Трима са жестоките атентатори от летището в Брюксел

Единият от тях се е самовзривил, а другите двама са избягали
87
Трима са жестоките атентатори от летището в Брюксел
Снимка: RTL info

Белгийската полиция издирва поне трима души, замесени в днешните атентати на летището и в метрото на Брюксел.

На снимка от летището се виждат трима мъже, вероятно от неевропейски произход.

Още по темата

Предполага се, че единият от тях се е самовзривил, а другите двама са избягали.

Полицията търси също и мъж, заложил бомбата във влака на метростанция "Малбек".

Край метростанцията преди час бе извършена специална операция. Резултатът е неизвестен до момента, тъй като следователите призоваха медиите да не съобщават най-новите данни от разследването.

По последни данни днес в атентатите загинаха 34 души, а 198 бяха ранени. Поне 17 от ранените са пострадали тежко.

От 17.00 ч. се възстановява движението на влаковете в Брюксел, но те няма да спират на спирките "Шуман" и летище "Завентем".

Очаква се ограничено да бъде възстановено и движението на градския транспорт, спрян предиобед, непосредствено след атентатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
DDT преди 8 години
Абе тоя най-левия не ви ли прилича лееееко на Евгени Минчев ?!?!
43
0
 
4
 
! Отговори
Башар Асад преди 8 години
Атентатите в Брюксел бяха извършени от умерената белгийска опозиция.
42
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атентаторите от Беларус- държава подчинена на Русия!Как пък не бяха от някъде другаде?!Това е работа на Путин и Неговото КГБ!
41
2
 
10
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Имам чувството,че дори всеки ден да има атентати в Европа,пак няма да се вземат правилните мерки....А не е толкова сложно-спомнете си испанската Реконкиста,която в същността си е аналог на Възродителния процес!Когато в Европа не остане нито един мюсулманин,проблемът ще се реши.Всичко друго е ала-бала.Който иска да е европеец-да забрави за тая ***.о.тска религия!Или ние или те-среден път НЯМА!
40
1
 
1
 
! Отговори
samo 22 преди 8 години
Mnogo cirk se igrare neshto.Tri bombeni atentata na nai ojiveni mesta samo 22 zaginali molq az da sum shte iztrepam poveche.Cqla sedmica vsichki medi hvalqt Belgiq za zalavqneto na terorist sa malchat kato *** ....
39
1
 
12
 
! Отговори
Мара Подробната преди 8 години
Мисля, че сега е моментът да се свика пак едно шествие като това след Шарли Абдо. Меркел да го води + шефа на НАТО, в центъра на Брюксел...Мисля, че все още продължава да не ги е страх, все пак обикновените хора умират, а те си разиграват коня, нали по 1000 човека ги пазят...
38
2
 
3
 
! Отговори
dff преди 8 години
IDIL e nay-golemiqt vrag na islqma
37
4
 
11
 
! Отговори
ТОТО преди 8 години
България винаги ще я има, моля песимистите, мечтаещи за ново "присъствие" да се кротнат малко... Дори само 1 българин да остане на земята, пак ще ни има!Но Европа може и да я няма скоро, като гледам как се целуват с Ердоган!Мисля, че е време за задължително военно обучение - и за млади, и за стари.Да живее майка България!
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както тялото беледува от рак, така и душата боледува от него. Ракът на душата, се нарича ислям!
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези са жалки комплексари, лузъри и пълни безмозъчници!
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Завивайте се с бели чаршафи и увивайте хавлия на главата когато излизате навън.Така ще се предпазите от атентати и имате шанс да ви вземат за разплод
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вън неггри и араби от Европа, ако искаме мир за децата си !!!!
32
1
 
14
 
! Отговори
Garibaldi преди 8 години
Абе, чисто новия паспорт намериха ли го вече? :D
31
1
 
28
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Господин премиер, днес много ви "съветвах", но сега това ще направя за последен път -- ако имате желание да спасите България, предложете на Россия две бази - едната морска, а другата военновъздушна, че сме в НАТО това не пречи, дори напротив, първи ще обединим Русия с ЕС. Иначе, Европа ще ни жертва както преди много години и след това ще ни съчувства..........Повече няма да ви "съветвам", защото дните от днес нататък на вашето правителство, че и на България - СА ПРЕБРОЕНИ........
30
2
 
28
 
! Отговори
коки смоки преди 8 години
- бабо Меркел где така?- на джамия, Мустафа
29
3
 
18
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Какъв възмутителен расизъм се лее днес. Милите хора бягат от войни с дипломи на инженери, с натъжени дечица и няколко хилядарки в джоба, а вие им се сърдите заради това че решили да практикуват обичаите си в Брюксел. Е нямат ли право да взривяват когото си поискат питам аз. Защо БХК, амнести и хюман райтове мълчат в такива моменти. Защо не защитят мултикултито от нацистите, хленчещи за няколко взривени неверници.
28
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЯ СВЯТ,ЩОТО КОГА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е БИЛ ИЗТЕЗАВАН,КЛАН И УБИВАН ОТ ТУРСКИТЕ ЧЕРКЕЗИ И БАШИБОЗУЦИ И НАРОДА НИ Е ЖИВЯЛ СЪС СТРАХ И УЖАС, ТО СЪЩАТА ТАЯ ЛИЦЕМЕРНА ЕВРОПА Е ГЛЕДАЛА ВИСОКОМЕРНО И С НАДСМЕШКА НАД СТРАДАНИЯНА НА ПРАВОСЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ И Е ЗАЩИТАВАЛА ИНТЕРЕСА НА ВИСОКАТА ПОРТА-ТУРЦИЯ ,ОТ КОЕТОП СЛЕДВА, ЧЕ НЕ БЕШЕ ЛИ РУСКАТА САМОЖЕРТВА ЗА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПО ТУРСКО .ЗАРАДИ ТОВА СЕГА НА ЗАПАДА ДА МУ СЕ ВРЪЩА ДА ЖИВЕЯТ В СТРАХ И УЖАС, А НИЕ СИ ИМАМЕ ПЪТ КЪМ РФ
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма какво да се притесняваме тук ! Ние сме дупка със слепи къртици ! По ниски сме и от тревата.
26
7
 
4
 
! Отговори
българина преди 8 години
Мисля че това е част от плана на евроолигофрените за борба с даеш на местна почва. Арестуване черна ***. Останалите в а знак на отмъщение убиват 100 европейци но се издават. Така са хванати и самоубили около 15 бабата. Сметката е добра. 1:7за да хванем всичките 100 хиляди даеш членове, и това са без наследниците им по 10, ще ни струват само 700 000 европейци нищо не е за 500 млн души. Това са всички скоро *** като само нашите са 50 хиляди!
25
1
 
21
 
! Отговори
Би Нюз преди 8 години
Миналият петък Ердоган упомена Брюксел като възможна дестинация на терористични атаки във връзка с това, че Белгия по негово мнение, заема двойнствена позиция по отношение на РПК.