Депутатките в Австралия могат да кърмят в парламента

Те вече могат да водят бебетата си в залата
2 фев 2016 16:07, Елка Василева
12
Депутатките в Австралия могат да кърмят в парламента
Снимка: архив, Reuters

Австралийското правителство направи промяна в правилата, позволяваща на депутатките да кърмят бебетата си в парламента, предаде Асошиейтед прес.

Промяната на правилата в Камарата на представителите, приета в първия заседателен ден за годината, означава, че депутатките вече могат да водят бебетата си в залата.

Досега достъпът на деца беше ограничен само до местата за публика или кабинетите.

От 150-те членове на долната камара на парламента 40 са жени, а три от тях са родили бебета от март миналата година.

Никоя от кърмещите майки обаче не прояви желание да се възползва от възможността след приетата промяна, с която правителството иска да направи политиката по-благосклонна към семейството.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Говедар преди 8 години
Е, нали сме бозайници ...
9
0
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Сперед Севернокорейската агенция за иследване на каческвото на живот Северна Корея е страната с най-добро качество на живот, следвана от Китай и Иран!!!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кукуто пак си говори сам
7
0
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
До ПоздравиТова обеснява как си влезнал и ти в града.
6
0
 
11
 
! Отговори
Ravnopolov Merindzey преди 8 години
Депутатките в Австралия могат да кърмят в парламента...a Депутатите...???
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишете в търсачката и четете в този сайт: днес.бг Австралия - най добрата страна за живеенеГодишна световна класация по BLI индекса(Better Life Index)- доходи МИНУС разходи и остатъка се сравнява колко неща можеш да си купиш по цени в съответната държаваНие сме 4-та ПОРЕДНА година на 1-во място в класацията за най добра страна за живеене, доходи 10% над американските, безплатна здравна система, пенсиона, средна продължителност на живота 84г., дъждовни джунгли, острови, бизнесклимат$$$Поздрави
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е хайде вижте най-развитите страни индекса е human development index.Пишете в търсачката и гледайте на първо място са Норвегия и Ав$тралия...Густо, най-развитите на Планетата, а аз бих добавил и че съм сред най райската част на Планетата.Западна Европа ви я оставям на вас, от няколко години живея в Сидни. Просперитета в Европа няма се върне скоро, някой казват 20 други 50 години, но аз нямам 9 живота да чакам. Оставям на вас вие да ми кажете дали 50 дали 70 години, вече въобще не ме късае ;)
3
6
 
3
 
! Отговори
ФАКТ! хаа преди 8 години
Ав$тралия е 3-тата най богата държава по НАЙ ВИСОК доход на БВП на човекНЕ е най голямата икономика но е 3-тата най богата по Брутен Вътрешен Продукт НА Глава от Населението - 61 887$ среден месечен доход в ОзВижте, напишете GDP per capita (демек БВП на глава от населението за година) и вижте данните в сайта на World Bаnk (Световната банкЪ)1-ва Норвегия2-ра Катар3-Макао, но НЕ се брои защото е част от Китай4-та Ав$тралия - $61 887 7-*** USA - $54 62914-та е прехвалената Германия - $47 627
2
4
 
3
 
! Отговори
Поздрави преди 8 години
тук в Сидни всеки квартал е заобиколен с джунгла, затова в крарталите дори до центъра където живя на Премиер стрийт има папагали, кенгура, прилепи и куп диви животни. Просто защото града е построен като се запази джунглата, просто са разредили джунглата но запазват до колкото е възможно флората и фауната. Града се инфилтрира с дивата джунгла, понякога имам усещане че живея в Джурасик Парк.Супер яко е, живял съм в Западна Европа но няма се върна повече там! Няма друго място като Ав$тралия!
1
2
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Брей какви воайори са тия, ще им се, ама надали...:))