Ужас на показ: Взривяването на Брахим Абдеслам (18+)

Френска телевизия разпространи кадри от взривяването на терориста
26 апр 2016 11:16,
43
Ужас на показ: Взривяването на Брахим Абдеслам (18+)
Снимка: кадър YouTube

Кадри от момента, в който един от парижките атентатори се взривява в бистро във френската столица разбуниха духовете.

Канал М6 разпространи неизвестен досега запис от охранителна камера, на който се вижда как Брахим Абдеслам влиза спокойно в кафето на бул. "Волтер", спокойно се оглежда, сякаш да прецени къде да застане, за да повлече колкото се може повече хора към гроба.

Още по темата

Накрая навежда глава, закрива очите си с ръка и задейства взривната жилетка. Миг след това той вече е на парчета.

Останалите посетители на "Комптоар Волтер" са ранени, някои тежко, други загиват и стават част от злокобната стотистика от 130-те жертви на терористичните атаки в Париж.

В подготовката на кървавият ад, разиграл се в парижката столица, участва и братът на Брахим Абдеслам - Салах. Той се отказва в последната минута, а после бяга към Брюксел. Заподозрян е, че има връзка и с атентатите в Брюксел от 22 март, които отнеха живота на 32 души.

Голяма част от зрителите на телевизията и потребители на социалнтие мрежи изразиха възмущение от кадрите, които М6 е излъчила. Според тях клипът е прекалено "натурален", дори "циничен".

Режиьорът Кристиан Юльо обаче защитава избора си, с думите: "Зверствата трябва да се покажат, за да не се случат тези неща отново". 

И е факт, че независимо дали тези кадри видят бял свят, стореното остава. С предупреждение, че следните кадри съдържат сцени на насилие и кръв, ето го и видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой иска да излъже ТЕЛК! Имат ли всички участници в клипа нотариално заверени документи за това? Айдье -дье!
33
1
 
4
 
! Отговори
ф преди 7 години
не си е прочел наръчника на терориста и сега няма девственици за него:)
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
!
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаха . след взрива хората в дясно си хапват десерт ... баси и незабележимия взрив ... никой не пострада ...
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой се е опитвал да прави римейк на Магнито. Какви са тия гръмотевици, какво е това чудо?! Взети са някои детайли и са доокрасени в зависимост от възможностите на "художника". Ударната вълна да не би да е неутрализирана с обратнопропорционална със същите параметри.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чудна работа , тия хора който са насядали около него не трябваше ли да изхвърчат от ударната вълна , гледам че останаха по масите
28
3
 
12
 
! Отговори
Манипулатор преди 7 години
Поредната манипулация...
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В човешкото тяло има поне 6 литра кръв. Аз не видях пръски по стените. Голям фейк е това.
26
5
 
7
 
! Отговори
the end преди 7 години
Военно учение което разиграва същият сценарий който се случва след 2 месеца.Не ти ли се струва странно, че точно на същото място където преди 2 месеца се е провело учение за терористично нападение се случва атентат?Каква е вероятността атентатът да се случи не просто в метрото, а ми в точният сектор на метрото където преди 2 месеца се е провело учение за атентат който разиграва между другото абсолютно същият сценарий който се случва след това?
25
9
 
9
 
! Отговори
the end преди 7 години
До боянПише (+18), защото така заглавието е по-драматично и ние се настройваме за нещо страшно, а всъщност този клип е чиста манипулация. Информацията я има в интернет, за тези които искат да я намерят. В Париж не е имало атентат, както в седалището на Шарли Хебдо. Това са трикове които използват службите, за да настроят населението за определени мерки. Само за пример ще спомена, в Брюксел, 2 месеца преди фалшивият атентат, точно в тунелът който се разигра инсценировката, е имало военно учение
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е МОНТАЖ 100%.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина е странно как този се сгъна на 2 през кръста назад, а другите си останаха по местата, все едно изобщо няма взрив.
22
0
 
5
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
До ГоранС две думи, отива в ада...
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който вярва, че този клип е истински е в будна кома!
20
4
 
17
 
! Отговори
minuvach преди 7 години
хахахахахахаха, егати фалшивото видео! По-филмите изглеждат по-реални нещата.Браво на службите, но най-голямо браво на стадото, което коментира тук и за миг не се съмнява в достоверността на тази глупост!Paris attack is a hoax!
19
1
 
12
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Никакви девици, никакъв рай - човек самоубиец, отишъл си на парчета във всички религии отива точно... никъде. Абсолютно прокълнат.
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мирната религия в действие.
17
3
 
4
 
! Отговори
Petar преди 7 години
Niamalo e ubiti v Café Voltaire. Dvama tejko raneni.
16
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прости терористи. Най-ценото и важно за човек е живота, а те доброволно си го отнемат. Когато си *** сам се прецакваш. Хайде сега да се върне и да разкаже какви девици е срещнал н.е.щ.а.с.т.н.и.к.а, като дори и тялото му е разпиляно из кафето и е съсипал живота на други. За такива г.о.в.е.д.а няма Рай на който ще Господ да се молят. Щом си отнел човешки живот ще те пържат до дупка.
15
1
 
40
 
! Отговори
Бате ви Пенчо преди 7 години
А родните терористи трепят всеки ден по един възрастен човек и го ограбват, а на тиквеното правителство въобще не му пука. Само ни плашат с разни арабски терористи от които реално никой не го е страх.