Полицията заварди и летището във Франкфурт

Засилени мерки и на парижкото летище Роаси
Обновена: 22 мар 2016 11:32 | 22 мар 2016 11:31,
12
Полицията заварди и летището във Франкфурт
Снимка: БТА

Германската полиция повиши днес мерките за сигурност на най-голямото летището в Германия - това във Франкфурт на Майн, след взривовете в Брюксел, заяви представител на правоохранителните органи, цитиран от ТАСС.

"Много внимателно следим ситуацията", каза той. На летището е засилено полицейското присъствие.

Около 2500 полицаи бдят за сигурността на летището във Франкфурт.

На парижкото летище Роаси са въведени засилени мерки за сигурност след експлозиите в Брюксел, съобщи летищен източник, съобщава АФП.

Авиокомпания Търкиш еърлайнс също отмени днес редовния полет от Истанбул за Брюксел, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на авиокомпанията.

Самолетът трябваше да излети в 12,10 часа местно време от истанбулското летище Сабиха Гьокчен.

По време на двата взрива на брюкселското летище в небето е имало още един самолет на Търкиш еърлайнс, излетял в 8,05 часа от летище Ататюрк в Истанбул. Самолетът е бил пренасочен за кацане в град Лиеж.

По предварителни данни броят на загиналите при взривовете на летището в Брюксел е достигнал 17 души, а десетки са ранени. Брюкселското международно летище е разположено в град Завентем на 11 километра североизточно от столицата.

Самолет на финландската авиокомпания Финеър (Finnair), излетял тази сутрин от Хелзинки, пък е пренасочен към Амстердам заради взривовете на брюкселското летище "Завентем", предаде ТАСС.

Сутрешният полет, излетял в 07:35 часа местно време от Хелзинки за Брюксел, е пренасочен към Амстердам заради взривовете и затварянето на летището в Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата *** от Близкия Изток се стече в Европа, заедно с нея донесоха и "ценностите си" т.е. тероризма, който е в кръвта им.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А искат и скапаните турци да пуснат в Европа...
7
0
 
10
 
! Отговори
до 8 отврат преди 8 години
Близо до улицата със секс клубовете има пункт дето им раздават метадон но наркоманите си купуват дрога от арабите в подлеза. Приятната Германия залязва бавно но сигурно. Това лято ще атакувам Швейцария.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бедна ви е фантазията на гарата във Франкфурт на майн каква *** сбирщина има. В подлеза на гарата продават дрога без да се притисняват, викат гръмко, някои спят на мземята увити с одеяла а покрай тях смрад и мизерия. Преди година седях , пиех кафе, сега минавам много бъро да не би да се взриви някой камикадзе.
5
3
 
17
 
! Отговори
Комплекси преди 8 години
немците са опасни за Европа дори когато са пацифисти ... тия хора знаят ли къде е златната среда ? :)
4
3
 
16
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Това ви е проблема, че "следите ситуацията" при това от първия ред, вместо да вземете реални мерки....хубавото е че лека полека махалото ще се върне обратно и на мястото на меките китки ще дойдат момчетата с двойни светкавици...
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли така да ограничат правата на хрисимите инженери без документи? Няма ли да назначим психолози за толерантните европейци със Стокхолмски синдром, или щом излиза по-евтино на големите компании и политици, всичко е наред?
2
1
 
27
 
! Отговори
II преди 8 години
Вардели ... ко вардите бе..тва да не ви е стадо овце в селката курия !?!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРИ ТЕЗИ 2 МИЛИОНА ДЖИХАДИСТИ КАКВО ВАРДИТЕ БЕ НЕМЦОИТЕ? ШЕ ВИ ОТНЕСАТ КАТО БРЪМБАР СЛАМКА!