ж..3ертви65те. Гледам и тук не се е подобрило.
11
0
 
2
 
! Отговори
Зак преди 8 години
Това дава чудесната възможност на ислямистите да се нанесат в тези центрове. Това от своя страна ще предостави чудесен изглед на обитателите с0д0мити ... изглед към града докато летят от покрива за да срещнат уличната настилка!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аха, сега ще почнат да изнасилват и мъже.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност в мюсулманските страни хомосексуализма е доста разпространен сред мъжете. Често може да срещнете двамца които се водят хванати за ръчичка. Там да има връзка с жена и да се ожени може не всеки. Лошото е че някои в Европа в момента си мислят че това са хора като нас само дето не са имали нашия шанс.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чета новините, много повече се замислям как всичките тези *** могат да бъдат изпарени еднократно и завинаги, отколкото над това как могат да бъдат защитени човешките права на всички.
7
0
 
7
 
! Отговори
забрана за НПО преди 8 години
....ОРГАНИЗАЦИЯТА инициатор на проекта,...се очаква да заработи и вторият подобен център в Германия, за 120 души...съобщи пред местен вестник друга НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА организация, която ще отговаря за функционирането му.НПО тата - слуги на разврата и новия светоен ред
6
1
 
6
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Дааааа....Футболисти, алкохолисти и хомосексуалисти.
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един зоопарк им направете и ги разделете на видове
4
2
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Има място за още четирима, западно еврогееца, шопа, старбуксата, чебурашката, да побързат, а другите да не ги изброявам, ще почакат разширението на санаториума, защото тези хора имат нужда да са под специялно наблюдение.
3
7
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Станишефф моли Бойко Борисоф да постъпи колегиално - все пак за обща идея се бориме, от едно място получавами заплати. Да открие в България много комплекси за хомосексуалисти на които той ще стане директор.
2
19
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Ушaнките ще се появят след ТРИ, ДВЕ, ЕДНО!!!
1
3
 
43
 
! Отговори
гей да си в ЕС преди 8 години
Тоя свят се е побъркал!!!