Бъдещ баща уби бременната си приятелка, искал свобода

Германецът я пробол с нож и запалил край Берлин
Обновена: 23 фев 2016 18:52 | 23 фев 2016 17:14,
110
Бъдещ баща уби бременната си приятелка, искал свобода
Ерен Тубен в ляво и Мария Пайнер. Снимка: Facebook

Бъдещ баща запали и уби приятелката си, която била в 8-мия месец, защото не успял да понесе мисълта, че ще става родител. Убийството се случило в гора до Берлин, Германия, пише "Дейли мейл".

20-годишният Ерен Тобен завел 19-годишната си приятелка Мария Пайнер, бременна в 8-мия месец, пробол я с нож и я запалил.

Убиецът заявил пред разследващите, че иска свободен и щастлив живот и затова е убил брутално приятелката си и нероденото бебе.

Тобен ще лежи 14 години в затвора, заедно със съучастника си Даниел Мюлер, който му помогнал да извърши ужасяващото убийство.

"Престъплението за него е било решение, защото е искал свободен живот и по този начин е поел контрол над него", коментира съдията, работил по делото. "Той е злоуотребил с любовта на Мария и я е примамил", допълва той.

Мария нямала търпение на да стане майка. В деня на убийството Тобен я извел уж на пазар за бебешки дрешки. Вместо това я убил.

Тялото на Мария е открито от случаен минувач. На следващия ден Тобен и Мюлер били арестувани. В ареста всеки обвинявал другия за убийството, въпреки че пръстовите отпечатъци върху ножа били единствено на Тобен.

Двамата младежи мълчали по време на процеса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
фамилията Тобен не е нито албанска, нито турска, нито арабска.
26
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а бе вие сериозно ли мислите, че няма германци, убийци на жени? Че пък и на всичкото отгоре злорадствате за момичето, че била "намерила това което търсила". И онези дето бяха изтезавани в мазето на австрийския садист и те ли са си го търсили - че някои от тях даже бяха родени в мазето. Расизмът е много сериозно заболяване.
25
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами оказва се, че невинното опипване от мюслитата по гарите е къде по безопасно от любовта на "белите"
24
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази не е за съжаление. Такива като нея не ги съжалявам. Каква жена трябва да си, за да се хванеш с "швед" ? Хубаво момиче, но много куха лейка.
23
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото търсила-намерила.Само като му види талибанската муцуна на тоя на нормален човек му става ясно,че тоя е силно съмнителен тип.Разбира се явно тая е доста далеч от нормалните хора.Жалко-в САЩ щяха да му дадат смъртна присъда или доживотен.В извратеното Еу след десетина годинки ще е на свобода току виж осъдил властите,че в килията плазмата е малка или лаптопът стар модел.
22
1
 
48
 
! Отговори
Тео преди 8 години
14 години за такова деяние?Стига бе, аз си мислих, че нашия съд е зле. След 10 може да излезе за добро поведение - т.е. на 30. Ей такива, за да сме хуманни трябва до края на живота си да чукат някъде камъни или да ги карат да вършат някаква полезна работа. Този на 30 ще излезе и пак ще убива, завършен престъпник. Но какво ли да се учудвам, те Брайвик го осъдиха на 21 години като уби над 70 човека.
21
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свършиха ли се нормалните европейци, та тази се е хванала с швед...Това да е за урок на всички бели момичета, да не се хващат с мюсюлмани. Така тъжно завършва живота си всяка лека жена...
20
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
албанец, арабин, турчин....хехе, изброихте всички възможни мюсюлмански нации...и сами не се усещате , че ставате жалки в стремежа да оправдаете едно типично германско убийство
19
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
предполагам и Даниел Мюлер не е германец, а някой арабин, а г-да раси.стчета? Живеете си в някакъв илюзорен свят, че беличките престъпления не правят
18
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подробностите, които лупсват в старията са, че убиецът е с турски произход и вече е бил сгоден за някаква "чиста" забулена , а убитото момиче му е било само за удоволствие. Прекрасен пример за интеграция....
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 14 г???И там ли съдят леко както у нас??Може би съчувстват на убиеца?Тцтцтц...
16
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам дали е германец, както на някои им се иска да не е, но със сигурност действа по германски. Справка - две световни войни и последиците, оставени от чистите германци. Самият факт, че му дават 14 години е показателен, че за герм. ценности и за съда, случилото се е просто едно прегрешенийце - като да счупиш прозореца на съседа...
15
2
 
12
 
! Отговори
младен преди 8 години
"Убиецът заявил пред разследващите, че иска свободен и щастлив живот и затова е убил брутално приятелката си и нероденото бебе."Ако го пратят в БГ затвор ще има не свободен но поне щастлив живот!
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя в Бегето ще му дадат няколко месеца условна (срам ме е да нарека България това подобие на държава).
13
1
 
51
 
! Отговори
... преди 8 години
14 години за 2 живота и 30 години за открадни50000 евро кво по дяволите му става на тоя свят...
12
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последовател на "религията на мира" изпрати майката на детето си да почива в мир.
11
1
 
30
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
И това е пример за интеграция на ***?
10
1
 
21
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Защо ми изтрихте коментара? Какво не му е коректното??? Дори се самоцензурирах!
9
2
 
6
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
12....,v Irlandia ot 5 zeni, ubili muzete si-samo edna vliza v zatvora.I ne obicat da pishat za statistikata...
8
15
 
15
 
! Отговори
me преди 8 години
Към журналистите: замислете се много добре дали да публикувате статии за убити жени от мъжете си. В Испания el machismo получава медийно покритие и в следствие все повече мъже решават да убият жена си, вместо просто да се разделят с нея. И бройката не намалява въпреки всички полицейски мерки и обществено заклеймяване. Когато пишете такива статии, ставате съучастници на мъжете. За някои видове насилие, също както и за самоубийствата е по-добре да не се пише, защото само се провокират.