От Москва: Сега Анкара е с терористите!

Турция отново стояла на страната на злото като през 1877-1878 г.
Обновена: 24 фев 2016 23:48 | 24 фев 2016 22:31, Камелия Цветанова
427
От Москва: Сега Анкара е с терористите!
Руският президент Владимир Путин. Снимка: Reuters, архив

Турция отново, както през 1877 – 1878 г., стои на страната на злото. Това заяви председателят на Държавната дума Сергей Наришкин при откриването на изложба с гравюри и фотографии, посветена на 138-годишнината от освобождението на България от османско иго в резултат на Руско-турската война, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Още по темата

Изложбата е подредена в долната камара на руския парламент.

"Както е известно, историята се повтаря и днес в глобалното противопоставяне между доброто и злото в Близкия изток и Северна Африка Турция отново е на страната на злото, на страната на тези нови варвари на XXI век – международните терористи. А Русия, като в предишните години, оглавява борбата с общия враг за цялата световна цивилизация. И несъмнено, както е преди, доброто ще победи злото“, заяви Наришкин.

Той напомни, че след Руско-турската война от 1877 – 1878 г. е настъпило възстановяването на българската държавност и пълното освобождаване на българския народ от османски гнет.

"Тази изложба, представена днес в Държавната дума, отдава почит към паметта на руските войници и българските опълченци, които рамо до рамо са се сражавали с общия враг“, добави той.

"Благодарни сме на българския народ за грижовното отношение към падналите воини на руската армия. Улици и площади в българските градове носят имената на руски генерали“, отбеляза Наришкин.

"Отношенията ни с България, културните, духовните връзки, родството ни са по-силни от всякакви опити за разединяване на народите ни и на страните ни“, подчерта председателят на Държавната дума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
путин ще бъде съден в хага и ще заеме килията на милошевич
176
14
 
3
 
! Отговори
Вили преди 8 години
Националният доход на Русия е колкото на Италия.Анадъмо.
175
24
 
9
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
вече и малките деца го знаят: каква беше целта на Русия през 1877 - да освободи братята българи, или да защити своите интереси на Балканите???...уважаваме руснаците и сме им благодарни за 1877а...но да не ни правят на ***...
174
6
 
7
 
! Отговори
Нали им дадохме преди 8 години
До Захари Стоянов90 тона злато какво повече да им плащаме . ВСИЧКИ ХАЗАРИ -ЕШКЕНАЗИ КРАДОХА И ГРАБИХА ОТ БЪЛГАРИЯ и на още се надяват като лейката коен къде измисли причина да им пълним отново гушите алчни първъри
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лилянаe stom e taka kakto kazvaj ot kade sa tiq kashti v kopristica batak stariq plovdiv te ne sa li balgarski kashti obikoli malko Balgariq i gi vij tiq kashti i togava govori, uspeh
172
2
 
4
 
! Отговори
Единствената ти преди 8 години
До Анонименгрешка е че слагаш под един знаменател народите живеещи в Русия те се командваха доскоро от хазарите-ешкенази които и сега се опитват да заличат определящите се за българи там.
171
1
 
3
 
! Отговори
Нали това е целта преди 8 години
До Анонименна хазарите-ешкенази да командават света и унищожат българите вече планът им успява трябва ли да им се дадем докога ще ги търпим да ни тъпчат и крадат. Хазарите от жумерика , Европа и еврея мразят българите
170
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Михаелаa tezi koito slqvqt rusiq te balgarili sa
169
2
 
4
 
! Отговори
kurd преди 8 години
Nese strahuvayte ot tucite!!!! mersi
168
10
 
3
 
! Отговори
kurd преди 8 години
za6to tolkova mnogo se strahuvate ot turcite?
167
8
 
37
 
! Отговори
Михаела преди 8 години
Българин който слави Турция не заслужава да се нарича българин, а само продажник! Справка по-долу славещите Турция.
166
13
 
6
 
! Отговори
СС преди 8 години
Този Наришкин майтап ли си прави? :) :)
165
7
 
18
 
! Отговори
художника преди 8 години
Княгиня Олга/Елена/, дъщеря на Цар Борис1 е основателка на Киевска Рус и обединява всички източно славянски племена, като същевременно ги покръства. Тя е истинския основател на съвременна Русия. Почитат я като Светица и до днес. И какво по естествено от това брат да помогне на брата. т.е. Русия, създадена благодарение на Българската принцеса Олга, да помогне за освобождението на родната и страна България. През вековете винаги сме си помагали един на друг и така ще продължава!
164
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност изказването от статията е точно на 100%. Ако руснаците не бяха водили тази война, днес щяхме да сме в същото положение, каквото са кюрдите...или вече щяха да са ни избили, както арменците през Първата световна война.
163
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ПУТИН!!!
162
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
slava na osvoboditelite
161
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Промитите мозъци на американските лакеи поне да изчакат 8.00 часа преди да почнат да бълват помия срещу Русия и българската история.Същото се отнася и до работещите в президентството и в американските фондацийки. Няма смисъл даже да се спори с такива. След като е било толкова добре под турското робство /ауу забравих че това е забранена дума за *** демократи/ нтересно защо стотици хиляди са дали живота си за освобождението,
160
8
 
35
 
! Отговори
Лиляна преди 8 години
По време на Османската империя е имало закон българите да не строят къщи по високи от турчин седнал на кон. Имало е кръвен данък. Имало е грабежи изнасилване убийства. Искам ООН ДА ПРИЗНАЕ ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ! вечна Слава на загиналите!
159
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разруха, насилие, кланета, кръвен данък, безпросветност... Това е наследството ни от османското "присъствие" у нас. . .. И за 500 г нищо построено освен няколко джамии.Не, благодаря! Турция не щем!
158
0
 
26
 
! Отговори
кк преди 8 години
Да живее България!