Бъдещ баща уби бременната си приятелка, искал свобода

Германецът я пробол с нож и запалил край Берлин
Обновена: 23 фев 2016 18:52 | 23 фев 2016 17:14,
110
Бъдещ баща уби бременната си приятелка, искал свобода
Ерен Тубен в ляво и Мария Пайнер. Снимка: Facebook

Бъдещ баща запали и уби приятелката си, която била в 8-мия месец, защото не успял да понесе мисълта, че ще става родител. Убийството се случило в гора до Берлин, Германия, пише "Дейли мейл".

20-годишният Ерен Тобен завел 19-годишната си приятелка Мария Пайнер, бременна в 8-мия месец, пробол я с нож и я запалил.

Убиецът заявил пред разследващите, че иска свободен и щастлив живот и затова е убил брутално приятелката си и нероденото бебе.

Тобен ще лежи 14 години в затвора, заедно със съучастника си Даниел Мюлер, който му помогнал да извърши ужасяващото убийство.

"Престъплението за него е било решение, защото е искал свободен живот и по този начин е поел контрол над него", коментира съдията, работил по делото. "Той е злоуотребил с любовта на Мария и я е примамил", допълва той.

Мария нямала търпение на да стане майка. В деня на убийството Тобен я извел уж на пазар за бебешки дрешки. Вместо това я убил.

Тялото на Мария е открито от случаен минувач. На следващия ден Тобен и Мюлер били арестувани. В ареста всеки обвинявал другия за убийството, въпреки че пръстовите отпечатъци върху ножа били единствено на Тобен.

Двамата младежи мълчали по време на процеса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
9
 
! Отговори
Браян преди 8 години
До 81Ей тоя манталитет на *** на жените има много общо с това защо европейските народи намаляват. Какво значи да си знаят цената?Те стоки ли са или се продават за пари? И защо трябва да търси непременно богат мъж?Защо не мъж с добро отношение към нея? Всички ли станаха прости тутки? И защо искаш да го манипулира и да му влиза под кожата, манталитета на жени като теб ме отвращава толкова е отчаян, примирен със злото и пътищата на този свят, циничен, егоистичен, неморален и т.н. че ме отблъсква
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е добрият въглищар Петер Мунк.
65
3
 
6
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Tazi statiq e ot 2015
64
1
 
16
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Явно и нашето правораздаване е по германския модел, щом тоя за двойно убийство ще лежи 14 години... А, може и предсрочно да го пуснат, за добро поведение!
63
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ще кажа, че красивите момичета траябва да си знаят цената и да не се занимават с такива грозници като тоя.Къде е била майка и? Не и ли е казала? Мила , толкова си красива, че заслужаваш някой богат мъж с бъдеще. Но за целта трябва да учиш бизнес, финанси, инженерство, медицина или неща подобно, за да му влезеш под кожата на богаташа и да си правиш с нега каквото си искаш. А, тя милата с тази ***, на който му се живеело. Живей си сега в затвора 15 години!
62
1
 
32
 
! Отговори
В Германия преди 8 години
Имена като Юрген, Ханс, Кунц и т.н. ще се срещат само в старите немски телефонни указатели. На мода излизат Ерен, Мустафа, Халил...
61
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ся че види свободен и щастлив живот!
60
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 64То и нашите роми ги пишат българи, ама реално не са. Има разлика от етнически германец и роден в Германия.
59
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво толкова предполагате и коментирате за произхода на този господин. Бърза справка в гугъл показва, че Ерен е чистокръвно мъжко име от турски произход. "Честити" ви германски граждани, г-жо Меркел!
58
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз принципно съм срещу смъртните присъди, но в подобни случаи трябва да са доживотни. 14 години - ще излезе максимум на 34 години. ако работи може и да ги понамалят. Такива трябва да се ползват при разработването на нови лекарства. Да ги пробват върху тях - поне с нещо да са полезни на обществото, което с данъците си им поддържа изродския живот.
57
1
 
46
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Където и да го пратиш,вари го печи го миганина си е миганин!Няма нитеграция.....генна му е такъв!
56
1
 
18
 
! Отговори
Никой преди 8 години
Аз съм втрештен, каква свобода бе *** .
55
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eren е турско име.
54
2
 
31
 
! Отговори
Браян преди 8 години
До 54Къде видя християнство в тази присъда??? Това си е чисто евр0гейство. Хайде виж присъдите в християнска средновековна Европа и после ми говори, че сегашното европейско законодателство е християнско. Сегашното европейско законодателство има за цел да поправи престъпника и да го интегрира пак в обществото, древните легални системи базирани на Божия закон имат за цел да изтребят злото изсред обществото - престъпника и да дадат пример с ужасяване от наказанието. Леките престъпления - бичуване.
53
3
 
48
 
! Отговори
Браян преди 8 години
Съжалявам за момичето, но би трябвало да и е набито в главата да стои на поне 200 метра от близкоизточни "германски граждани". Тя обаче сигурно е била с промит мозък от толерастията, евр0гейщината и мултикулти и резултата е че е опознала наистина "религията на мира" и манталитета на етн0са от който е "любимия и".
52
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо не ми прилича много на германец...
51
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тулски, добре че пише че е германецАз го помислих за рус финландец
50
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бях виждал толкова рус немец те са предимно мур.гави !
49
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ентегриран по немски образец.
48
1
 
28
 
! Отговори
5 преди 8 години
поправкаБежанец!!!