"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници

Военната организация на Запада действа лукаво, пише изданието
Обновена: 11 фев 2016 08:24 | 11 фев 2016 07:52,
226
"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници
Снимка: flickr

В сряда министрите на 28-те държави-членки на НАТО одобриха предложението за засилване на военното присъствие на Алианса в Източна Европа.

Военната организация на Запада обаче действа лукаво: осигурявайки не "постоянно", а "непрекъснато" присъствие, НАТО разгръща плацдарм по руските граници, при това без да нарушава договора си с Русия, коментира руското издание "Взгляд", което е близко до Кремъл.

Генералният секретар Йенс Столтенберг подчерта, че разширеното присъствие на войски по източния фланг на Алианса ще бъде осигурявано от мултинационален контингент.

Военнослужещите, които участват в операцията, ще бъдат изпращани в ключовите региони на ротационен принцип.

"САЩ също така определиха по план и увеличаване на присъствието на своите сили в Европа чрез постоянна ротация на бронетанкови и механизирани подразделения", допълни Столтенберг.

Точният брой на войските на Организацията на Северноатлантическия договор в Източна Европа ще бъде опреден тази пролет, но окончателното му утвърждаване ще бъде направено на срещата на върха на НАТО, която ще се проведе във Варшава през юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 16Тъй ли бре, болен одисей? Значи Нато струпва военни в Източна Европа заради пигмеите от Нова Гвинея и затова стъатията не се отнася за Русия??????ОЛИГОФ.РЕН!
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Третата световна война, последна за човечеството при това ядрена, *** на вратата подклаждана от една хомосексуална организация наречена НАТО.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до одисей Това че говоря по същество- а именно, че ти си болен мозък, а ти не го осъзнаваш, не е мой проблем!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
7 - Съветския?
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за одисейОлигофре.нът си остава олиго.френ до гроб!
3
0
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
А какво, да си мълчат ли? Колкото повече мълчиш, толкова повече ти се качват на главата. Това е игра на нерви. НАТО струпва малки части тук и там, като принуждава руснаците да струпват части от другата страна на границата. Е, теззи хора имат семейства, жените им мрънкат... Неприятно е. А когато шумно се оплакваш, си създаваш по-благоприятни условия при нереципрочни бъдещи действия. Ние пък си мълчим и затова задникът ни е все оголен.
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 2Те братушките отдавна са мобилизирани по всичките си граници! Руснака от 1945-та година впрочем е мобилизиран! Никога няма да повтори грешката на Сталин!
1
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяко съвпадение между статиите на "Вбляд" и речите на Волен Сидеров са чиста случайност... вервайте ни ;)