Турция: Русия е извършила военно престъпление!

Обвинението е заради нападение срещу болница в Сирия
Обновена: 16 фев 2016 08:35 | 16 фев 2016 08:30, Елка Василева
321
Турция: Русия е извършила военно престъпление!
Снимка: Reuters

Турция обвини Русия, че е извършила "очевидно военно престъпление" в понеделник, след като две училища, болница и медицински център на "Лекари без граници" близо до турско-сирийската граница бяха ударени от ракети, при което загинаха десетки хора, предаде Ройтерс.

Клането стана в момент, когато сирийската армия, подкрепяна от руската авиация, засили офанзивата си срещу бунтовническата крепост Алепо и местни жители обвиниха Русия за ударите, отбелязва агенцията.

Анкара предупреди, че по-големи и по-сериозни последици ще станат неизбежни, ако Русия не прекрати незабавно подобни нападения, заяви турското външно министерство късно снощи.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
17
 
! Отговори
Джо преди 8 години
На официалния сайт на "лекари без граница" пише, че са загинали 5 пациенти, един гледач и един охранител на болницата. И представете си нито един загинал лекар в болница която обслужва 40 000 души. И имало и изчезнали, за които се предполага че са загинали. Съмнителна работа. Най-вероятно е имало някакви пациенти за парлама а другото е било щаб квартира на турската армия, офицери най-вероятно. За туй е тоз вой от Турция. Загинали са турски военни.
99
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия убива цивилното население на Сирия пак той прав недейте така господ ще ви накаже
98
6
 
18
 
! Отговори
тя преди 8 години
Тия турци докога ще показват простотията си и злобата си?
97
4
 
16
 
! Отговори
Джо преди 8 години
Интересно какви са тези болници в които не е загинал нито един лекар?
96
4
 
18
 
! Отговори
тя преди 8 години
От турците всичко може да се очаква!
95
3
 
14
 
! Отговори
Георги Шопов преди 8 години
Доживяхме крадеца да се оплаква че е обран мошенника че е измамен доживяхме Турция да обвинява в тероризъм и помагачество на тероризма.Е всепак аз се гордея с тях Вече постигатъ стандерта за евроценноти.Няма да нарушават въздушното ни пространство ниим го предоставяме.56272
94
3
 
21
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До :) 157Цели на Турция - Да ги няма Кюрдите - не става и РФ и САЩ са против- ИД да продължава да праща евтин петрол - АСАД и Кюрдите почти са затворили границата.- да защити Малцинствените Тюркски племена около границата. След разстрела на руския пилот бяха приравнени с ТЕРОРИСТИ и никой освен Турция не протестира. Сега АСАД и РФ легално ги бият - Турция да направи буферна зона в Сирия - това може да мине само през ООН но дори само РФ ще наложи ВЕТО на подобно безумие- Турция ке панееееее
93
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 150mishlok she vidish kakvo she stane sled nyakolko dena da vidim putin she va spasi li glupak i ***
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Наблюдателkoga si nabludaval tursiya da bombardira bolnisi zatova li hranyat 5000000 siriysi v tursiya ne goverete gluposti badedte realni.ako ima voyna v tursiya v bg dobre li she si pomisli po trezvo ne se pravi na nasionalist shtoto she vi navredi mnogo
91
3
 
16
 
! Отговори
смех бе смех! преди 8 години
"ако Русия не прекрати незабавно подобни нападения"ГОТОВО!Тия виртуални неща не са се случвали, та нема за какво да се пенят фесовете!Иначе мрежата щеше да е потопена в снимки филмчета и интервюта от пострадали!А то НЯМА! ...
90
2
 
14
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
От опит знаем кой бомбардира болници ! Знаем също, че винаги обвинява друг за престъплението си !
89
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция: Русия е извършила военно престъпление!ха ха ! я познайте кой е терориста с престъпленията! свален самолет в гръб? обстрел в защита на терористите от ИД?бомбардировки (реални не виртуални) на болници?откровени лъжи и обвинения по адрес на други за собствени деяния?И...?
88
3
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
.......а Турция ги върши постоянно.
87
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И както ВИНАГИ кога къде кой има ли свидетели и доказателства - НЯМА!Стига бе! Тия новинарски излитания са несериозна работа - за жълтите медии!
86
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 145Ако си следил историята в Чечня ще разбереш. Кадиров и сие при Чечня 1 са местни наемници на тоя дето плаща. Чечня 2 започва по същия начин Кадиров е наемник. Но по това време няма руски предателства и Терористите не знаят нищо за руските планове(3 човека знаят плановете)Кадиров е първия жертван и отряда му се разбягва.Рашките решават да го купят и да привлекат на тяхна страна местните. Батальон Восток става много добро бойно подразделение ползвано и в Грузия с Успех.
85
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТУРСКИ...Абе ти се моли на Алахчо,да не ви запукат руснаците-нищо че ги е "страх"...това не ти е СССР...Че и девици няма да останат в рая ви......
84
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До ТУРСКИ 1471. Страх ги е от ИД и за това ги бият колкото се може по-далеч от границите си. Рашките не са забравили по 150 бомбени атентати годишно след Чечня 22. Ами научиха се да се бият имат 4 убити за почти 6 месеца военна кампания и то двама щяха да живеят ако не бяха Турците дето свалиха Су-24.3. В Украйна няма Руски КАЗИОННИ Военни (разузнаване 110% има) Ако Имаше заедно със съвременно оръжие и Украинците отдавна щяха да защитават само централната част на Киев.
83
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 114Ехх АноУмни Рашките могат да ударят ПОДВИЖЕН КЕРВАН само с 3 вида оръжиеНУРС - но тогава самолета е на по-малко от 2 км от целта и е ясно военни ли са или неПТУРС (противотанкови ракети изстрелвани от Хеликоптери) касетъчни бойни глави с противотанкови елементи с индивидуално насочване ако не намерят цел се само ликвидират като паднат на земятаНИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ НЕ МОЖЕ ДА РАЗРУШИ СГРАДА Камо ли Двуетажна болница
82
2
 
23
 
! Отговори
Асен Форевара преди 8 години
Абе тея торци са наистина най-простото и зверско стъпало в човешката история. Векове наред го доказват. Торчина е зъл, с интелигетността на олигофрон, в медицинския смисъл на думата. Торчина, трябва да бъде го няма.
81
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БобиТерористи като руснака рамзан кадиров, който резеше руски гърла пред камера?